Τι είδαμε, τι θα δούμε

Μηνύματα
27.883
Reaction score
26.248
Και μία δεύτερη γνώμη... :biggrin:

Είχα προσπαθήσει να το δω όταν ήταν φρέσκο. Με εκνεύρισε στα πρώτα λεπτά. Όχι απλά δεν μου άρεσε. Νευρίασα.
Πόσο δίκιο έχεις . Νευρίασα επίσης, με την αηδιούλα.
 

jag

Μηνύματα
9.685
Reaction score
28.305
Εγώ να δεις πως νευριάζω με τις μούφες :roflmao:
ειδικά όταν παίζουν μεγάλα ονόματα και μπάτζετ!
 

gid

Μηνύματα
7.686
Reaction score
8.898
Πάντως το ''Killer'' π.χ. που είχαμε συζητήσει παραπάνω έχει Bourne style αφήγηση λίγο πιο μουντή βέβαια λόγο θεματικής.. ;)
Το Κίλλερ κακώς το απέρριψε με βάση πάντα τα δικά ΤΟΥ κριτήρια, αλλά τι να κάνς, να κατς να μαλώς;;;;

Αν το έβλεπε θα ζητούσε παραλλαγές του Κίλλερ για πάντα...

Παρεμπιπτόντως, αν ο Κίλλερ πιάσει ποτέ στα χέρια του τον Μπουρν, θα του κατεβάσει τη μούρη.
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
17.046
Reaction score
39.118
βλεπω μονκ-the defective detective,
δηλαδη παρακολουθουσα την υπομονη της κσανθιας με τις μπουκλες.
τωρα της ξανθιας με το καρε.
1721054184854.png
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.198
Reaction score
20.785
Echo 3 (2023): Mini series 10 επεισοδίων, με κεντρικό θέμα την απαγωγή μιας επιστήμονος από guerillas στα δάση της Κολομβίας και της επιχείρησης που "στήνουν" ο αδερφός της κι ο σύζυγός της (κι οι δύο μέλη των Delta Force) για να την σώσουν. Καλό ήταν, το τέλος μας χάλασε λίγο.

Altered Carbon (2018-2020): Σειρά η οποία εκτείνεται σε 2 seasons, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας - το οποίο είναι μέρος τριλογίας. Διάβασα το πρώτο βιβλίο (μόνο αυτό έχει εκδοθεί στα Ελληνικά) πρόσφατα και με αφορμή αυτό, είδαμε και τη σειρά. Καλή ήταν, η πρώτη season θα μπορούσε να ήταν πιο πιστή στο βιβλίο, αλλά ΟΚ, δεν με "χάλασε". Κι η δεύτερη season ήταν καλή, είμαι με την εντύπωση, όμως, ότι βασίζεται στο επόμενο βιβλίο της τριλογίας, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Operation: Mincemeat (2021): Ενδιαφέρουσα απόδοση πραγματικής ιστορίας του Β'ΠΠ. Λίγο πιο "σοβαρή" από το "The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)", με καλές έως πολύ καλές ερμηνείες εκ μέρους των συντελεστών. Βλέπεται ευχάριστα.

The Courier (2024): Ισπανική παραγωγή με θέμα τη διακίνηση και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Περιπέτεια, θα την χαρακτήριζα, όχι εντελώς μυθοπλασία, καθώς περιλαμβάνει αναφορές/ρόλους υπαρκτών προσώπων και πραγματικές καταστάσεις. Δεν κάνει "κοιλιά", πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Takedown (2000): H ιστορία καταδίωξης και σύλληψης του Kevin Mitnick, ενός από τους καλύτερους και διασημότερους hackers/crackers στην ιστορία. Για την εποχή που γυρίστηκε, καλή ήταν. Προσωπικά, προτιμώ το βιβλίο του "Η τέχνη της απάτης" (εξαντλημένο στα ελληνικά).

Bullet proof (2022): Προσπεράστε, nothing to see here.

Dune 2 (2024): Πολύ καλή ταινία! Λίγο πιο αργή από το πρώτο μέρος, χωρίς να υστερεί σε σύγκριση με αυτό. Διέκρινα κάποιες αποκλίσεις από το βιβλίο του Frank Herbert, αλλά ΟΚ, τις παραβλέψαμε. Για να δούμε εάν θα υπάρξει και συνέχεια...

Beverly Hills Cop: Axel F (2024): 'Ντάξει μωρέ, καλό ήταν. Δεν είχαμε απαιτήσεις, ευχάριστο ήταν, γελάσαμε λίγο, θυμηθήκαμε τις προηγούμενες ταινίες, καλά πέρασε η ώρα. Brainless fun.
 
Last edited:


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.198
Reaction score
20.785
(τα πιο κάτω τα "έφαγε" το edit)

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare (2024): Πάρα πολύ καλό! Ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, δοσμένη μέσα από την "ματιά" του Guy Richie. Κάπως "ελαφριά" θα την χαρακτήριζα (δεν είναι πολεμικό δράμα!), όμως, έχει καλές ερμηνείες από όλους τους συντελεστές, πολύ καλή σκηνοθεσία και γενικά, πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Δύο ώρες "γεμάτες", χωρίς κοιλιά. Να τη δείτε!

Godzilla Minus One (2024): Not your typical Godzilla movie...!

Security (2017): Ενδιαφέρουσα περιπέτεια με τον Antonio Banderas στο ρόλο ενός πρώην στρατιωτικού νυν security σε Mall το οποίο δέχεται επίθεση. Έχει τις αδυναμίες της, αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Falling Down (1993): O Michael Douglas σε παροξυσμό! Ωραία ταινία!
 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.251
Μηνύματα
2.893.805
Members
38.011
Νεότερο μέλος
Manthos1982
Top