Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.676
Μήπως να αλλάξεις καλώδιο στο δεξί κανάλι;Αν το προσθέσουμε στο γεγονός ότι όντως από το δεξί μου αυτί ακούω ποιο χαμηλά ..............
Μήπως να αλλάξεις καλώδιο στο δεξί κανάλι;Αν το προσθέσουμε στο γεγονός ότι όντως από το δεξί μου αυτί ακούω ποιο χαμηλά ..............
Σταύρο θα σε αυτοκτονήξω!!!Μπούτχια ρουλζζ !!
............................................
Με συγχωρείς που σε ζαλίζω, μα την έχω την απορία. Αφού το ίνουος λειτουργεί ως ρουν-ρέντυ (αν κατάλαβα σωστά), τι σε εμποδίζει να στείλεις από αυτό ψηφιακό σήμα στα ντουντού?
Παιχνίδι κάνει με τα πλευρικά τοιχώματα.Ο γκουρού μας δεν είναι τυχαίο που το ψάχνει πόντο-πόντο.
Το πνεύμα στη συμπλήρωση θα είναι διαφορετικό...Παιχνίδι κάνει με τα πλευρικά τοιχώματα.
Με αποστάσεις μετρημένες πόντο-πόντο.
Μέχρι να αρθούν του χώρου τα "αποτυπώματα".
Για να μην πάει η ισοστάθμιση στον βρόντο...
@Bhutia δικό σου, εγώ φεύγω για δουλειά, δεν προκανω για τα κουπλε..
Πίσω από το δάκτυλό σου βυσμάτων απολήξειςΟ χώρος ακρόασης πάντα θέλει φροντίδα, ή πολύ ψάξιμο για το που θα τα στήσεις τα ρημάδια.
Ο γκουρού μας δεν είναι τυχαίο που το ψάχνει πόντο-πόντο.
Ο τυπάκος του άρθρου δεν είναι κάνας τυχαίος, αλλά ψαγμένος και φιλοσοφημένος στην κουλτούρα της ακρόασης.
Κάθε σύστημα όμως θέλει φούλ προσπάθεια και γνώσεις, για να στηθεί στο μέγιστο εφικτό βαθμό απόδοσης σε καθημερινό χώρο.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές πάντα πουλάνε και φούμαρα για το έτσι και το αλλοιώς των προϊόντων τους, ειδικά για τις κατηγορίες τιμών που "τσιμπάνε".
Σε κείνες που παρατσιμπάνε..ελλοχεύει και πολύ φούμαρο συνήθως, πλην εξαιρέσεων φυσικά.
Σημασία δεν έχει τόσο ποιος τα κάλτσωσε,όσο ποιος τα...σπίτωσε.Γκουρού είσαι (με το ...συμπάθειο) μεγααααάλη.... .......φάλα!!!
Μπα, τα φαινόμενα απατούν Κώστα!!
Pro προέλευσης είναι τα ρεύματος, απλά κάποιος τα κάλτσωσε για αδιερεύνητους λόγους!!
(έχω όμως και ανακόντα πολύ 'πιθετικό, γιαυτό πρόσεχε τιμελές!!!)
Εντάξει, αντρίκια παίρνω την ευθύνη και ομολογώ: τα βρήκα έξω από την πόρτα μου, πεινασμένα...τι νάκανα???Σημασία δεν έχει τόσο ποιος τα κάλτσωσε,όσο ποιος τα...σπίτωσε.
Κράτα τα εφόσον πρόκειται περί...τετελεσμένου,αλλά μην κρατάς ως τετελεσμένο τις ανισορροπίες μεταξύ των καναλιών στις οποίες αναφέρθηκες κι έχουν την ουσιαστική σημασία.Εντάξει, αντρίκια παίρνω την ευθύνη και ομολογώ: τα βρήκα έξω από την πόρτα μου, πεινασμένα...τι νάκανα???
Όπως πάντα, ακριβής αλλά και ακριβή η προτροπή σου.Κράτα τα εφόσον πρόκειται περί...τετελεσμένου,αλλά μην κρατάς ως τετελεσμένο τις ανισορροπίες μεταξύ των καναλιών στις οποίες αναφέρθηκες κι έχουν την ουσιαστική σημασία.
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ο χώρος ενισχύει πολύ και άτσαλα χαμηλά και μεσοχαμηλά, έχει μαύρο χάλι γενικώς κάτω από 300Hz, με αποτέλεσμα ενεργειακή απώλεια 3ης-4ης οκτάβας.μηπως εχουμε μετρησεις? μηπως γινεται ετσι για χαζι να δουμε μαζι και των αλλων ενεργων ? πλιζ?
(καποια στιγμη)
-δεν θυμαμαι αν ειπα καλως τα δεχτηκες.. οποτε το λεω τωρα ...με γειες και καλοταξιδα..