Τι είδαμε, τι θα δούμε

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384

Παλιότερη παραγωγή αλλά πάρα πολύ καλή,ψυχολογικό θρίλερ του Ισπανού Andes Baiz. Πραγματικά δεν ξέρεις τι σε περιμένει, μέχρι το τελευταίο πλάνο (αλλά ακόμη και μετά απ’ αυτό!)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.541
Nebraska (2013)

βλέπεται 'με το στανιό', ειδικά το πρώτο μισό, μετά κάπου στην πορεία αρχίζει η συναισθηματική σου εμπλοκή με τους πρωταγωνιστές και περιμένεις να δεις που θα καταλήξει...'με το στανιό' πάντα, αλλά στο τέλος σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και αναρωτιέσαι: "μήπως τελικά είδα μια εξαιρετική ταινία; ως θέμα, ως απόδοση του θέματος, ως ερμηνείες, ως σκηνοθεσία;".
Θα την προτιμούσα έγχρωμη καθώς πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να δει τα χρώματα από τις ωραίες σκηνές τοπίου που συχνά έδειχνε ο σκηνοθέτης. Θα μπορούσε να ήταν μικρότερης διάρκειας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Από 7 ως 8...ψάχνομαι ακόμα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.302
7/10 της δίνω εγώ.

Φυσικά και έπρεπε να ήταν έγχρωμη.

Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε η διάρκεια.

Ερμηνείες αρκετά καλές. Πιο πολύ μου άρεσε η γιαγιά και μετά ο παππούς.

Δεν κάνει για τον Xfader! :D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.218
Είδα κι εγώ χθες το Gravity, 8/10 και ελαφρά απογοητευμένος.

Συμφωνώ με τη Μελίνα για την επιλογή της πρωταγωνίστριας. Αυτά τα μπεμπεκίσματα που έπιαναν όταν ήταν 25, δε δουλεύουν πιά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.137
Δεν κάνει για τον Xfader! :D
Διάβασα αυτό και ακόμα γελάω! :D

κάπου στην πορεία αρχίζει η συναισθηματική σου εμπλοκή με τους πρωταγωνιστές και περιμένεις να δεις που θα καταλήξει...
Το μόνο που θα με ενδιέφερε να δω είναι η διαδρομή που, στο περίπου, την έχω κάνει και είναι πανέμορφη. Δείχνει τίποτα ή μόνο μπλα-μπλα; Αλλά και να δείχνει κάτι σε ασπρόμαυρο αποκλείεται.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.541
Διάβασα αυτό και ακόμα γελάω! :D

Το μόνο που θα με ενδιέφερε να δω είναι η διαδρομή που, στο περίπου, την έχω κάνει και είναι πανέμορφη. Δείχνει τίποτα ή μόνο μπλα-μπλα; Αλλά και να δείχνει κάτι σε ασπρόμαυρο αποκλείεται.

είναι ασπρόμαυρο...

Reaction score
2
Χορδές, βραβείο Goya για καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.
Η ρουτίνα της Μαρίας στο σχολείο θα αλλάξει εξαιτίας της άφιξης ενός πολύ ιδιαίτερου αγοριού. Σύντομα θα γίνουν αχώριστοι φίλοι και...

Reaction score
1.815
Χορδές, βραβείο Goya για καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.
Η ρουτίνα της Μαρίας στο σχολείο θα αλλάξει εξαιτίας της άφιξης ενός πολύ ιδιαίτερου αγοριού. Σύντομα θα γίνουν αχώριστοι φίλοι και...
Εξαιρετικό!:thumbsup:

Reaction score
249
The beast master (1982) καποια καλα στοιχεια στην κατα τα άλλα δευτεραντζα αλλά conan
Back to the future συμπαθητικη καλυτερη στην εποχη της

melina

Cargo 200
Reaction score
43.541
Salmon Fishing in the Yemen (2011), συμπαθητική, αν γουστάρετε the british way θα την ευχαριστηθείτε, 7/10

The Fifth Estate (2013), 6/10, δεν μου αρέσει και ο πρωταγωνιστής, έπαιζε και στη σειρά Sherlock και δεν τον μπορώ...

Instructions not included (2013), 7+, το + γιατί με ξάφνιασε για τα καλά στο τέλος, κλασική ταινία πάντως για να μελώσετε την κυρά...

Reaction score
249
12 years a slave ωραια ταινια του Steeve Mc
Life of a king συμπαθητικη
Jeepers creepers 2 συμπαθητικη αλλα τρομου δεν τη λες
Thanks for sharing συμπαθητικη

Reaction score
16.588
Βλέπω που και που κανένα all times classics να μπαλώνω τα κενά
Casablanca (1942) 9/10, το release info έχει πολύ ενδιαφέρον.
"If you've never seen this movie before, shame on you and see it immediately.":roflmao:

Ντροπή μου,το ξερω...το ίδιο συμβαίνει μαζι μου και με την ταινία "Τιτανικος" που αρνούμαι να τη δω.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.541
Τον τιτανικό τον έχω ξεκινήσει κανά δυο φορές αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη, μάλλον πως πρέπει να πέσω σε μεγάλο σύνδρομο στέρησης για να καταφύγω εκεί.
Βαλεντίνοι έχουν καταγραφεί βαθιά κάπου στη μνήμη μου παραπάνω από μία εκδοχές και νομίζω ακόμη μία ως ανάγνωσμα...όλα θολά, μάλλον θέλει φρεσκάρισμα. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.453
Members
38.321
Νεότερο μέλος
Charispsi