Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
459
:roflmao:

Όποιος βάζει τα δάχτυλα στο στόμα έχει φάει X κι ας είναι βαρύμαγκας, τιγκιτάγκας, τρανς ή ό,τι άλλο δηλώνει. :biggrin:

Αν και φανατικός γλυκατζής, τρώω συγκεκριμένα γλυκά σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Το καλό γλυκό είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση από το καλό φαγητό.

Κι αν θέλω γαλλικού τύπου γλυκό, ο Δημήτρης Οικονομίδης στο Ψυχικό είναι πιο ευφάνταστος και τελειομανής.
Να φας, αν δε το χεις κανει, madame fraise. Θεικη μιλφειγ....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.000
View attachment 276749

Όταν το promotion επισκιάζει όλα τ' άλλα.

Ο Pierre Hermé θεωρείται ένας από τους 4-5 κορυφαίους ζαχαροπλάστες στον κόσμο με πολλές βραβεύσεις και διθυραμβικά αφιερώματα. Όταν επισκέπτεσαι το μαγαζί του στον πιο ακριβό δρόμο του Παρισιού, περιμένεις μία αντίστοιχη κορυφαία εμπειρία ανάλογη της φήμης.

Τιμή γλυκού (πάστας) για έξω 8,5€. Αν κάτσεις 15€. Αναμενόμενο. Όμως, η αντιμετώπιση και το ύφος του προσωπικού βγάζει αυτό το ψευτο-υπεράνω "σου κάνουμε χάρη που σε αφήνουμε να μας πληρώσεις για να φας γλυκό". Όσο για το γευστικό κομμάτι της εμπειρίας τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα ωραίο γλυκό με εμφάνιση που μπορείς να βρεις σε αρκετά άλλα ζαχαροπλαστεία. Αν δηλαδή σου το κεράσουν σε ένα σπίτι χωρίς καμία άλλη πληροφορία δεν πρόκειται να ξετρελαθείς.
Αφού δεν σου χρέωσαν και τη φωτογραφία, πάλι καλά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.754
Έχω το εθνικό μας φαγητό (των βλαχων) υπέροχος χειροποίητος τραχανάς γλυκός με κότα.
Το σύνολο ολοκληρώνεται με μπρόκολο που ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς εδώ πέρα :biggrin:

IMG_20230111_155045.jpg

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246