Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.253
Ολοι άρρωστοι είμαστε,απλά δεν το γνωρίζουμε.Το ανωτέρω θα μπορούσα να το φάω μόνον βαριά άρρωστος.
Και με πολύ πίεση.
Ολοι άρρωστοι είμαστε,απλά δεν το γνωρίζουμε.Το ανωτέρω θα μπορούσα να το φάω μόνον βαριά άρρωστος.
Και με πολύ πίεση.
Έχω το εθνικό μας φαγητό (των βλαχων) υπέροχος χειροποίητος τραχανάς γλυκός με κότα.
Το σύνολο ολοκληρώνεται με μπρόκολο που ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς εδώ πέρα
View attachment 277080
Πρέπει να χρεώνουμε τον Χρήστο εργατικά για την έξτρα επεξεργασία κάθε φωτογραφίας.
αυτή είναι απτο θκομ χριοΓια να πάει κάτω η υπέροχη επίγευση του τραχανά, χτύπσα και μια septem που είχα και στο χωριόμ View attachment 277081
Ποιος είναι ο Χρήστος? ( για εμάς τους ανίδεους: Τον Πέτρο κι εμένα εννοώ.)Πρέπει να χρεώνουμε τον Χρήστο εργατικά για την έξτρα επεξεργασία κάθε φωτογραφίας.
Αυτός που τρώει μπάμιες.Ποιος είναι ο Χρήστος? ( για εμάς τους ανίδεους: Τον Πέτρο κι εμένα εννοώ.)
Μα αυτός τις βάζει « ωμές «!Αυτός που τρώει μπάμιες.
Να φανταστείς ότι αφιερώνω και χρόνο ώστε το φωτογραφικό αποτέλεσμα να είναι αξιοπρεπές, ψάχνω γωνία με καλό φωτισμό και τέτοια, δεν βγάζω δλδ. το κινητό απ'τη τσέπα και βαράω φώτο.Πρέπει να χρεώνουμε τον Χρήστο εργατικά για την έξτρα επεξεργασία κάθε φωτογραφίας.
Όλα τα λαχανικά απαιτούν ελάχιστο βράσιμο, αλλιώς γίνονται νιανιά και χάνουν μεγάλος μέρος της θρεπτικής αξίας. Η μπάμια έφτασε κοντά στα 8 ευρώ το κιλό, κρίμα να μη ξέρεις να τις μαγειρεύειςΜα αυτός τις βάζει « ωμές «!
είσαι καλά; έχεις πυρετό; στημαναςτοπες;είπα καλημέρα σε όλους