Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

D

Deleted member 23222

Guest
Ζήλεψα τον @spotteo και έκανα κρεατόσουπα με κρεμμύδι, πράσο, καρότο, πατάτα, γλυκοπατάτα,, ένα πράμα σαν μαρούλι, αλλά ίσιο και λευκοπράσινο, που το λένε chicory ( ραδίκι σε ελεύθερη μτφ αλλά δεν μοιάζει με χόρτο).
Επιδόρπιο αυτό στη σακούλα με λίγο γάλα!!!
Ταράτσα...
ADA2E7AE-4F7E-4782-9B7D-2C388DC11FCD.jpeg
3E06F4E0-86FF-46C0-9033-2245AD211433.jpeg

melina

Cargo 200
Reaction score
44.554
ένα πράμα σαν μαρούλι, αλλά ίσιο και λευκοπράσινο, που το λένε chicory ( ραδίκι σε ελεύθερη μτφ αλλά δεν μοιάζει με χόρτο)

D

Deleted member 23222

Guest
Ακριβώς αυτό!!
Το «πικρομάρουλο» του πάει καλύτερα, γευστικά!!
20560BEA-A48F-42D5-B94D-3C8173AC1290.jpeg

Attachments

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Και στo Μεσολόγγι έτσι τα λέμε..... :tongue: :roflmao:
Και στο χωριο η μαναμ με ρωτάει: στη σαλάτα να βάλω μόνο μαρούλι ή να πάω να κόψω σικορέ απ'το μπαξέ...
Με σικορέ, ψωμί, τυρί και ελιές μεγάλωσα, τι νομίζατε? :)

D

Deleted member 23222

Guest
Ρε μάνα μου μη τρως πράματα που δεν ξέρεις τι είναι......
Ρώτησα ρε μια κοπελίτσα εκεί υπεύθυνη που της έχω εμπιστοσύνη...
Το λες και για αυτά τα σκυλοψαρα που μαγειρεύει από Φουκουσίμα μεριά?
Τουρμπίζομαι κιόλας επιπλέον κάθε πρωί...
71CFE988-DE2D-4A09-BCB0-6C9A73CC131A.jpeg

Reaction score
5.360
Ρώτησα ρε μια κοπελίτσα εκεί υπεύθυνη που της έχω εμπιστοσύνη...
Ένα μεσημέρι που λες χάζευαμε με τη Σταυρουλα κάπου στο κέντρο και πέσαμε σε ένα μανάβικο αλλοδαπών... Πακιστανοί ήταν.....; Δεν ξέρω....... Σταμάτησα από περιέργεια διότι είχαν κάτι περίεργα λαχανικά.... Ρώταγα λοιπόν τι είναι αυτό και τι είναι το άλλο.... Στο τέλος μου λέει ο μάστορας εκεί..... Άστα μου λέει... δεν είναι για σας αυτά... δεν τα τρώτε... Και σχεδόν με έδιωξε..... :roflmao:

D

Deleted member 23222

Guest
Και στο χωριο η μαναμ με ρωτάει: στη σαλάτα να βάλω μόνο μαρούλι ή να πάω να κόψω σικορέ απ'το μπαξέ...
Με σικορέ, ψωμί, τυρί και ελιές μεγάλωσα, τι νομίζατε? :)
Ρε μάνα μου μη τρως πράματα που δεν ξέρεις τι είναι......
Το λες και για αυτά τα σκυλοψαρα που μαγειρεύει από Φουκουσίμα μεριά?
Κωλόβλαχοι...:thumbsdown::p
Ένα μεσημέρι που λες χάζευαμε με τη Σταυρουλα κάπου στο κέντρο και πέσαμε σε ένα μανάβικο αλλοδαπών... Πακιστανοί ήταν.....; Δεν ξέρω....... Σταμάτησα από περιέργεια διότι είχαν κάτι περίεργα λαχανικά.... Ρώταγα λοιπόν τι είναι αυτό και τι είναι το άλλο.... Στο τέλος μου λέει ο μάστορας εκεί..... Άστα μου λέει... δεν είναι για σας αυτά... δεν τα τρώτε... Και σχεδόν με έδιωξε..... :roflmao:
Χάσαμε το κέντρο ρεεεεε!!! :laugh:

D

Deleted member 23222

Guest
Ναι αλλά αυτοί δουλεύουν 24/7...Τι ωράρια μου λες ,τι Κυριακές τι αργίες ,αυτοί δε χαμπαριάζουν χριστό..
Μιλάμε είναι η χαρά του Τζήμερου αυτά τα μαγαζιά! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Πάντως και στην Ρώμη και στο Λονδίνο, έτσι κάνουν...

Ποιού Τζήμερου ρε;;
Ο άλλος ο παρόμοιος,,ο υπόδικος ρε στην Ιταλία ο Σαλβίνι, ήθελε να τους τα κλείσει ως...διακινητές ναρκωτικών!!
Καλός ο ανταγωνισμός αλλά μη μας βάλουν και στη γαλέρα τα αλλοδαπά κιόλας... :p

Reaction score
30.455
Καλός ο ανταγωνισμός αλλά μη μας βάλουν και στη γαλέρα τα αλλοδαπά κιόλας... :p
Σωστά ,το ιδανικό θα ήταν τα μαγαζιά να ανήκαν σε επιχειρηματικούς ομίλους και πολυεθνικές ,να λειτουργούσαν 24/7 και τα αλλοδαπά μαζί με τα ημεδαπά να δούλευαν 16 ώρες την ημέρα σε αυτά για 400 ευρώ! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

D

Deleted member 23222

Guest
Σωστά ,το ιδανικό θα ήταν τα μαγαζιά να ανήκουν σε επιχειρηματικούς ομίλους και πολυεθνικές ,να λειτουργούν 24/7 και τα αλλοδαπά μαζί με τα ημεδαπά να δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα σε αυτά για 400 ευρώ! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Και τι θέλεις τώρα ρε φίλε, να κάνουμε διακρίσεις;;
Θα παίρνεις και ένα... chicory δωρεάν την ημέρα... :laugh:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.413
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim