Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654
Έχω το εθνικό μας φαγητό (των βλαχων) υπέροχος χειροποίητος τραχανάς γλυκός με κότα.
Το σύνολο ολοκληρώνεται με μπρόκολο που ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς εδώ πέρα :biggrin:

View attachment 277080
395863_988cbb61501b28cfb12d61c6b7c8332a.jpg

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Nikos Tsarouchas
12 ώρ. ·

https://www.facebook.com/?sk=h_chr#
Το "ψωμί, ελιά και Κώτσο βασιλιά" δεν αφορά τον εκλιπόντα. Ήταν σύνθημα της φιλοβασιλικής παράταξης κατά το δημοψήφισμα που έγινε αμέσως μετά την ήττα του Βενιζέλου το 1920, για την επιστροφή ή όχι του Κωνσταντίνου του Α στον θρόνο. Καλό είναι να θυμίσουμε ότι οι φιλελεύθεροι της εποχής δεν πήραν καν μέρος στο δημοψήφισμα (αλλά ήταν σαν να πήραν). Σήμερα, προς τέρψιν των τελευταίων φιλοβασιλικών που μας απέμειναν, το σύνθημα θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια εξαιρετική πρόταση catering για την κηδεία του Κωνσταντίνου του Βου.

Reaction score
16.252
Πρέπει να χρεώνουμε τον Χρήστο εργατικά για την έξτρα επεξεργασία κάθε φωτογραφίας.
Ποιος είναι ο Χρήστος? ( για εμάς τους ανίδεους: Τον Πέτρο κι εμένα εννοώ.)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.755
Πρέπει να χρεώνουμε τον Χρήστο εργατικά για την έξτρα επεξεργασία κάθε φωτογραφίας.
Να φανταστείς ότι αφιερώνω και χρόνο ώστε το φωτογραφικό αποτέλεσμα να είναι αξιοπρεπές, ψάχνω γωνία με καλό φωτισμό και τέτοια, δεν βγάζω δλδ. το κινητό απ'τη τσέπα και βαράω φώτο.
Αχάριστοι, δεν είστε με τίποτα ικανοποιημένοι :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.755
Μα αυτός τις βάζει « ωμές «!
Όλα τα λαχανικά απαιτούν ελάχιστο βράσιμο, αλλιώς γίνονται νιανιά και χάνουν μεγάλος μέρος της θρεπτικής αξίας. Η μπάμια έφτασε κοντά στα 8 ευρώ το κιλό, κρίμα να μη ξέρεις να τις μαγειρεύεις ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.755
Σήμερα ξύπνησα πολύ χαμογελαστός, (δεν το συνηθίζω συνήθως) ήμουν προσχαρος, καλοσυνάτος, είπα καλημέρα σε όλους, υπήρξα συνεργασιμος στη δλειά , καθόλου αντιδραστικος, βοήθησα μια γριούλα να διασχίσει το δρόμο και άλλα τέτχια ωραία πράματα που κάνουν οι καλοί άνθρωποι.
Δεδομένου όλων των παραπάνω είπα να μη σας τη χαλάσω σήμερα και να πάρει και αυτός ο δόλιος ο @abcd ένα ρεπό :biggrin:

Ομελέτα λοιπόν, αφήνω στη φαντασία σας τη περιφέρεια και το τι ίσως κρύβεται κάτω από τη ομελέτα :lolsign:
IMG_20230112_152904.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon