- Reaction score
- 103.279
Θα βγάλεις καρούμπαλο!
Ξέρεις ότι το άριστα για μένα είναι 8, άντε 8,5. Και το Captain Phillips, όσο καλό κι αν ήταν, είχε πολλά στοιχεία που βοηθούν στις βραβεύσεις, άρα το απομακρύνουν από το γούστο μου.Μα χαρακτηρίζεις μια ταινία πάρα πολύ καλή και βάζεις 6,5/10;![]()
Να το επαναβαθμολογήσουμε μετά τα βραβεία oscar μήπως;Ξέρεις ότι το άριστα για μένα είναι 8, άντε 8,5. Και το Captain Phillips, όσο καλό κι αν ήταν, είχε πολλά στοιχεία που βοηθούν στις βραβεύσεις, άρα το απομακρύνουν από το γούστο μου.
Οπότε το 6,5 για μία ταινία εκτός των προτιμήσεών μου είναι πάρα πολύ καλός βαθμός (για μένα).
Να το επαναβαθμολογήσουμε μετά τα βραβεία oscar μήπως;
Αν δεν πάρει oscar 8! Αν πάρει 5!![]()
Brutal τύπε!
Ας κάνει ό,τι θέλει. Μετά τη θέαση δεν ξανασχολούμαι με καμία ταινία. Σαν να μην υπήρχε ποτέ.
εγω πιστευω το αντιθετο..
Ας κάνει ό,τι θέλει. Μετά τη θέαση δεν ξανασχολούμαι με καμία ταινία. Σαν να μην υπήρχε ποτέ.
Συμφωνώ μ αυτο που γράφεις.Μονο που για να σε απασχολήσει με το νόημα της μια ταινία και πέρα απο τη θέαση της,προϋπόθεση ειναι ν αγγίξει "πράγματα" που ήδη εχεις μεσα σου,ν αγγίξει χορδές που κάνουν τις θύμισες σου να παλλονται,να ταράξει το ήδη υπάρχον πρωτογενές "υλικό" πλεόνασμα ...: Ν αναρωτιέσαι,ν αποζητας,να επιζητας,ν αποφαίνεσαι,να θέλεις να ικανοποιήσεις τη "δίψα"σου....Αυτά ειναι μερικά στοιχεία που καθόλου δεν μπορούν να θεωρηθούν ως δεδομένα για όλους μας.Υπαρχουν και οι προτεραιότητες...εγω πιστευω το αντιθετο..
μια ταινια τη θεωρω πετυχημενη αν μετα το τελος σε κανει να την (ξανα)σκευτεις αυτά που ειχε να σου πει...
και όχι απαραίτητα να ειναι αληθινη ιστορια.
...
Εδώ είναι η μεγάλη μου διαφορά με τους περισσότερους σινεφίλ. Αν μία ταινία έχει να μου πει κάτι δεν θα τη δω καν. Δεν με απασχολεί καθόλου ο κινηματογράφος=τέχνη, μόνο το θέαμα/εφέ/υπερβολή/ψυχαγωγία.εγω πιστευω το αντιθετο..
μια ταινια τη θεωρω πετυχημενη αν μετα το τελος σε κανει να την (ξανα)σκευτεις αυτά που ειχε να σου πει...
και όχι απαραίτητα να ειναι αληθινη ιστορια.
Εδώ είναι η μεγάλη μου διαφορά με τους περισσότερους σινεφίλ. Αν ταινία έχει να μου πει κάτι δεν θα τη δω καν. Δεν με απασχολεί καθόλου ο κινηματογράφος=τέχνη, μόνο το θέαμα/εφέ/υπερβολή/ψυχαγωγία.![]()