- Reaction score
- 35.877
Doner διαβάζω, που βρίσκεται ;Ήταν όλα κλειστά από νωρίς οπότε αναγκαστικά καταφύγαμε στους Τουρκαλαδες:
View attachment 276565
…Νο Fotos,η γεύση δεν φωτογραφίζεται…
Μπόχουμ, ΓερμανίαDoner διαβάζω, που βρίσκεται ;
Τι μου θύμισες….Μπόχουμ, Γερμανία
@Decembered και @Σταυρος Λαγκαδιανος : Πιστοί μου φίλοι,σας Ευχαριστω !Πρασόρυζο,λαχανοντολμάδες,σαρμαδες με αμπελόφυλλα,χόρτα σαλάτα…Οι δικές μου λιχουδιές…Νο Fotos,η γεύση δεν φωτογραφίζεται…
Όλο φιγούρα είναι οι Γάλλοι φιλε και τα γλυκά τους είναι για τιγκιταγκες, πρόσεχε.View attachment 276749
Όταν το promotion επισκιάζει όλα τ' άλλα.
Ο Pierre Hermé θεωρείται ένας από τους 4-5 κορυφαίους ζαχαροπλάστες στον κόσμο με πολλές βραβεύσεις και διθυραμβικά αφιερώματα. Όταν επισκέπτεσαι το μαγαζί του στον πιο ακριβό δρόμο του Παρισιού, περιμένεις μία αντίστοιχη κορυφαία εμπειρία ανάλογη της φήμης.
Τιμή γλυκού (πάστας) για έξω 8,5€. Αν κάτσεις 15€. Αναμενόμενο. Όμως, η αντιμετώπιση και το ύφος του προσωπικού βγάζει αυτό το ψευτο-υπεράνω "σου κάνουμε χάρη που σε αφήνουμε να μας πληρώσεις για να φας γλυκό". Όσο για το γευστικό κομμάτι της εμπειρίας τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα ωραίο γλυκό με εμφάνιση που μπορείς να βρεις σε αρκετά άλλα ζαχαροπλαστεία. Αν δηλαδή σου το κεράσουν σε ένα σπίτι χωρίς καμία άλλη πληροφορία δεν πρόκειται να ξετρελαθείς.
Όλο φιγούρα είναι οι Γάλλοι φιλε και τα γλυκά τους είναι για τιγκιταγκες, πρόσεχε.
Αμα θες καλό γλυκάκι γυρνά με το καλό να σε παω στου μασούρα στον βυρωνα να γλύφεις και τα δάχτυλα σου (χωρίς να σε πούνε τιγκιταγκα που γλύφει δάχτυλα).
Το χαρμάνι που υπογράφει για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάψουλα της Νεσπρέσσο μου άρεσε πολύ.Ο Pierre Herméθεωρείται ένας από τους 4-5 κορυφαίους ζαχαροπλάστες στον κόσμο.