Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
9.035
Είδα τελευταία τις παρακατω ταινίες....

Ο Νοσφεράτου δε μου άρεσε, μέτριο.
Το Road House και αυτό μέτριο, το πρώτο ήταν καλύτερο και με καλύτερο ηθοποιό, το στυλ του.
Ο Kraven καλός αν και το είδα σε 1080p, πιστεύω σε 2160p και Dolby Atmos θα είναι καλύτερο.
Το Megapolis δε μου άρεσε καθόλου.
και το Red One καλούτσικο, ωραία εφέ και ήχο.

jag

Reaction score
30.151
Μέχρι τη μέση το πάει καλά, μετά κοιλίτσα και περίμενα να δω που θα καταλήξει.
Σε γενικές γραμμές είναι οκ. ( μου θύμισε λίγο Borat)
Οσκαρικός πισινός :biggrin:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.206
Anora κι εγώ. Άβυζη μογγόλα λαπ-ντάνσερ σε κωλάδικο του Μανχάταν αυτοπαραμυθιάζεται πως θα ξεφύγει από τη μιζέρια της υπανδρευόμεμενη ανόητο παιδαρέλι, γόνο της ρωσικής ολιγαρχίας. Κάτι σαν νεορεαλιστική παρωδία του Pretty woman, με λιγότερο μπούτι αλλά περισσότερη κυτταρίτιδα. :biggrin:
Προσπαθεί, και τα καταφέρνει μέχρις ενός σημείου. Το τέλος προβλέψιμο, αλλά ικανοποιητικό. Δείτε το Uncut gems καλύτερα, αν ψάχνετε τέτοιο στυλ κινηματογράφου.

ΥΓ Κάποια στιγμή μου θύμισε κι εμένα τη σκηνή όπου ο Μπόρατ υπερηφανεύεται ότι η αδερφή του είναι η μεγαλύτερη... πτάνα του Καζακστάν! :roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.338
Ξεκίνησα το paradise κ δείχνει πολύ καλό https://www.imdb.com/title/tt27444205/?ref_=ext_shr_lnk

Αλλά το δίνουν με το σταγονόμετρο και δεν το πρόσεξα όταν το αρχίσαμε ώστε να περιμένουμε να τελειώσει και είμαι έξαλλος με την Disney. >:(
Και με την απροσεξία μου...
Άριστη σειρά!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.206
The Brutalist

Η ταινία ξεκινά σαν την Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου. Ο κεντρικός ήρωας, εβραίος επιζών του ολοκαυτώματος, μεταναστεύει στη μεταπολεμική Αμερική και ξεκινά από το μηδέν τον αγώνα για να ξαναγίνει… ευρέως γνωστός αρχιτέκτων.
Αν ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος περιοριζόταν σε αυτά τα δυο στοιχεία, ίσως είχε κάποια επιτυχία στη δημιουργία ενός δράματος εποχής. Αντί γι’αυτό, σαν μαθητευόμενος του Masterchef προτίμησε να προσθέτει διαρκώς κι άλλα καρυκεύματα στη συνταγή: Ήρωας με ψυχολογικά προβλήματα; Τσεκ! Εκμετάλλευση μεταναστών; Τσεκ! Εξάρτηση από τα ναρκωτικά; Τσεκ! Ο αμερικάνικος καπιταλισμός πηδάει (κυριολεκτικά) τον εργαζόμενο; Τσεκ! Φασισμός; Τσεκ! Μισό λεπτό -μη φεύγετε- Me too; Τσεκ! Μοιραία, ο αυτάρεσκος φορμαλισμός του βουλιάζει κάτω από το βάρος τόνων ψυχρού μπρουταλιστικού μπετόν. Less is more, όπως θα έλεγε ο Νίκος Ξανθόπουλος, αν ποτέ μετανάστευε στο Αμέρικα...
Γλιτώστε τρεις ώρες και τριαντατέσσερα λεπτά ασυνάρτητης βαρεμάρας με (όχι και τόσο) κρυφή ατζέντα και δείτε καλύτερα τον Πιανίστα: το έπος κατέληξε… αναγραμματισμένο! :biggrin:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.206
Πλέον ότι ταινία βλέπεις σε υποψηφιότητες στα oscar φευγεις μακριά.
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό.
Πάντως η Anora, παρόλο που έχει κι αυτή την ατζέντα της, δεν είναι κακή. Απλά μοιάζει να είναι μια light εκδοχή του Uncut gems -ως σύλληψη και εκτέλεση, όχι στενά σεναριακά. Εγώ πάντως λέω "Δείτε τη!"

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.206
Κάπως έτσι είναι η κατάσταση.
Εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα που την είδα. Τόσες φόλες κυκλοφορούν. Φόλα δε τη λες.
Το Brutalist ανήκει ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία, της φόλας. Μάλιστα, γίνεται όλο και χειρότερο όσο (δεν) περνούν αυτές οι ατελείωτες 3,5 ώρες. Απορώ με την υπομονή μας που το είδαμε μέχρι τέλους...

jag

Reaction score
30.151

Δυστυχώς.
Ο πρωταγωνιστής μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές, όχι μόνο στον πιανίστα.
Στο δεκάλεπτο κλείσιμο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.611
Members
38.349
Νεότερο μέλος
fidanis