Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
@xfader , τρέξε!Μαμαδιστικη κουζίνα
@xfader , τρέξε!Μαμαδιστικη κουζίνα
ξεκινα και πατα το rec να το δω σε βιντεο, μονο ετσι θα γλυτωσεις απο μενα...οχι αλλες μπαμιες ......ρεβυθια....μαμαδιστικα φαγητα
ελεος.....θα κανω 200σες τσατουραγκες για μετανοια.......
Να πινεις κι ενα κρασι απου κανει καλο στο κυκλοφοριακο ...Ένα από τα πιο παλιά και γνωστό εστιατόριο στη πλατεία λαού-Κερατσίνι.
Μαμαδιστικη κουζίνα με άπειρες επιλογές και συνδυασμούς φαγητών σε τιμές για όλους.
View attachment 117017
8 ευρά και κοιλιά ταράτσα!!
Παλευεις με τον εαυτο σου - ειναι φανερο ... αφεσου - αφεσου ...οχι αλλες μπαμιες ......ρεβυθια....μαμαδιστικα φαγητα
ελεος.....θα κανω 200σες τσατουραγκες για μετανοια.......
Μπορει παρακαλω καποιος διαχειριστης να μπαναρει τον μπομπυ ? ελεος ...Το λοιπόν παίδες εμείς σήμερα είπαμε να φάμε κάτι "χορταστικό!!"
Φτιάξαμε αρνάκι γάλακτος στον φούρνο με πατάτες..
View attachment 117078
Και βγήκε όπως βλέπετε και φαντάζεστε, Λ Ο Υ Κ Ο Υ Μ Ι!!!!!!!!!!
View attachment 117079
Οι πατάτες σαν κάστανο βουτηρωμένο!!
View attachment 117080
Και το αρνάκι μιά πέτσα......
View attachment 117081
εποχης ειναι με χορταρικα, μαρουλι λαχανο και αλλα,σαλάτα εποχής
Βοbby πόσα κιλά είσαι ρε; Η έχεις γίνει το τελευταίο διάστημα......Φυσικά υπήρχε η αντίστοιχη ανάμεικτη σαλάτα εποχής..
View attachment 117082
Το γνωστό τζατζίκι Τ.Ν.Τ !!!
View attachment 117083
Και φυσικά ώς επιδόρπιο (Απαραίτητο) ένα θεϊκό σουφλέ σοκολάτας, σκέτη Κόλαση λέμε..!
View attachment 117084
View attachment 117085
View attachment 117086
Τώρα θα πέσουμε σε λήθαργο..!!!
Eχω ξαναπεί ότι 2 φορές τον χρόνο κάνουμε βιοχημικές κλπ κ η χοληστερίνη τριγλυκερίδια κλπ κλπ είναι κάτω από το όριο.Καμια χοληστερινη μετρατε η στα .........
Οχι zizik μου!!στα...
Εννοείται βρέ..εποχης ειναι με χορταρικα, μαρουλι λαχανο και αλλα,
αυτη ειναι νεας εποχης
Γειά σου μεγάλε Argi!!!δεν παλευω με κανενα....εχω αφεθει....εδω και χρονια........
View attachment 117130
Kοίτα είμαι 1.76 κ κιλά παίζω από τα 82 μέχρι 86 ανάλογα..Βοbby πόσα κιλά είσαι ρε; Η έχεις γίνει το τελευταίο διάστημα......
Ti λε ρε φίλε; Γ@μώ είσαι. Βασικά επειδή και γω κάνω βάρη (που και που) ξέρω ότι είναι εργοστάσιο καύσης θερμίδων η φάση.....Kοίτα είμαι 1.76 κ κιλά παίζω από τα 82 μέχρι 86 ανάλογα..
Δεν με λές παχύ καθότι κάνω βάρη..
Κάποτε έφτασα τα 93 αλλά κ πάλι δεν μου φαινόταν λόγω γυμναστηρίου..
Κι εγώ, με κεφαλαίο όμως το βήτα...Βασικά επειδή και γω κάνω βάρη...