Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μηνύματα
609
Reaction score
917
Είμαι τωρα σε φεστιβάλ μπύρας στη ΔΕΘ.
Πάρα πολλά είδη μπεργκερ, τρελή ποικιλια από μπύρες και ινδικο μενού που παρά το πρόχειρο της κατάστασης πολυ καλό.
Και έφαγα αργά σήμερα.
Να δω πως θα οδηγησω τώρα
Μια φώτο από το γλυκό, λεμόνι πάϊ με παβλοβα.
Και τζαζ μουσική απο την Πηνελόπη Σιλιγνακη.!!!:drinks:
[DOUBLEPOST=1535914081][/DOUBLEPOST]Το ινδικό "μενού"
 

Attachments

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
41.215
Reaction score
83.344
Tι είναι τα αστράγγιστα; Για δώσε μια περιγραφή για εμάς τους αδείς.
Έλα βρε πρόεδρα που δεν κατάλαβες...είσαι και Σαλονικιός8-)

θα το βάλω σε σπόιλερ γιατί αν το δουν μερικοί Νότιοι θα πάνε για αιματολογικές αύριο μόνο στην ιδέα:p:roflmao:
με ζεστό λίπος να στάζει...8-):newrussian::party:
[DOUBLEPOST=1535918485][/DOUBLEPOST]
Παιδιά όλα γίνονται..
Και γιόγκα..
Και περιδρόμιασμα!!!:D

View attachment 104481

View attachment 104482

View attachment 104483
καλά αυτόνε για στατικό μοντέλο μου μοιάζει...:roflmao:
παίζει να ξυνε και το ποδάρι του την στιγμή της φωτό:laugh::lol:

θέλω Argi καταστάσεις για να πειστώ...:newrussian:
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.106
Reaction score
30.693
με ζεστό λίπος να στάζει...
Α! έτσι το λέτε; Που να ξέρω ο δόλιος.
Mπλιαχχ.........
Το σκέτο λίπος δεν μ΄αρέσει, το ξεκολλάω από το κρέας και το πετάω στις γάτες.
Ας είναι το πιο νόστιμο, ειδικά αν ξεροψηθεί, το ξέρω.
Μαγειρεύω ή ψήνω το κρέας με το λίπος του, αλλά όταν τελειώσει το βγάζω όλο το λίπος που είναι ορατό σε κομμάτια που ξεκολλάνε και αφαιρούνται.
Το ίδιο και με το λίπος που λιώνει και γίνεται λάδι στον πάτο του ταψιού.
Φυσικά αυτό δεν γίνεται παντού, δεν μπορεί να τρως παντσέτα και να τα βγάλεις όλα τα λιπάκια της.


Δύσκολο να αντισταθείς σε κάτι τέτοιο πάντως.

pan.jpg
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
41.215
Reaction score
83.344
Α! έτσι το λέτε; Που να ξέρω ο δόλιος.
Mπλιαχχ.........
Το σκέτο λίπος δεν μ΄αρέσει, το ξεκολλάω από το κρέας και το πετάω στις γάτες.
Ας είναι το πιο νόστιμο, ειδικά αν ξεροψηθεί, το ξέρω.
Μαγειρεύω ή ψήνω το κρέας με το λίπος του, αλλά όταν τελειώσει το βγάζω όλο το λίπος που είναι ορατό σε κομμάτια που ξεκολλάνε και αφαιρούνται.
Το ίδιο και με το λίπος που λιώνει και γίνεται λάδι στον πάτο του ταψιού.
Φυσικά αυτό δεν γίνεται παντού, δεν μπορεί να τρως παντσέτα και να τα βγάλεις όλα τα λιπάκια της.


Δύσκολο να αντισταθείς σε κάτι τέτοιο πάντως.

View attachment 104549
:o
τι είναι αυτά που ακούω βρε Μιχάλη?:headbang:
κιότεψες και συ?:roflmao::roflmao:
 



Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
31.137
Reaction score
90.682
Είμαι τωρα σε φεστιβάλ μπύρας στη ΔΕΘ.
Πάρα πολλά είδη μπεργκερ, τρελή ποικιλια από μπύρες και ινδικο μενού που παρά το πρόχειρο της κατάστασης πολυ καλό.
Και έφαγα αργά σήμερα.
Να δω πως θα οδηγησω τώρα
Μια φώτο από το γλυκό, λεμόνι πάϊ με παβλοβα.
Και τζαζ μουσική απο την Πηνελόπη Σιλιγνακη.!!!:drinks:
[DOUBLEPOST=1535914081][/DOUBLEPOST]Το ινδικό "μενού"
Χερούλια είχαν οι μπύρες;
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
41.215
Reaction score
83.344
Nτρέπομαι, αλλά ναι, τα λίπη δεν τα τρώω, ειδικά αυτά που είναι χοντρά κομμάτια.
>:(>:(>:(

Αφαιρώ μόνο τα τεράστια μονοκόμματα λίπη όταν δεν είναι καλά ψημένα, αλλά κλαίω μέσα μου.
κάποιος να σας καθαιρέσει και να σας μπανάρει εντός της μέρας

άιντε γιατί σαν πολλά μαζεύτηκαν:p:roflmao:
 








Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.106
Reaction score
30.693
Σήμερα πήρα σε πολύ φτηνή τιμή (τσάμπα) :D λόγω λήξης σε λίγες ημέρες, ένα κομμάτι σαλάμι Antica Bottega 7 κιλά κι ένα κομμάτι Prosciutto 9,5 κιλά !!!!!
Αμφότερα σφραγισμένα βεβαίως και σε τέλεια κατάσταση.
Τι και πως να τα κάνω τώρα αυτά τα αγκωνάρια;
Ωμά όπως είναι;
Ψητά;
Βραστά;
Για πείτε ιδέες.

amfotera.jpg


prosciuto.jpg


prosciutto.jpg
 






Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Μηνύματα
3.033.153
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster
Top