- Reaction score
- 136.019
Σε καταλαβαίνω, και εγώ όπου έχει ανθρώπους νιώθω άβολα και προσπαθώ να τους αποφεύγω, μανιτάρια μαζεύω από το δάσος.... χτες περασα απο σουπερμαρκετ ! καλα το λες μανιταρια δε πηρα!
-
... επισκεπτομαι το σουπερ μαρκετ 1 φορα το μηνα - εννιοτε 2μηνο..κυριως για προμηθεια καφε.. αφουτροωσαβουργιαζω παντα απ'εξω...και εχω θεμα να πηγαινω σε μερη που κυκλοφορουν ανθρωπες..
Ετσι δεν εχω συνηθησει τη διαδικασια αγορας α' υλων για τροφη.
Άλλο ένα κρυφό μαύρο πρόβατο!!Αφιερωμένο εξαιρετικά!
Εγώ με τις μπάμιες έχω μια σχέση αγάπης και μίσους: τις μισώ όταν είναι μαγειρεμένες με τον τρόπο που τις κάνουν συνήθως, με γλοιώδες αποτέλεσμα που θυμίζει... μύξα.Άλλο ένα κρυφό μαύρο πρόβατο!!
... φενεται να πασχουμε απο καποιου ειδους αγοραφοβια τοσο με τον πληθυσμο οσο και με την αγορα/υπεραγορα την ιδια..Σε καταλαβαίνω, και εγώ όπου έχει ανθρώπους νιώθω άβολα και προσπαθώ να τους αποφεύγω, μανιτάρια μαζεύω από το δάσος
Συντονιστής είσαι Δημητράκη;Εγώ με τις μπάμιες έχω μια σχέση αγάπης...
Δεν ξέρω για σένα, εγώ ψωνίζω συνήθως από s/m που είναι ανοιχτά 24 ώρες. Επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τον ύπνο πάω συνήθως 12-4 τα μεσάνυχτα. Ψυχή δεν υπάρχει ούτε στους δρόμους που οδηγώ, ούτε στο κατάστημα , η καλύτερή μου!!... φενεται να πασχουμε απο καποιου ειδους αγοραφοβια τοσο με τον πληθυσμο οσο και με την αγορα/υπεραγορα την ιδια..
Τη ίδια τακτική ακολουθά και ο ΚούληςΣυντονιστής είσαι Δημητράκη;
Για αύριο δε ξέρω τι θα είσαι...
Τώρα που βγήκα από το ντουλάπι και είμαι με τη βούλα LGBTBamias; Αρχιυπερσυντονιστής θα γίνω και θα βαράς προσοχές όταν με βλέπς! Diversity hiring στο AVsite, τώρα!Συντονιστής είσαι Δημητράκη;
Για αύριο δε ξέρω τι θα είσαι...