- Μηνύματα
- 38.787
- Reaction score
- 94.014
Η παραλλαγή που κάνω περιλαμβάνει καρμέλωμα με καστανή ζάχαρη στο τηγάνι μετά το καβούρδισμα.Παίρνουμε μερικά αμύγδαλα άψητα και τα ψήνουμε ελαφρώς στον φούρνο να γίνουν τραγανά.
Tα βάζουμε σε αλουμινόχαρτο μέσα σε μια μεγάλη πιατέλα.
View attachment 211102
Ταυτόχρονα βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και τοποθετούμε μέσα ένα πιο μικρό σκεύος να λιώνει σοκολάτα σε σταγόνες.
View attachment 211103
Μόλις λιώσει χύνουμε την ζεστή λιωμένη σοκολάτα επάνω στα ζεστά αμύγδαλα και τα πασαλείβουμε όλα ώστε να γίνουν ένα σώμα.
Το αφήνουμε να κρυώσει και έχουμε ένα μεγάλο ωραίο "ανώμαλο" όπως τα λένε τα ζαχαροπλαστεία.
Σπάμε κομμάτι και τρώμε.
View attachment 211104
Το δύσκολο είναι να αντισταθείς και να φας μόνο ένα κομμάτι.