- Reaction score
- 58.329
Λέω να το πάρουμε πιο απλά... Το πρωταρχικό θέμα που αναδύεται με τις μετρούμενες IMD από τα ίδια τα ηχεία είναι πόσο λάθος κάνουν όλοι όσοι θα υποστήριζαν υπερήφανα ότι τα δικά τους ηχεία θα είχαν ελέω κατασκευής ωφέλιμη απόκριση στις πρώτες οκτάβες κατά τρόπον ώστε να μη χρειάζονταν αυτόνομα sub.ΟΚ ξέρω ηλεκτρομηχανικές, έγραψα μόνο μηχανικές για να make a point.
Λογική η ανάλυση σου. Δεν ξέρω να σου απαντήσω, οπότε κάνω πλάκα. Ρώτα κανέναν σχεδιαστή είτε ηχείων , είτε /και ενισχυτών. Και αυτοί φαντάζομαι διαφωνούν μεταξύ τους για την πίτα και σφαίρα επιρροής των στα του audio δρώμρνα. Σίγουρα θα υπάρχει αντίλογος. Στάνταρντ μετρήσεων δεν υπάρχει, τον αντίκτυπο ή συσχετισμό φαντάζομαι δεν τον ξέρουμε καλά, τι κάνει το αυτί σε αυτήν την περίπτωση πάλι δεν ξέρω, non linear είναι, ... βγαίνουν καμια εκατοσταριά εργασίες αυτά για να (μην) απαντηθούν τα σωστά ερωτήματα σου και υποθέσεις σου.
Εαν δεν σου απαντήσει κανένας, κάνε μόνος σου τον αντιλογο, παρουσιάζοντας και δίνοντας λίνκ απο εργασίες. Σοφιστεία είναι κάθετι που κάνει κάποιους ισχυρισμούς χωρίς να παρουσιάζει τον αντίλογο. Το κάνω και εγω φυσικά. Εκτός εαν είναι τοποθέτηση σου και όχι ερώτημα και σκοπός του είναι η καθιέρωση και ενίσχυση άποψης. (σωστής ή λάθος δεν έχει σημασία). Επίσης θα αποτελέσει άλλη μια απάντηση που δίνεις, σε ένα θέμα που ολόκληρο audio δεν έχει απαντήσει. Μπορεί , δεν λέω ότι αποκλείεται να έχεις αυτές τις γνώσεις που να τους ξεπερνάς όλους, σε ένα ακόμη θέμα που δεν έχει κάν ερευνηθεί σε βάθος απο ότι καταλάβαινω. (ή έχει ?).