- Μηνύματα
- 3.441
- Reaction score
- 11.423
Που να μην είχες και ρεπό , τι θα έφτιαχνες !!!Παρόλα αυτά δεν μπορώ να βλέπω φασόλια σκέτα χωρίς να έχουν επάνω τους κάτι για συνοδεία και νοστιμιά.
View attachment 335776
Που να μην είχες και ρεπό , τι θα έφτιαχνες !!!Παρόλα αυτά δεν μπορώ να βλέπω φασόλια σκέτα χωρίς να έχουν επάνω τους κάτι για συνοδεία και νοστιμιά.
View attachment 335776
Ετσι. Ελαιολαδο ατοφιο μπολικο οριακα να αφηνει ξεσκεπαστες τις πανω πανω σε βαθυ τηγανι με γκαζι μαγειρεμα. Τις βαζεις χωρις να χει καψει το λαδι. Μετα περιμενεις και οταν σκληρυνουν οι απο κατωνε τις γυριζεις προσεκτικα και απολαμβανεις ισως το πιο νοστιμο φαγητο εβερ.Αφετέρου, πιο νόστιμες πατάτες τηγανητές απ'οτι σε ελαιόλαδο, δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου, αλλά κρατάω μια πισινή να δοκιμάσω σε ζωικό λίπος, και κυρίως σε βοδινό λίπος, όχι χοιρινό, αλλά αν τυχόν κάνω πατάτες σε τηγάνι, θα τα δοκιμάσω και τα δύο.
Τα πρώτα δυο κολοκυθια ,ένα αγγουράκι,μαϊντανό,φρέσκα κρεμμυδάκια,δυόσμο ….απο τον κήπο .
Τι κανεις?Κολοκυθοκεφτεδες!
View attachment 335666
View attachment 335667
View attachment 335668
Η σως με αγγουράκι και χυμο λεμονιού είναι παραλλαγή του τζατζίκιου. Χρησιμοποίησα ότι είχα σε γαλακτοκομικη κρέμα : κοττατζ,ρικοτα,κρεμ fraîche και schmand.