Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
2.814
ότι πεις!

άλλαζε καλώδια εσύ!!

αγόρασε/δοκίμασε/πούλα σε μόνιμη λούπα!
Σε μόνιμη λούπα,ίσως.Σε μόνιμη (σαμπο)λούμπα όμως, όχι.Φυσικα μέχρι να κατουρήσει τα σάμπς παρθένος ειδικός κάτω από πανσεληνο!
Όπως καταλαβαίνεις εκτός των άλλων,αρνούμαι ν' ασχοληθώ με κάτι που υποτίθεται ότι φτιάχτηκε για μένα μη λαμβάνοντας υπ' οψιν εμένα.

Last edited:

Reaction score
1.440
Βασικα τον ενδιεφερε να εχει μεσαιες . Ανακατευομαστε γιατι καθε δευτερη κουβεντα προκυπτει οτι χρειαζεται "στουντιακο setup" για να ακουσουμε μουσικουλα στο σαλονι μας. Δες τις αναρτησεις μεχρι εδω.
Κατα τα λοιπα αν και καθημενος ορθως εμιλησες:drinks:
Βεβαιως χρειαζεται στουντιακο σεταπ. Ενα πληρες πακετο grimm με το mu 2, ενα πληρες πακετο kii η DD για να αραξουμε στα κυβικα μας μεχρι τη συνταξη.

Αφου δε μας παιρνει για YG Acoustics, Magico κλπ μαζι με τα απαραιτητα συνοδα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.338
Αντε βρε που μου εμαθες να λες και ολα λαθος 🤣
α πάνε στο νήμα για το τεσλα εσύ...ανεβάζουν βίντεο από το νέο μόντελ Υ να κάνεις κάνα τεστ ντράιβ :laugh: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
1.861
η πιο απλή παραδοσιακή τακτική εύρεσης κατάλληλης θέσης για τα σαμπς είναι η εξής

ανεβάζεις το σαμπ στη θέση ακρόασης...στο ύψος του κεφαλιού.....βάλε να παίξει ένα καλό μπασάτο κομμάτι.....και πέφτεις στα 4 :biggrin: και κάνεις γύρες το δωμάτιο
εκεί που θα ακούσεις καθαρότερα το μπάσο.....εκεί πρέπει να τα βάλεις
To εχω κάνει 3 φορες.....παπαρια δεν ακούω τίποτα, το ίδιο μου φαίνεται. :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.081
Γιατί ανακατεύεστε με στουντιακά ηχεία δεν έχω καταλάβει... :p

Είστε μουσικοί, στουντιάδες, παραγωγοί, συνθέτες, μιξαδώροι, μαστεράδες;;;
Αυτά είναι εργαλεία... κάποια παίζουν υπέροχα και κάποια όχι (αλλά κάνουν αυτό που θέλει ο εκάστοτε στουντιάς...)

Τον στουντιά παραπάνω τον ενδιέφερε (μεταξύ άλλων) να καταλαβαίνει πόσο reverbation βάζει... τι σας κόφτει εσάς αυτό το ζήτημα και ταλαιπωρείστε;;;

Έχει το forum τμήμα με επαγγελματικό ήχο, όποιος ασχολείται μπορεί να γράψει εκεί...

Πάρτε ηχειάκια HiFi να γίνει η δουλειά σας.... παθητικά κατά προτίμηση...
Α να μπράβο.

Πάρτε ένα μπιενταμπλεγιου και τελειώσατε.
Βεβαιως χρειαζεται στουντιακο σεταπ. Ενα πληρες πακετο grimm με το mu 2, ενα πληρες πακετο kii η DD για να αραξουμε στα κυβικα μας μεχρι τη συνταξη.
Ρε συ, όχι στουντιακά λέμε!

Μπιενταμπλεγιου λέμε.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.815
Δεν έχει σημασία αν κάποιος στουντιάς έχει μπιενταμπλιγιου...

Σημασία έχει πως δε μας νοιάζει σαν ακροατές τι κάνουν οι στουντιάδες!

Αυτοί είναι παλαβοί, τα αγαπημένα τους εργαλεία είναι το compression, eq, limiter, gate, saturation....
Φτου μακριά!!!

