Με πρόλαβες μωρό μου!Ιιιιι, λεμόνι στα παϊδιααα. Θα πάθω εγκεφαλικό.
Μα τον εγκληματία...λεμόνι...λεμόνι????
Με πρόλαβες μωρό μου!Ιιιιι, λεμόνι στα παϊδιααα. Θα πάθω εγκεφαλικό.
Δεν πίνω άλλου είδους καφέ. Και δεν καπνίζω.Απορώ πως πίνετε εσπρεσσακι για πρώτο καφέ της ημέρας. Δε φτουραει... Εγώ θέλω καφέ που να μου βγάζει τρια με τέσσερα τσιγάρα...
Γιατί ρε παιδιά;Με πρόλαβες μωρό μου!
Μα τον εγκληματία...λεμόνι...λεμόνι????
Η έντονη όξινη γεύση σκεπάζει όλες τις άλλες γεύσεις. Και μουσκεύει/χαλάει την κρούστα σε ό,τι είναι ξεροψημένο.Γιατί ρε παιδιά;
Τι έχει το λεμονάκι;
Οχι κ εγκληματίας της γεύσης βρε χάρη!!Με πρόλαβες μωρό μου!
Μα τον εγκληματία...λεμόνι...λεμόνι????
Πρόεδρε αν βάλεις λίγο λεμονάκι πχ, σε τηγανητό μπακαλιάρο που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να προσθέσεις αλάτι βοηθά (θεωρώ) συνολικά στην καλύτερη γεύση..Γιατί ρε παιδιά;
Τι έχει το λεμονάκι;
Ούτε εγώ μπορώ χωρίς το λεμόνι..εγω απο μικρος ετρωγα σκετο λεμονι
βαζω και στην πιτσα....
σωστο οτι χαλαει γευσεις και μουλιαζει.......
αλλα δεν μπορω χωρις αυτο
Προφανώς ρε συ Μελίνα η κουβέντα βρίσκεται ανάμεσα στα ραπανάκια και την κολοκυθόπιτα...γούστα είναι αυτά.Οταν το κρέας της σχάρας είναι πολύ λιπαρό, λέγε με αρνίσια παϊδάκια, το λεμόνι κάνει σωστά τη δουλειά του.
Κατά τα άλλα ραπανάκια για την όρεξη.
Αλάτι και πιπέρι (όλων των ειδών).Αν πούμε για μπαχαρικά και καρυκεύματα;
Βάζετε στα κρεατικά ρίγανη, πιπέρι, μπούκοβο κ.λ.π.;