Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
14.360
Ti λε ρε φίλε; Γ@μώ είσαι. Βασικά επειδή και γω κάνω βάρη (που και που) ξέρω ότι είναι εργοστάσιο καύσης θερμίδων η φάση.....
Εννοείται κολλητέ!
Πρίν 10 χρόνια είχα φτάσει 96 κιλά καθαρά μυικά!!
Αλλά μιλάμε 20 ώρες την εβδομάδα βάρη..
Τώρα πλέον στα 48 μου συντηρησούλα για να παραμένει το σχήμα όσο γίνεται κ να μειώνεται η μπάκα!!:p
Παίζω κ τένις όποτε ευκαιρώ, λιγότερο το χειμώνα κ περισσότερο το καλοκαίρι στην ραφήνα..
Το παλεύουμε!!:)
[DOUBLEPOST=1549193861][/DOUBLEPOST]
Κι εγώ, με κεφαλαίο όμως το βήτα... :rolleyes: :D

Μην το συζητάς καθόλου chief!!
H σούβλα του τσέλιγκα αν είναι κ από μαντέμι είναι ασήκωτη!!:laugh:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.728
Kοίτα είμαι 1.76 κ κιλά παίζω από τα 82 μέχρι 86 ανάλογα..
Δεν με λές παχύ (τουλάχιστον με την έννοια των κιλών λίπους κλπ) καθότι κάνω βάρη..
Κάποτε έφτασα τα 93 αλλά κ πάλι δεν μου φαινόταν λόγω γυμναστηρίου..;)
Ti λε ρε φίλε; Γ@μώ είσαι. Βασικά επειδή και γω κάνω βάρη (που και που) ξέρω ότι είναι εργοστάσιο καύσης θερμίδων η φάση.....
α κορίτσια...για ανοίξτε ένα θέμα για βάρη με φωτό να σας καμαρώσουμε και μεις οι κοκαλιάρες :lol:

Υ.Γ.
Α ! και να gavλώσουν και μερικά μπαρμπάδια :rolleyes::whistling::laugh::roflmao:

Reaction score
14.360
α κορίτσια...για ανοίξτε ένα θέμα για βάρη με φωτό να σας καμαρώσουμε και μεις οι κοκαλιάρες :lol:

Υ.Γ.
Α ! και να gavλώσουν και μερικά μπαρμπάδια :rolleyes::whistling::laugh::roflmao:
Είσαι απίστευτος daxari μου!!:hi:
Τι εννοείς ακριβώς?:cool:
Να μαζευτούμε κ να κλείσουμε μαγαζί τέτοιας φιλοσοφίας για "ολοκληρωμένο" event?8-):roflmao::roflmao::roflmao:

kloubi1.jpg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.728
Είσαι απίστευτος daxari μου!!:hi:
Τι εννοείς ακριβώς?:cool:
Να μαζευτούμε κ να κλείσουμε μαγαζί τέτοιας φιλοσοφίας για "ολοκληρωμένο" event?8-):roflmao::roflmao::roflmao:

View attachment 117149
ότι θέτε κάντε...αλλά θέλουμε φωτό

τα μέλη διπσάνε για γυμνά μούσκουλα ! :party: :laugh::roflmao:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Την πατησα χθες. Σε ΄΄παραδοσιακο σαλε΄΄ σε κοντινο βουνο, ηρθαν ΟΛΑ ζεσταμενα στον μαικρογουειβ οβεν. Το συγκλονιστικο ειναι οτι ακομη και τα παϊδάκια ηρθαν ετσι. Το μονο που αξιζε ηταν η κερασμενη πορτοκαλοπιτα. Απογοητευση.

Reaction score
7.351
Την πατησα χθες. Σε ΄΄παραδοσιακο σαλε΄΄ σε κοντινο βουνο, ηρθαν ΟΛΑ ζεσταμενα στον μαικρογουειβ οβεν. Το συγκλονιστικο ειναι οτι ακομη και τα παϊδάκια ηρθαν ετσι. Το μονο που αξιζε ηταν η κερασμενη πορτοκαλοπιτα. Απογοητευση.
Και γιατί δεν κατονομάζεις το μαγαζί για να μην την πατήσουμε κι εμείς; Φοβάσαι τις μηνύσεις; Τότε παίρνεις εμένα και πάμε εκεί και βρίσκω ΟΛΑ τα μαργαριτάρια τους :fuckyou:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Και γιατί δεν κατονομάζεις το μαγαζί για να μην την πατήσουμε κι εμείς; Φοβάσαι τις μηνύσεις; Τότε παίρνεις εμένα και πάμε εκεί και βρίσκω ΟΛΑ τα μαργαριτάρια τους :fuckyou:
Δεν εχεις αδικο, φαινεται οτι κουραστηκα, πριν απο λιγα χρονια θα ημουν πρωτοσελιδο στα νεα της Βοιωτιας :smg:, Αρβανιτσα το φαγαδικο στην ομωνυμη τοποθεσια στον Ελικωνα. Τελεια τοποθεσια, ευγενικο προσωπικο αλλα απο απο ποιοτητα φαγητου αστα να πανε >:(. Παντως απορω με τις θετικες κριτικες που εχουν καποια μαγαζια που κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.