- Reaction score
- 3.491
Το τέλος σε αφήνει με ερωτήματα.
... γι ΄αυτόν το λόγο βλέπω επαναλήψεις
Ήρωας!Μου τα ζάλισε το Netflix να δω το Scream VI. Όχι ότι έχω δει τα άλλα (κάνα δυο ίσως τα αρχαία χρόνια; δεν θυμάμαι) αλλά λέω διακοπές είναι, δε γα...
Το είδα για να μην το δείτε εσείς. I took one for the team.
Επίσης τα ίδια για το Incoming που είδα χθες. Μακριά.
ΠατάταΜου τα ζάλισε το Netflix να δω το Scream VI. Όχι ότι έχω δει τα άλλα (κάνα δυο ίσως τα αρχαία χρόνια; δεν θυμάμαι) αλλά λέω διακοπές είναι, δε γα...
Το είδα για να μην το δείτε εσείς. I took one for the team.
Επίσης τα ίδια για το Incoming που είδα χθες. Μακριά.
Χάρηκα που δεν ήταν πατάτα. Η ώρα πέρασε ευχάριστα.
Καλό και το 2ο μέρος της τριλογίας.Giota said:
Χάρηκα που δεν ήταν πατάτα. Η ώρα πέρασε ευχάριστα.
17 Best Horror Movies to Watch This Summer
Ready for some hot and scary summer nights? We got you covered with the best summer horror movies that will keep you up at night.creepybonfire.com
19 Iconic Horror Movies That Deserve To Be Watched Before Summer Comes To An End
It's not quite spooky season yet but who cares?www.buzzfeed.com
Τώρα το ξεκίνησα!Καλά οι περισσότεροι θα το γνωρίζετε ήδη.
Αφού σε ένα μήνα βγαίνει η νέα season, το έβαλα να το δω πάλι από το S1E1. Πολύ καλή σειρά.
Η πρώτη season μοιάζει φτηνής παραγωγής scifi, μα φαίνεται πως γρήγορα έπεσε χρήμα και άλλαξε κατα πολύ η όλη αίσθηση κάθε επεισοδίου. Και μάχες στο διάστημα και ωραία εφφέ και μερικές φορές αναπάντεχο suspense. Πάντως σίγουρα δεν κουράζει το σενάριο.
View attachment 184981
The Expanse
Horror Hotel | Rotten Tomatoes
Young college student Nan Barlow (Venetia Stevenson) arrives in the sleepy Massachusetts town of Whitewood to research witchcraft. Nan's stay at the eerie Raven's Inn takes a portentous turn when she learns its proprietor Mrs. Newless (Patricia Jessel) is the reincarnation of a witch burned at...www.rottentomatoes.com
Θυμόμουν ότι είχα δει στον κινηματογράφο το πρώτο. Μέχρι εκεί.Twisters 2024
Άλλη μια εξαπάτηση από trailers κτλ.
Για όσο άντεξα, το απόλυτο τίποτα.
6.9/10IMDb
75%Rotten Tomatoes
ΨΕΥΤΙΛΑ!
Cast chemistry, suspens, soundtrack
Βάλε και spoiler alert, μας χάλασες την ανατροπή στο αριστούργημα.Αφαιρέθηκα για λίγο στο smartphone (μισάωρο plus) κι όταν συγκεντρώθηκα εκ νέου ανακάλυψα ότι η βαρετή είχε αλλάξει στρατόπεδο!