Την σήμερον ημέρα..........

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Την σήμερον ημέρα..........

Οτι θες μπορεις να κανεις με την ενεργη ισοσταθμιση, ακομα και τραπεζι ναχεις μπροστα απ' τα ηχεία....
Ολα τα φτιαχνει αυτη η ενεργη ισοστάθμιση και σου εξαφανιζει, καναπεδες, σερβαντες, τραπέζια, ακομα και τα ποτηρια παυουν να τριζουν...... :roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Α ρε κρυφοχαιεντα............:lol:
Τώρα να δεις τι κράξιμο θα φάω, που θα βγάλω 5 kimber select στις αγγελίες....:smile:

Δεν έχω και πολλά post στο άλλο το μαγαζί, να την γλυτώσω....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Οτι θες μπορεις να κανεις με την ενεργη ισοσταθμιση, ακομα και τραπεζι ναχεις μπροστα απ' τα ηχεία....
Ολα τα φτιαχνει αυτη η ενεργη ισοστάθμιση και σου εξαφανιζει, καναπεδες, σερβαντες, τραπέζια, ακομα και τα ποτηρια παυουν να τριζουν...... :roflmao:
Χρηστο ....για κανε εναν ελενγχο στα ηχεια σου ....αν παιζουν το ιδιο και βαλλε μετρησεις και φωτος........να δεις μετα τα αποτελεσματα πως θα σου τριζουν τα χερια πανω στο πληκτρολογιο αμα θες να γραψεις τι μετρησες και πως θα ακους μετα!!!!

:biggrin:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Χρηστο ....για κανε εναν ελενγχο στα ηχεια σου ....αν παιζουν το ιδιο και βαλλε μετρησεις και φωτος........να δεις μετα τα αποτελεσματα πως θα σου τριζουν τα χερια πανω στο πληκτρολογιο αμα θες να γραψεις τι μετρησες και πως θα ακους μετα!!!!

:biggrin:
Οχι μονο τα ηχεια δεν παιζουν ιδια αλλά και τα αυτια δεν ακουνε ιδια Βλαση.
Αλλα θα το πω αλλη μια φορά, οτι κερδιζεις με την ενεργή ισοσταθμιση, το χανεις σε ζωντανια και αμεσοτητα, αυτη ειναι η δικη εμπειρία... εκτος πια αν ο χωρος σου ειναι ΠΟΛΥ προβληματικος.....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.632

Αλλα θα το πω αλλη μια φορά, οτι κερδιζεις με την ενεργή ισοσταθμιση, το χανεις σε ζωντανια και αμεσοτητα, αυτη ειναι η δικη εμπειρία...
... με την οποία προσωπικά διαφωνώ. Αν και το σύστημά μου, ο ήχος που αποδίδει, ή - καλύτερα - ο χώρος μου, δεν δέχθηκαν "βελτίωση" μέσω ενεργής ισοστάθμισης, αλλά διόρθωσης μέσω software, βάσει της δικής μου εμπειρίας, λέω ότι το Lyngdorf RP-1 ίσως είναι το μόνο μηχάνημα στο σύστημα μου που αξίζει τα χρήματά μου μέχρι το τελευταίο cent (χωρίς να λογαριάζω το on-line UPS).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Την σημερον ημεραν ....εξακολουθουμε να αρνουμαστε τις αληθειες που θελουμε να πιστευουμε οτι ειναι μη υπαρκτες!!!!!!!!!!!

:sleep:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Αλλα θα το πω αλλη μια φορά, οτι κερδιζεις με την ενεργή ισοσταθμιση, το χανεις σε ζωντανια και αμεσοτητα, αυτη ειναι η δικη εμπειρία... εκτος πια αν ο χωρος σου ειναι ΠΟΛΥ προβληματικος.....
Δηλαδη βρε Χρηστο αν εχεις μια κοιλια στους 50 ειτε λογω χωρου ειτε λογω αδυναμιας μιας μηχανης του συστηματος και με την ενεργη ισοσταθμηση μπορεις να το βελτιωσεις με αυτο θα χασεις ζωντανια και θα μετριαστει η αμεσοτητα?που βρε φιλε?στο υπαρχον προβλημα?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δηλαδη βρε Χρηστο αν εχεις μια κοιλια στους 50 ειτε λογω χωρου ειτε λογω αδυναμιας μιας μηχανης του συστηματος και με την ενεργη ισοσταθμηση μπορεις να το βελτιωσεις με αυτο θα χασεις ζωντανια και θα μετριαστει η αμεσοτητα? που βρε φιλε?στο υπαρχον προβλημα?
Βρε μανια με τα τουμπανα!!! Ε παρε Genesis και ρυθμισε τον σερβoενισχυτή των χαμηλών..... :biggrin:

Πλακα κανω, αλλα πραγματι σε αυτες τις συχνοτητες "πονανε" οι χωροι ακρόασης....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Την σημερον ημερα ακομα...................
http://

ετσι μας αρεσει...........

