- Reaction score
- 93.358
Πρωινό!
Εντάξει αφρός ξε-αφρός ότι και να είναι 5 με πίτα είναι 5 με πίτα!Τα κεμπάπ του Θανάση είναι αφρός, δε φτουράνε.
Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν αρκεί να λες "δεν μου αρέσει, δεν ξανα παραγγέλνω".Όχι πως δεν μου αρέσει το σουβλάκι αλλά στη περιοχή που μένω όλοι τα φτιάχνουν σαν σάπια, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στα χρήματα που δίνω.
Βασικά και η πιτσαρία που παραγγέλνω χρόνια τη χάλασε και αυτή τη ποιότητα.
Δυστυχώς λίγοι επαγγελματίες σέβονται τα χρήματά μας....
Ναι σε όλα!!Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν αρκεί να λες "δεν μου αρέσει, δεν ξανα παραγγέλνω".
Πρέπει να μάθει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τον λόγο που δεν τον προτιμάς πλέον.
Προσωπικά δεν ντρέπομαι να κάνω κριτική σε ένα μαγαζί που θεωρώ ότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου και δεν σέβεται τα λεφτά που του δίνω.
Επίσης δεν ντρέπομαι να κάνω υποδείξεις και παρατηρήσεις.
Μερικά από τα μαγαζιά που έχω απορρίψει, έτυχε και έκλεισαν και ήταν απολύτως φυσικό και αναμενόμενο.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουν όρθια, διότι όπως δεν μου αρέσει εμένα, δεν αρέσει και σε πολλούς άλλους.
Άρα.........
Πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες όπως λέει και ο τέτοιος, ο πως τον λένε.
Και όχι να κοιτάμε δυσαρεστημένοι αλλά ανενεργοί και παθητικοί.
Και στην τηλεόραση όταν βλέπω μια εκπομπή σαχλαμάρα ή κάποια εκπομπή αίσχος, δεν μου αρκεί το "αν δεν σ΄αρέσει άλλαξε κανάλι".
Όχι, αυτό δεν φτάνει. Διαμαρτύρεσαι κιόλας στο κανάλι.
Αν είναι πολλές οι διαμαρτυρίες μπορεί και να το λάβουν υπ΄όψιν και να διορθωθούν.
Συμπολεμιστή μου εσύ..!!!!!Για τη σφαγή του Δράμαλη!
[DOUBLEPOST=1551302133][/DOUBLEPOST] View attachment 119561 View attachment 119563 View attachment 119564 View attachment 119562
Αμάν..!Εχθές είχαμε ψητό μοσχάρι με αλατισμένες βραστές πατάτες,πράσινα τρυφερά φασολάκια σωταρισμενα με κομματάκια από ωμο schinken και κρεμμυδάκι συνοδευόμενα με Cumberland Sauce.
Φωτογραφία καμμία.Επεσε στη μάχη του Δράμαλη...
( πολύ μου αρέσει η έκφραση!)