Reaction score
2.421
η πιο απλή παραδοσιακή τακτική εύρεσης κατάλληλης θέσης για τα σαμπς είναι η εξής

ανεβάζεις το σαμπ στη θέση ακρόασης...στο ύψος του κεφαλιού.....βάλε να παίξει ένα καλό μπασάτο κομμάτι.....και πέφτεις στα 4 :biggrin: και κάνεις γύρες το δωμάτιο
εκεί που θα ακούσεις καθαρότερα το μπάσο.....εκεί πρέπει να τα βάλεις
Και στο δεύτερο sub με φωνάζουν, συνεχίζουν να κάνουν γυροβολίες στα 4 , κι εγώ από πίσω θα τους κυνηγώ επίσης στα 4. Στο σημείο που θα τους πιάνω, θα τοποθετούν το δεύτερο sub και ούτω καθεξής, το τρίτο και τα επομενα, αναλόγως διαμόρφωσης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.601
Αυτό είναι χειρότερο κι από γυναίκα που έχει τα μητρικά της! Κατά τ' αλλα,τα καλωδιακια σας φταίνε.
Εκεί όμως υπάρχει προοπτική οριστικής ευστοχίας με το ποσοστό αυτής να καθορίζεται από spectrogram στις πρώτες οκτάβες και η οποία δεν αλλάζει αφότου θα επιτυγχανόταν.
...

Πάρτε ηχειάκια HiFi να γίνει η δουλειά σας.... παθητικά κατά προτίμηση...
Τέτοια έχω και μ'αρέσουν αλλά δεν παύω να τα διαχειρίζομαι υπό συγκεκριμένους όρους που δεν είναι αποκλειστικοί για στουντιακές εφαρμογές.

Αφου δε μας παιρνει για YG Acoustics, Magico κλπ μαζι με τα απαραιτητα συνοδα.
Μπορεί να μην υφίσταται συσκευή εν είδει πανάκειας, αλλά ελπιδοφόρα πρόταση θα ήταν ηχεία όπως τα Geithain RL 921K που είναι σχετικώς προσιτά και δεν έχουν ενσωματωμένο DSP με firmware...
Και στο δεύτερο sub με φωνάζουν, συνεχίζουν να κάνουν γυροβολίες στα 4 , κι εγώ από πίσω θα τους κυνηγώ επίσης στα 4. Στο σημείο που θα τους πιάνω, θα τοποθετούν το δεύτερο sub και ούτω καθεξής, το τρίτο και τα επομενα, αναλόγως διαμόρφωσης.
Υπάρχει απλούστερη μέθοδος... Εκτίμηση πιθανών θέσεων χάρη σε κεκτημένες γνώσεις και οριστική επιλογή μέσω λήψεων από προγράμματα όπως REW... Ένα τέταρτο της ώρας θα ήταν αρκετό άμα είμαστε εξοικειωμένοι με το δωμάτιο.
Σε μόνιμη λούπα,ίσως.Σε μόνιμη (σαμπο)λούμπα όμως, όχι.Φυσικα μέχρι να κατουρήσει τα σάμπς παρθένος ειδικός κάτω από πανσεληνο!
Όπως καταλαβαίνεις εκτός των άλλων,αρνούμαι ν' ασχοληθώ με κάτι που υποτίθεται ότι φτιάχτηκε για μένα μη λαμβάνοντας υπ' οψιν εμένα.
Μην αναστατώνεσαι με διάφορα challenge του διαδικτύου, το θέμα είναι να μη βρισκόσουν σε μόνιμη... αρλούμπα. :roflmao:

Last edited:

Reaction score
2.814
Εκεί όμως υπάρχει προοπτική οριστικής ευστοχίας με το ποσοστό αυτής να καθορίζεται από spectrogram στις πρώτες οκτάβες και η οποία δεν αλλάζει αφότου θα επιτυγχανόταν.

Τέτοια έχω και μ'αρέσουν αλλά δεν παύω να τα διαχειρίζομαι υπό συγκεκριμένους όρους που δεν είναι αποκλειστικοί για στουντιακές εφαρμογές.

Υπάρχει απλούστερη μέθοδος... Εκτίμηση πιθανών θέσεων χάρη σε κεκτημένες γνώσεις και οριστική επιλογή μέσω λήψεων από προγράμματα όπως REW... Ένα τέταρτο της ώρας θα ήταν αρκετό άμα είμαστε εξοικειωμένοι με το δωμάτιο.

Μην αναστατώνεσαι με διάφορα challenge του διαδικτύου, το θέμα είναι να μη βρισκόσουν σε μόνιμη... αρλούμπα. :roflmao:
Αυτό θα ήταν σίγουρο αν αγόραζα σαμπ και προέκυπτε..τουλουμπα! Άλλως τε δε θα ημουν ο πρωτος.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.178
Members
38.302