Τι είδαμε, τι θα δούμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.060
Πως ξέρεις αν μια ταινία έχει να πει κατι σ εσενα προσωπικά,αν αρνείσαι εκ προοιμίου να τη δεις?!
Αν αρέσει σε συγκεκριμένα άτομα, είναι σίγουρο ότι δεν έχει να μου πει τίποτα. :p

Πες μου με τι τρέφεις την ψυχή σου να σου πω τι θα σε ψυχαγωγησει.

BRAINS!!!! :D

Reaction score
249
Gaten ragnarok συμπαθητικη για οικογενειακη
American hustle αν και δεν το περιμενα (ειδικα στην αρχη) μου αρεσε

Reaction score
118
κατάφερα και είδαι και τον Τιτανικό, ολόκληρο, μόνος μου :showingbiceps:
Εντάξει, μια φορά τη βλέπεις, περνάς ψιλοευχάριστα και χαλαρά την ώρα σου και μετά την ξεχνάς. 17 χρόνια πριν προφανώς θα ήταν και πολύ εντυπωσιακή ως υπερπαραγωγή, ως εκεί.
17 χρόνια μετά και δεν έχω ακόμη καμία διάθεση να τη δώ .. την αφήνω για τα γεράματα.

Reaction score
28
http://www.imdb.com/title/tt0375679/?ref_=nv_sr_1
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!
Περίληψη

Ενα μαύρος επιθεωρητής ερευνά ένα πιθανό ρατσιστικό έγκλημα. Ενας λατίνος οικογενειάρχης παλεύει να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή, όπως ακριβώς και ο Ιρανός καταστηματάρχης, με τον οποίο συγκρούεται. Ενας λευκός αστυνομικός δεν κρύβει το στυγνό ρατσισμό του από τον νεαρό συνεργάτη του, ο οποίος νομίζει ότι είναι αδιάφθορος. «Νομίζεις ότι ξέρεις ποιος είσαι; Δεν έχεις ιδέα» είναι η ατάκα η οποία αντιπροσωπεύει την ταινία, αλλά και την εν δυνάμει αλληλέγγυα ή σατανική ανθρώπινη φύση. Με απλό τρόπο, ο σκηνοθέτης μας ξεναγεί δύο μέρες στο χαοτικό Λος Αντζελες του ρατσισμού, της τυφλής οργής και των όπλων. Ενα all star cast, εκρηκτικές ερμηνείες, στη μεγαλύτερη φετινή εισπρακτική επιτυχία του ανεξάρτητου σινεμά στις ΗΠΑ. Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Reaction score
249
Mystery road Αυστραλιανη και αδιαφορη

Παρατηρηση προς stavroslam η κριτικη σου λεει για φετεινη ταινια ενω ειναι του 2004

melina

Cargo 200
Reaction score
43.515
Saving Mr. Banks (2013) 7+/20
Συνιστώ να τη δείτε ένα ωραίο απόγευμα που θα είστε ξεκούραστοι για να τη χαρείτε περισσότερο. Είναι πολύ γλυκιά ταινία χωρίς να είναι μελό. Πολύ καλές ερμηνείες, εξαιρετικό στήσιμο. Δύο όμορφες ώρες.
Δείτε όλους τους τίτλους τέλους.

Reaction score
249
Saving Mr. Banks (2013) 7+/20
Συνιστώ να τη δείτε ένα ωραίο απόγευμα που θα είστε ξεκούραστοι για να τη χαρείτε περισσότερο. Είναι πολύ γλυκιά ταινία χωρίς να είναι μελό. Πολύ καλές ερμηνείες, εξαιρετικό στήσιμο. Δύο όμορφες ώρες.
Δείτε όλους τους τίτλους τέλους.

Καπου διαβασα( ισως στις κριτικες θεατων στο imdb ) οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα παρουσιαζει η ταινια κι αυτος ειναι κι ο λογος που δεν την εχω δει (ενταξει οι ταινιες δεν ειναι πραγματικοτητα αλλα σαν βιογραφικη πρεπει να εχει καποια σχεση)
Εχεις αποψη πανω σε αυτο;

melina

Cargo 200
Reaction score
43.515
Καπου διαβασα( ισως στις κριτικες θεατων στο imdb ) οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα παρουσιαζει η ταινια κι αυτος ειναι κι ο λογος που δεν την εχω δει (ενταξει οι ταινιες δεν ειναι πραγματικοτητα αλλα σαν βιογραφικη πρεπει να εχει καποια σχεση)
Οχι, δεν ξερω. Οταν την εβλεπα μαλιστα δεν ηξερα περι τινος προκειται. Μετα που την είδα εριξα μια προχειρη ματια στο imdb αν λεει κατι στην περιγραφη και δεν ειδα κατι. Δεν βρηκα χρονο ακομη να το ψαξω περισσοτερο. Ισως ειναι καλυτερα να μην ξέρεις οταν τη βλεπειςκαι νσ σου κινησει την περιέργεια να το ψαξεις μετα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.278
Ισως ειναι καλυτερα να μην ξέρεις οταν τη βλεπειςκαι νσ σου κινησει την περιέργεια να το ψαξεις μετα.

Το καλύτερο!:thumbsup:

Βέβαια ο xfader, ούτε αυτό κάνει! :D

Reaction score
249
Θεωρητικα αυτο ειναι το καλυτερο
Ομως πρακτικα δεν εχεις το χρονο ουτε να το ψαξεις ενταξει ισως μια ναι αλλα οχι για πολλες ταινιες,.ουτε να βλεπεις μια ταινια και μετα να καταλαβεις πως εχασες την ωρα σου

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.060
Εγώ αηδιάζω και με τη σκέψη, αλλά σας κάνω like γιατί η συζήτηση πήρε την τροπή που μου αρέσει (άλλα αντ' άλλων)! :D

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.432
Members
38.316
Νεότερο μέλος
anthas