gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.402
Χταπόδι και φύκιαΠίσω έχω άγονο βουνό και μπροστά θάλασσα γεμάτη ψάρια , καμία ιδέα για τροφή χωρίς να είναι ψάρια έχουμε?

Χταπόδι και φύκιαΠίσω έχω άγονο βουνό και μπροστά θάλασσα γεμάτη ψάρια , καμία ιδέα για τροφή χωρίς να είναι ψάρια έχουμε?
Κάπως έτσι, μάλιστα για να αποφύγω το μπέικον και γαλοπούλα που συνηθίζουν να βάζουν το είχα παραγγείλει με στήθος κοτόπουλου, ένα λεπτό, στεγνό άγευστο φιλέτο.- σιγά μην τρώγαν τον μακαρίτη τον φίλο τους![]()
Λαγονήσι είσαι?
1. Κάνεις υπομονή και δεν τρως τίποτα για μία μέρα, δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα
- Decembered εσύ ; . . .![]()
Και κάτσε ρε Μπρέτσο, αφού τη ξέρεις τη pipa, γιατί ξαναπάς ξυπόλητος στα αγκάθια?Κάπως έτσι, μάλιστα για να αποφύγω το μπέικον και γαλοπούλα που συνηθίζουν να βάζουν το είχα παραγγείλει με στήθος κοτόπουλου, ένα λεπτό, στεγνό άγευστο φιλέτο.
Κάνει και ωραιότατες λασπομένες μακαρονάδες με ετοιμες σάλτσες και βέβαια το κορυφαίο είναι η πίτσα.
Αυτή δεν είναι κατεψυγμένη αλλά σε γεύση είναι χειρότερη και από αυτες βαθιάς κατάψυξης.
Αν σε αυτό το μαγαζί είχαν πρόσβαση απλοί θνητοί άνθρωποι θα είχε κλείσει 5 λεπτά αφότου έκοψε κορδέλα...
Έτυχε μωρέ, εγώ σου λέω το πόνο μου και εσύ μας βάζεις χέρι και από πάνω
Στο σακίδιο φεύγοντας το πρωί από το σπίτι έχει μπόλικο φαγητό, τα έφαγα όλα μέχρι το μεσημέρι.
Όσο κάνω τη χήρα έφαγα και το κουλούρι και τη πίτα.
Τέλος όλα...
Εδώ σε λέω δεν τρώγεται τίποτα, θα πληρώσω κιόλα?10€ για τις προτάσεις μου.![]()
Εδώ σε λέω δεν τρώγεται τίποτα, θα πληρώσω κιόλα?
Περιττές οι περιγραφές...
(Μόνον για τις πανσετες αξίζει να πω ότι είναι καπνιστές αγριογούρουνο..)
View attachment 147764 View attachment 147765 View attachment 147766
Κι εγώ βλέπω κάτι ωραία λικνιστά πισινά στο Θεό ρε Μπρέτσο ,και μου ανοίγουν την όρεξη, αλλά και...ντελίβερι να πάρω, είναι εξίσου επικίνδυνο όπως εκεί που είσαι, απλά υπομένω στωικά τη μοίρα μου και βασίζομαι στις ικανότητες μου και μόνο.!!!Έτυχε μωρέ, εγώ σου λέω το πόνο μου και εσύ μας βάζεις χέρι και από πάνω
Στο σακίδιο φεύγοντας το πρωί από το σπίτι έχει μπόλικο φαγητό, τα έφαγα όλα μέχρι το μεσημέρι.
Όσο κάνω τη χήρα έφαγα και το κουλούρι και τη πίτα.
Τέλος όλα...
Καλό!!Κι εγώ βλέπω κάτι ωραία λικνιστά πισινά στο Θεό ρε Μπρέτσο ,και μου ανοίγουν την όρεξη, αλλά και...ντελίβερι να πάρω, είναι εξίσου επικίνδυνο όπως εκεί που είσαι, απλά υπομένω στωικά τη μοίρα μου και βασίζομαι στις ικανότητες μου και μόνο.!!!
Μόνο εσένα σε έκανε μάνα δηλαδή??![]()
Μια μπαλωθιά.Ζωοκλοπή...Πόσο τιμωρείται?
Στη βασική του μορφή λοιπόν, το αδίκημα αυτό, είναι πλημμέλημα, που τιμωρείται, με ποινή φυλάκισης, από 2 έως 5 έτη και χρηματική ποινή, από 20.000 δρχ έως 1.000.000 δρχ (σε ευρώ 59 έως 3000).Ζωοκλοπή...Πόσο τιμωρείται?
Κουάλια κουλουλούτς