Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
542
Έτσι κι αλλιώς μόνος του παίζει, ας κουρδίζει και στο ΣΙ.
Αλλά το να είναι κάποιος NPA, είναι σημαντικό :)
Αυτομάτως γινεται approved βλαμένος

Reaction score
30
Είναι χάλια ο ήχος αλλά για ποιο λόγο τα κάνει έτσι?Μάλλον ξέρω το λόγο, για να μαζεύει συνδρομητές και να του γράφουν στα σχόλια πόσο τέλεια ποιότητα είναι τα κομμάτια του. Επίσης έχω δει άλλους που ανεβάζουν κομμάτια κυρίως ξένα pop κλπ και γράφουν δίπλα 432hz.
Επίσης κάπως άσχετο αλλά είναι συνηθισμένο κάποιοι που ανεβάζουν στο youtube να βγάζουν φωτό διαφημίζοντας τα δικά τους βινύλια αλλά να παίρνουν τον ήχο από άλλα κανάλια και να τους βάζουν έξτρα μπάσο και loudness τέρμα στα 99 ακόμα και 100db κάνοντας normalized την κυματομορφή σε σημείο που δεν ακούς σχεδόν καθόλου τα πρίμα.

Reaction score
19.591
Αυτό είδα εγώ όταν πρωτοποσταρίσθηκε και νόμιζα ότι έλλειπε η υποδιαστολή (44.00 όχι 4400) ή έψαχνα μήπως είναι ενα σύστημα που το πουλάει σε επαγγελματίες για να το εντάξουν στην διαδικασία παραγωγής τους χα χα.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.526
..γιατι θυμαμαι, οτι υπήρχε ενα θεμα..το μέλλον του χαι φαι?
Τεσπα, έπεσα πάνω σε αυτο το βιντεο γιατι οι νεότεροι δεν ασχολούνται.

IMG_20250120_220605.jpg

Reaction score
1.700
δεν φαινονται οι τιμες, λογικα τις καταργησε μετα απο αντιδρασεις. εχει και section στο site που παραπονιεται για το youtube :lol:

"μου κατεβασαν το βιντεο!!! δεν ντρεπονται;; μα καλα να μη με αφηνουν να χρησημοποιω το εργο αλλων για να βγαζω κερδος μεσω απο το Youtube;; SHAME ON YOU! "

παρεπιπτοντως,

Nick Paparopoulos hates this simple trick

αμα εχεις πικαπ, τι σε σταματαει απο να αλλάξεις την ταχυτητα περιστροφης; πιστευω ψηφιακα θα ειναι ποιο ευκολο.
Αυτό είδα εγώ όταν πρωτοποσταρίσθηκε και νόμιζα ότι έλλειπε η υποδιαστολή (44.00 όχι 4400) ή έψαχνα μήπως είναι ενα σύστημα που το πουλάει σε επαγγελματίες για να το εντάξουν στην διαδικασία παραγωγής τους χα χα.
4400 το τεμαχιο; ποια Mofi, τους ισοπεδωσε ολους ο Παπαδοπουλος

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.019
Ξεκίνησα παραπάνω το θέμα για τα ακουστικά, και μάλλον ανακαλώ.
Είπαμε, με τα ακουστικά υπάρχει η δυνατότητα απόλαυσης ποιοτικής ακρόασης (λεπτομέρεια, ποιότητα χαμηλού κλπ), χωρίς μεγάλο κόστος.
Άλλα, αυτά που ανέφεραν οι θιασώτες των ποιοτικών συστημάτων, τελικά έχουν βάση. Ένας καλά φροντισμένος χώρος σε συνδυασμό με το στήσιμο ενός αξιοπρεπούς συστήματος, προσφέρει αισθήσεις πραγματικής αληθοφάνειας σε σημείο που να ανατρέπει τα πιο πάνω αναφερόμενα περί ακουστικών και της ποιότητας που αυτά μπορούν να προφέρουν.
Ύστερα λοιπόν από την έστω μικρή προς το παρόν διόρθωση του χώρου μου και την (συμπωματικά) προμήθεια ενός ζευγαριού ηχείων, (PMC twenty 24), μπορώ να πω ότι έφτασα την ποιότητα κυρίως στην λεπτομέρεια, το χαμηλό κλπ των ακουστικών, χωρίς όμως τους ορθά παραπάνω αναφερόμενους περιορισμούς τους.

Προσωπικά: Ναι υπάρχει hi fi .... σήμερα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani