- Reaction score
- 1.253
Πολύ καλό 8/10 !
η συζυγος 10...... εγω 6,85Φυσικά!
Καλή ταινία με πολύ καλές ερμηνείες!
Είδα το Ip Man. 7,5/10Ip Man 3, αξιοπρεπέστατο και καλογραμμένο. 7+/10
The Hateful Eight, δεν περίμενα ποτέ να το ξεστομίσω αυτό αλλά το κουράσαμε. 7-/10
The Hateful Eight, δεν περίμενα ποτέ να το ξεστομίσω αυτό αλλά το κουράσαμε. 7-/10
Ip Man 3, αξιοπρεπέστατο και καλογραμμένο. 7+/10
Μου προκαλέσατε το ενδιαφέρον να τη δω αύριο.Και παπαριά καμαρωτή θα πω εγω, τσάμπα το κάψιμο της λάμπας
Εμένα μου άρεσε. Όχι πολύ, δεν ξετρελάθηκα, όπως με άλλες δικές του ταινίες, (π.χ. Django) αλλά δε μετάνιωσα για τη λάμπα. Μάλλον ήταν κάπως αδικαιολόγητα μεγάλη σε διάρκεια.Και παπαριά καμαρωτή θα πω εγω, τσάμπα το κάψιμο της λάμπας
ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και αναφερομαι για τον σκηνοθετη μη τη δεις ρηχα εισε χαμενος απο χερι , θα μιλησω στο τελος .Μου προκαλέσατε το ενδιαφέρον να τη δω αύριο.
7+/10Είδα το Ip Man. 7,5/10
Το πρώτο μισό και παραπάνω με κούρασε αρκετά.The Hateful Eight, δεν περίμενα ποτέ να το ξεστομίσω αυτό αλλά το κουράσαμε. 7-/10
Και παπαριά καμαρωτή θα πω εγω, τσάμπα το κάψιμο της λάμπας
Καφάτος = ΕγγύησηΤο πρώτο μισό και παραπάνω με κούρασε αρκετά.
Ευτυχώς μετά έφτιαξε!
Θα μπορούσε άνετα να ήταν ταινία 120'.
Αυτή την πόρτα πόσες φορές την κάρφωσαν επί 2;
7/10
Αυτο που δεν σταματησα να σκεφτομαι οσο παρακολουθουσα ομως(την ειδα με αγγλικους υποτιτλους) ηταν το κολλοσιαιο εργο εκεινου που θα ειχε κληθει να μεταφρασει στα Ελληνικα.
Συμβουλη:Δειτε την με αγγλικους υποτιτλους οσοι μπορειτε, ανοιξτε και την wikipedia για να μαθετε για το τι ακριβως μιλουν και ετσι θα εχετε μια περισσοτερο ολοκληρωμενη εικονα οσων θελει να δωσει ο σκηνοθετης\σεναριογραφος
Ανησυχώ με την ταύτιση...Με εντυπωσιάζεις!
Δεν έχω δει ακόμα καμία από τις δυο, και ανυπομονώ να δω αν θα συμφωνήσουμε.