- Reaction score
- 7.351
To Trip Advisor έχει κάνει connoisseur και την κουτσή Μαρία (η οποία παρεμπιπτόντως ήταν θεία μου )....Παντως απορω με τις θετικες κριτικες που εχουν καποια μαγαζια που κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν.
To Trip Advisor έχει κάνει connoisseur και την κουτσή Μαρία (η οποία παρεμπιπτόντως ήταν θεία μου )....Παντως απορω με τις θετικες κριτικες που εχουν καποια μαγαζια που κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν.
Έχω τη δήλωσή της στο Κτηματολόγιο!την κουτσή Μαρία (η οποία παρεμπιπτόντως ήταν θεία μου ).
Για να καταλάβει ο πελάτης τι δεν πάει καλά, πρέπει πρώτα να ξέρει τι είναι το "καλά".. Παντως απορω με τις θετικες κριτικες που εχουν καποια μαγαζια που κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν.
εμ βεβαια , με τοσα οσπρια καθε μερα, ειδες μια ασπρη μερα μου φαινετα !
Όπως το είπες, τα κατάπια όλα από τα κουτιά...εμ βεβαια , με τοσα οσπρια καθε μερα, ειδες μια ασπρη μερα μου φαινετα !
Καλέ δεν κάνει πατάτες στα σκλιά.Τις πατάτες βέβαια τις έφαγαν τα σκυλιά.
Δεν το ξέρω αυτό, γιατί?Καλέ δεν κάνει πατάτες στα σκλιά.
Σήμερα θα σε πάμε για κρεατάκι.Απόψε με πήγε η ΕΒΒΕ και φάγαμε κουτσομούρες , γαρίδες, θράψαλα και άλλα ωραία σ ένα μαγαζί που ξέρει ο Μάκης( ένας είναι ο Μάκης).
Δεν έχει τέτοια.Σήμερα θα σε πάμε για κρεατάκι.
Μα συγγνώμη... 3 κιλοβάτ για να αρχίσει να γίνεται δουλειά μου έλεγε ο ένας, ότι κάνουν μόνο για (small) surround ο άλλος, πώς να μην πέσω σε σκέψεις...Σκυφτός λόγω μπιενταμπλεγιοχρεπιών ο Άμπε, ενώ διερευνητικός ο ιχάλτου δεξιά.
Μα συγγνώμη... 3 κιλοβάτ για να αρχίσει να γίνεται δουλειά μου έλεγε ο ένας, ότι κάνουν μόνο για (small) surround ο άλλος, πώς να μην πέσω σε σκέψεις...
Καλη ορεξη !Σήμερα εμείς λόγω του ότι κοντοζυγώνει Σ/Κ είπαμε να φάμε κάτι πιό έτοιμο κ ελαφρύ!!
Τονοσαλάτα με φρέσκο ελαιόλαδο από την πατρίδα, ντοματούλα,πιπεριά, κρεμμυδάκι κλπ..
View attachment 117518
View attachment 117519
Λίγο ριζότο που είχε περισσέψει
View attachment 117520
Κ ένας ωραιότατος τάκος με πάστα ελιάς, ντομάτα, φέτα, κ αυγό βραστό!!
View attachment 117521