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

...... τωρα που το σκεφτομαι.... κι εγω μια ελαφρια ισοσταθμιση στα χαμηλά την κάνω....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

...... τωρα που το σκεφτομαι.... κι εγω μια ελαφρια ισοσταθμιση στα χαμηλά την κάνω....
ειδες μωρη φουρκα!!!!!!!!!!!
.................τριζει τιποτις??????:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Βρε μανια με τα τουμπανα!!! Ε παρε Genesis και ρυθμισε τον σερβoενισχυτή των χαμηλών..... :biggrin:

Πλακα κανω, αλλα πραγματι σε αυτες τις συχνοτητες "πονανε" οι χωροι ακρόασης....
Αι γεια σου......η περιοχη οπου χωλαινουν πολλοι χωροι ακροασης και το φτιαξιμο δυσκολο.......

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μωρη τουμπανοκρελλαμένη :roflmao: αμα δεν κανω κι εγω λιγη αντισταση πως θα γινεται συζητηση? Αφου ολοι εισαστε ψηφιοφρικουλες και συμφωνείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Βρε Χρηστο δεν ειναι θεμα συμφωνιας ,ουτε θεμα αναλογικου η ψηφιακου μεσου.....ειναι καποιες αληθειες που πρεπει να λεγονται ....αφου το ξερεις........εισαι και συ παλια καραβανα στο HI FI κουρμπετι!!!!!!!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Πολυ ωραιο θεμα ανοιξες κυριε Μανο μας.
Εμπειριες με ισοσταθμιση εχω 2.
Με Μπερινγκερ και με Λινγκντορφ.
Το Μπερινγκερ πραγματικα καταφερνε να διαλυσει τα παντα, ειναι εκτος συναγωνισμου τραγικο.
Η Λινγκντορφ με εντυπωσιασε με το καταπληκτικο χαμηλο που δημιουργουσε, Δυστυχως με το σημερινο μου σεταπ δεν μπορω να ελεγχω μονο το χαμηλο αλλα και το υπολοιπο φασμα. Εκει δεν με επεισε.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Την σήμερον ημέρα..........

επειδη ομως εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο, η σωστη στηριξη και η καλωδιωση με προσεγμενα καλωδια δεν ισοσταθμιζεται.
Ο μυθος των επαγγελματικων καλωδιων κατεπεσε για παντα και ακουσαμε ολοι μας ποσο κακο κανει ενα κακο καλωδιο προοριζομενο για επαγγελματικα και οχι οικιακα συστηματα.
Αν αξιζει κανεις να ασχοληθει ειναι αλλη ιστορια.
Ομως με πραγματικα λιγα χρηματα μπορουν ολοι να βελτιωσουν τις συνθηκες του χωρου τους παθητικα αλλα και να διευκολυνουν τα μηχανακια να παιξουν καλυτερα. Μεχρι να ωριμασει η ψηφιακη ισοσταθμιση θα ειμαι ηδη σχεδον κουφος, οποτε προσωπικα δεν με αφορα ομως χαιρομαι πραγματικα που καποιοι μπαινουν στην διαδικασια, απαραιτητη συνθηκη για να υπαρξει βελτιωση στο μελλον με συστηματα πραγματικα πλαγκ εντ πλαι .....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909

Δηλαδη βρε Χρηστο αν εχεις μια κοιλια στους 50 ειτε λογω χωρου ειτε λογω αδυναμιας μιας μηχανης του συστηματος και με την ενεργη ισοσταθμηση μπορεις να το βελτιωσεις με αυτο θα χασεις ζωντανια και θα μετριαστει η αμεσοτητα?που βρε φιλε?στο υπαρχον προβλημα?
Αν έχεις κοιλιά στους 50 κύκλους , αποκλείεται να είναι απο μηχάνημα Βλάσση. Η απο ηχείο θα είναι η απο τον χώρο.
Αν είναι απο τον χώρο και είναι της τάξης 6 εως 10 db, έρχεται με ισοστάθμιση. Αν είναι πάνω απο 10-12db, λίγο δύσκολο. Αν είναι σα του Σωτήρη μια τρούπα 32 db, δεν έρχεται με τίποτα που να βαράς τον κώλο σου κάτω.

Αν είναι απο το ηχείο , πάλι δύσκολα θα έρθει και με περιορισμούς στην πρόσληψη ισχύος απο το ηχείο , μετά την ισσοστάθμιση φυσικά.
Σκέψου το ηχείο λόγω αστοχίας , αλλά και λόγω χώρου να θέλει 7-8 db, στους 50 κύκλους , και να τους ενισχύεις εσυ με την ισσοστάθμιση , έστω κατά 6 db.
Στην επόμενη γκαζιά του ενισχυτή θα πάρεις τα το woofer στο χέρι. Για πλάκα. Να θυμίσω οτι 6db επάνω είναι τεραπλάσια ισχύς.
Είναι πιο σωστή η παρέμβαση στο χώρο , κατόπιν μετρήσεων βέβαια, με διαχύτες , μπασοπαγίδες , η ότι άλλο χρειάζεται , και στο τέλος να γίνεται το fine tuning , με την ενεργή ισοστάθμιση , δλδ αυτό το 1 το πολύ 2 db , που μπορεί να χρειαστεί.

Just my 2 cents.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Να σημειωσω οτι τα ηχεια μου τα εχω μετρημενα ...... οπως και τον ................. χωρο μου ..........

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909

Χεστήκαμε ρε φίλε .

Ποιός σε ρώτησε? :fuckyou:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.888