Τα ακούσαμε!!! - The blind test...

Reaction score
2.227
Re: Τα ακούσαμε!!!

Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στην ακρόαση και ειδικάτερα σε όσους ασχολήθηκαν με τα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα.

Οπως φαίνεται όλα πήγαν καλά και υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στο συγκριτικό test.
Περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Reaction score
0

Nα πω κι εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στους οργανωτές της εκδήλωσης και ένα όμοιο ευχαριστώ στον φιλόξενο και άψογο οικοδεσπότη Βασίλη Χουρμουζιάδη. Ηταν μιά εμπειρία , γιά όσους από εμάς είναι απαίδευτοι σε τέτοια θέματα , που μόνον καλό μας έκανε ( απεδείχθη ότι είμαστε περισσότεροι κουφοί από όσο πιστεύαμε :p)
Το ότι ακούσαμε οκτώ φορές την ελαφρώς εκτός τόνου Φλέρυ Νταντωνάκη ήταν άλλη μιά εμπειρία , η οποία θα απαντηθεί καταλλήλως εν ευθέτω χρόνο. Νίκο εφ' όσον εσύ διάλεξες το πρόγραμμα , θα υποχρεωθείς σε ακρόαση διαρκείας τουλάχιστον δύο ωρών , όπου το πιό maistream άκουσμα θα είναι 23 skidoo :shock:).
Τέλος πάντων τέρμα η πλάκα . Μπράβο στους οργανωτές και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια με νέες εκδηλώσεις

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Να είσαι καλά αγαπητέ Δημήτρη. Σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια.

Πάντως ελπίζω ότι θα έρθει η ώρα που και στην hi end δεν θα συναντιόμαστε μόνον για να κάνουμε test αλλά και για να ακούμε και λίγη μουσική, να χαλαρώσουμε και να γουστάρουμε τα επιτεύγματα της τεχνολογίας στην πράξη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Πριν τα αποτελέσματα (χεχε θα σας βγάλω την πίστη), θα περάσω μερικές από τις φωτογραφίες που μαζέψαμε από προχθές. Εννοείται ότι όποιος θέλει διακόπτει, το thread είναι "ορθάνοιχτο". :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εαν μου την "σπαει" κατι ειναι οταν σε τετοιου ειδους τεχνικες εκδηλωσεις ξεκινουν τα μηνυματα τυπου "ευχαριστω τον Μητσο για την εκδηλωση" η ακομα χειροτερα "ωραια τα τυροπιτακια της κας Ποπης"
Ο κοσμος περιμενει να διαβασει τα τεκτενομενα και εμεις τον βομβαρδιζουμε με ευχες και συχαρικια για κατι που δεν εζησε και τις περισσοτερες φορες δεν τον νοιαζει.

Σημερα αυτο εκριβως θα κανω και εγω.Αυτο που μου την σπαει.
Νοιωθω τους ωμους μου τοσο βαρεις απο την υποχρεωση που αισθανομαι μετα απο δυο ημερες στην Θεσ/νικη- και καθως δεν ελαβα μερος στην διαδικασια- που δεν μου ερχεται αλλη λεξη εκτος απο ενα μονοτονο,συνηθισμενο αλλα μεγαλο ευχαριστω.
Δεν εχω τιποτα αλλο να πω, με αφησατε αφωνο.

Υ.Γ.Τεχνικως ειμαστε στον σωστο δρομο.
Και αφου ειδα τετοια ορεξη παρτε και μια υποσχεση απο εμενα ως μικρη ανταποδοση οσων εζησα.
Μελλοντικα θα "προωθηθουν" με καθε τροπο(οτι και εαν σημαινει αυτο) παρουσιασεις, συγκριτικα και καθε μορφης τεστ στην συμπρωτευουσα.
Μονο μην περιμενετε να ξαναερθω οδικως:lol:

Reaction score
0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εαν μου την "σπαει" κατι ειναι οταν σε τετοιου ειδους τεχνικες εκδηλωσεις ξεκινουν τα μηνυματα τυπου "ευχαριστω τον Μητσο για την εκδηλωση" η ακομα χειροτερα "ωραια τα τυροπιτακια της κας Ποπης"
Ο κοσμος περιμενει να διαβασει τα τεκτενομενα και εμεις τον βομβαρδιζουμε με ευχες και συχαρικια για κατι που δεν εζησε και τις περισσοτερες φορες δεν τον νοιαζει.
Ξέχασα να ευχαριστήσω όποιον έφερε τον χαλβά για γλυκό .Μήπως έκρυβε κάποιο βαθύτερο νόημα ; :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

- Ο χώρος που μας φιλοξένησε (οι εγκαταστάσεις της Τηλεοπτικής):

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

- Το σύστημα και ο χώρος ακρόασης, λίγο μετά τις τελικές ρυθμίσεις (και τα απαραίτητα πολύμετρα - ντεσιμπελόμετρα), έτοιμος για το test:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

- Μερικά σημεία του υπόλοιπου χώρου και σιγά σιγά... μαζευόμαστε:

Reaction score
68

εγώ, αφού ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη Βασίλη Χουρμουζιάδη που γιά άλλη μια φορά μας ανέχτηκε να του κάνουμε άνω κάτω το μαγαζί,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ:
α) τον Κωστόπουλο που έβριζε ασύστολα σε οποιαδήποτε παρατήρησή μας.... :lol:
β) τον Κόγια γιατί έβριζε ασύστολα τον Κωστόπουλο, ήρθε με μαλούρα και κωλυσιεργούσε γενικώς ενώ την κοπάνησε απ την ταβέρνα
β) Τον Κωστόπουλο διότι με έβαλε να κάτσω δίπλα στους προβολάκηδες (και στον Καφάτο !!! - απεταξάμην, απεταξάμην, απεταξάμην :lol:) στην ταβέρνα και να ακούω επί 3 ώρες γιά την #&*@#%$ την ίριδα
γ) τον ίδιο διότι μου έδωσε μιά απίστευτη κασέτα (που υποτίθεται ότι τζαμάριζε με διάφορους συνομήλικους πριν 25 χρόνια) με την οποία παιδευόμουνα όλη την Κυριακή, με αποτέλεσμα να σαστίσω και στο τέλος να ψηφίσω άλλο δήμαρχο... :x
ε) την Ναντωνάκη που φαλτσάριζε στο πρώτο κομμάτι με αποτέλεσμα να πάρω μόνο 11 στα 16...

καλά ήτανε.

κι ένα μπράβο και στο Νίκο που έτρεξε από όσο κατάλαβα αρκετούτσικα....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

- Εντός της αίθουσας και οι διευκρινήσεις για την διαδικασία του 1ου session:

Reaction score
5

Άψογες εγκαταστάσεις! Συγχαρητήρια στην Τηλεοπτική, και τον Βασίλη Χουρμουζιάδη!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

- Ένα διάλειμμα για καφέ και βουρ για το 2ο session:

p.s. Καλά αυτός ο ψηλός με την καφέ μπλούζα που είναι όρθιος και όλο μιλάει, δεν είναι και πολύ ωραίος άνδρας? :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Ο πειραχτήρης Κόγιας με τους Κακαλιό και Ευμορφόπουλο, ψάχνουν τα βαλιτσάκια του Βασίλη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Στο διάλειμα και ενώ όλοι τρώγανε τα γλυκά του Μπαρτζόκα, Ο Μάριος αναρωτιόταν: "Να δώσω τα 802Ν και να πάρω τα 802D, αυτήν την Δευτέρα ή την άλλη?"... :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan