Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τσού!!!Τα γκριμ που'χεις είναι αφρός, μόνο από me Geithein ξεπερνιουνται 100%.
Τα d&d είναι στα λεφτά των 901 της me, οπότε δε βλέπω λόγο ύπαρξης, πέραν της εμφάνισης lifestyle κλπ.
Μη το ΄΄βασανίζεις΄΄ τa Grimm - μαζί με το ενσωματωμένο sub εννοείται - ακούγονται ακόμα και από το γνωστό ηχογραφημένο αρχείο σε ανώτερη κλάση.Τα νέα δε νέδερλαντς ΔΕΝ είναι δικά μου, φιλοξενούνται...ναι ναι ναι!!
Ευγενής κίνηση ντέμο, του Χρήστου Χατζηστάμου(προσοχή: τοποθέτηση προϊόντος!!!).
Θα απαλύνουν τον πόνο μου για όσο λείψουν τα γκρίμμ(κάτι τσουρτσουρίζει στο ένα ηχείο και θα πάνε στο μπαμπά τους για γούτσου-γούτσου).
Αν μου αρέσουν αντίστοιχα με τα Γκριμ, θα μείνουν.
Ξέρεις καλά πόσο επιμένω στους φίλους μου, όταν ξέρω πως κάνουν λάθος.Επίσης ξέρεις τη συμπάθεια μου για Genelec
Αυτό μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις...απίστευτος και απίστευτο "υγειονομικό" άλλοθι!!!.Καπάρωσέ τα από τώρα που τα έχεις ήδη στα χέρια σου...Οι καιροί είναι πανδημικοί και δεν κάνει ό,τι μας...κάνει ν'αλλάζει περιβάλλοντα.
Μακάρι να το επιτρέψουν οι ρουφχιάνες κορονοϊοσυνθήκες, σας πεθυμησα τους Βολιώτες ..Πάσχα έρχεται, όλο και θα κουνήσεις τον εκδρομικό σου πωπουδάκο...
Καπως αντιστοιχη ειναι η καμπυλη που ηρθε σε μενα, που καναμε δηλαδη με τον @Dimifoot αλλα με ελαφρως λιγοτερη κλιση για την ωρα, 7db αντι για 10 μιας κι ακουω σε χαμηλοτερες σταθμες γενικα. Αλλα φαινονται πολυ καλα γενικα τα ηχεια κι η τεχνολογια τους κι οι μετρησεις τους. Εννοειται διαβασα ολο το αρθροΓιάννη οι τύποι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά, σε κάνα δυό μέρες που θα τα στήσω (ελπίζω, γιατί θέλει χρόνο, είχα και κάτι θεματάκια στο μοντάρισμα των βάσεων..)θα έχω τις πρώτες εντυπώσεις.
Όσο για το άρθρο, χαίρομαι που γούσταρες, αν ρολάρεις τη σελίδα, θα δεις πολύ περιεχόμενο με ερωτήσεις, στις οποίες απαντά ο ρηβγιούερ με άψογο τρόπο.
Σήμερα που κατάφερα να τα στήσω, πήρα και την πρώτη γεύση.Επειδή έχω διαβάσει το αναφερόμενο ρηβγιού, αλλά και έχω ξεψαχνίσει οτιδήποτε έχει γραφτεί τα τελευταία 5 χρόνια για τα Γκριμμ και τα Ντουντού, θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. Τα Ντουντού είναι ανάμεσα. Στα Γκριμμ με το σαμπ τους και στα Γκριμμ χωρίς αυτό.