Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
16.117
Εγώ αηδιάζω και με τη σκέψη, αλλά σας κάνω like γιατί η συζήτηση πήρε την τροπή που μου αρέσει (άλλα αντ' άλλων)! :D
Αν θυμάμαι καλα,εσυ την ξεκίνησες.Τη συζήτηση.:)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.331
Ε μα βρε πουλάκι μου, τι τα θες αυτά τέτοια ώρα; :p Το απόγευμα μόνο.

Reaction score
16.117
Και δεν ειναι μονο αυτο....Αποτελειωσα κι αλλα δυο...για την στατιστική μου: Σε Τετάρτη συνέχεια τη Βασίλισσα της Αφρικής - μ έπαιρνε ο ύπνος- και τους Producers για τον ίδιο λόγο...

Δεν προτείνετε κατι καλό?Να βλέπεται με την πρώτη!?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.008
Αυτά είναι για γυναίκες βρε αgλήτη!

Μαστρο-Σωτηράκη, διάβασε κανά Ζάκουλα-τέρρορ-ορίμπιλε! :p:p:D

Reaction score
249
Σωτηρακης δες το book thief αφου εισαι γυναικα θα σου αρεσει

Philomena συνολικα δε μου αρεσε παρολο που στη σκηνοθεσια ηταν ο Frears και πραγματικη η ιστορια του πανω σε ευαισθητο θεμα

melina

Cargo 200
Reaction score
42.932
American Hustle (2013) 6-/10
κάποιες σκηνές με καλές ερμηνείες, ως εκεί. Δεν κατάλαβα τι ήθελε να μας πει ο σκηνοθέτης με τον τρόπο που έστησε την ταινία και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται το μέτριο αποτέλεσμα. Τι καλλιτεχνικό έχει ας πούμε η σκηνή που φιλιέται ένα ζευγάρι στο κέντρο μιας περιστροφικής κρεμάστρας με ρούχα σε καθαριστήριο και γυρνάνε γύρω-γύρω τα κρεμασμένα ρούχα μέσα στις νάυλον συσκευασίες ή στο ίδιο σκηνικό ο πρωταγωνιστής να δείχνει το πιστόλι του....γενικά νομίζω το έθαψε το εργάκι ο σκηνοθέτης, με αυτό το καστ θα μπορούσε να είναι μια απλά καλή ταινία γιατί έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο στόρυ δεν νομίζω ότι τη βοηθούσε να γίνει εξαιρετική.

exile

Videocameras
Reaction score
4.416

Reaction score
16.117
Ξεκίνησα το Unforgiven.

Βρίσκομαι στο 30' λεπτό.Περιμενω να δω,ποτε θ αρχίσει το έργο...και γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία στο IMDB.

No Spoilers,please.:D

Reaction score
16.117
Σωτηρακης δες το book thief αφου εισαι γυναικα θα σου αρεσει...
Ειμαι τόσο Σωτηρακης.....όσο εσυ vaggelis11?:D

Επιπροσθέτως,τα σχόλια σου στις ταινίες που βλέπεις ως -καλη,μέτρια και συμπαθητική- σε τι ακριβώς αναφέρονται? Στην υπόθεση,για παράδειγμα,στην ευχαρίστηση που σου προκάλεσαν.....,η στην εικόνα και ήχο που έχουν!?

Αν θα μπορούσες να τα επεκτεινεις λίγο παραπάνω,εγω θα σου ήμουν ευγνώμων.:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.606
Members
38.209
Νεότερο μέλος
Pogol