Τι είδαμε, τι θα δούμε

melina

Cargo 200
Reaction score
42.746
Charlie Wilson's War (2007)
αν το δεις στη σειρά με το προηγούμενο βλέπεις πόσο κόντρα ρόλους που μπορεί να παίξει με άνεση ένας ηθοποιός όταν το 'χει.

Στην ταινία ο Hanks έλεγε συνέχεια λάθος το όνομα του ελληνικής καταγωγής πράκτορα της CIA που έπαιζε ο Philip. Στο IMDB γράφουν λάθος το επίθετο του :roflmao:

Reaction score
15.995
Pacific Rim

Alien uprising

40 λεπτά είδα...Μπράβο μου!

Δεν είχα ξαναδεί ταινία που πήρε 3 βαθμούς στο IMDB!:rolleyes:

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.417
Mετά την άκρως απογοητευτική εβδομάδα, τουλάχιστον το ΣΚ προβλέπεται διασκεδαστικό με τα:
1. Gravity
2. Thor: The Dark World

Δεν μου άρεσε και τόσο το gravity. Υπερβολική η βαθμολογία(8,2) του imdb. 7/10

Το Thor: The Dark World μου άρεσε. 7+/10

melina

Cargo 200
Reaction score
42.746
Οι πολύ μεγάλες αλλαγές γίνονται σιγά-σιγά, με μικρά βήματα σε βάθος χρόνου. Η διαδικασία είναι τόσο αργή που όπως και στο γνωστό παράδειγμα με το βάτραχο δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται όταν γίνεται ακόμη και αν είσαι μέρος τη διαδικασίας. Αν μάλιστα έχεις υπάρξει μόνο μετά το πέρας της διαδικασίας και ξέρεις μόνο το αποτέλεσμα πολύ πιθανό να μην ενδιαφερθείς ποτέ ή ακόμη και να μην μάθεις πως προέκυψε το αποτέλεσμα, θα το θεωρείς απλά αυτονόητο...αν βάλεις το χέρι σου στο καυτό νερό καίγεσαι και τραβάς το χέρι σου πίσω.

Η ταινία που είδα σήμερα δεν ήταν κάτι εξαιρετικό κινηματογραφικά. Αλλά η ιστορία της ήταν ένα από τα πολλά μικρά βήματα που χρειάσθηκαν για να είναι ο κόσμος μας όπως είναι σήμερα (και εμείς καλούμαστε με τον τρόπο μας και με τα δικά μας μικρά βήματα, συνειδητά ή ασυνείδητα, να τον κάνουμε ακόμη καλύτερο) και βλέποντας την από τη σημερινή απόσταση την κάνει μια ωραία ιστορία που αξίζει να ακουστεί.
Αν καταλάβαινα και το παιχνίδι θα ήταν ακόμη καλύτερα :oops:

42 (2013) , 7+

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.348
Το Thor: The Dark World μου άρεσε. 7+/10[/quote]

Βαρετό , δεν το τελείωσα καν. σταμάτησα στην 1hr:26 mins.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.417
Καλά, όλη η ταινία μαζί με τους τίτλους τέλους είναι 1 ώρα και 52 λεπτά.

Δεν μπορούσες να δεις τα τελευταία 15 λεπτά;

Αλλά με τέτοιο βιντεοπροβολέα που έχεις, μια μαυρίλα έβλεπες στα πολλά σκοτεινά πλάνα της ταινίας!

melina

Cargo 200
Reaction score
42.746
Αυτό το τελευταίο που επισημαίνεις Βασίλη είναι που με κάνει να αποφεύγω τέτοιες ταινίες.
Νομίζω ότι αυτή τη φορά κατάλαβα ότι αν φτάσει πρώτα ο παίχτης από τη μπάλα σε κάποιο σημείο τότε νικάει ο παίκτης...από εκεί και πέρα νικάει πάντα ο Ολυμπιακός, αυτό ξέρω εγώ! :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.161
Νομίζω ότι αυτή τη φορά κατάλαβα ότι αν φτάσει πρώτα ο παίχτης από τη μπάλα σε κάποιο σημείο τότε νικάει ο παίκτης...από εκεί και πέρα νικάει πάντα ο Ολυμπιακός, αυτό ξέρω εγώ! :D
Κοίτα που ξέρουμε τα ίδια! :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.340
Members
38.171
Νεότερο μέλος
GBOUGAS