Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
- σιγά μην τρώγαν τον μακαρίτη τον φίλο τους :(
Κάπως έτσι, μάλιστα για να αποφύγω το μπέικον και γαλοπούλα που συνηθίζουν να βάζουν το είχα παραγγείλει με στήθος κοτόπουλου, ένα λεπτό, στεγνό άγευστο φιλέτο.
Κάνει και ωραιότατες λασπομένες μακαρονάδες με ετοιμες σάλτσες και βέβαια το κορυφαίο είναι η πίτσα.
Αυτή δεν είναι κατεψυγμένη αλλά σε γεύση είναι χειρότερη και από αυτες βαθιάς κατάψυξης.
Αν σε αυτό το μαγαζί είχαν πρόσβαση απλοί θνητοί άνθρωποι θα είχε κλείσει 5 λεπτά αφότου έκοψε κορδέλα...

Reaction score
2.803
Υπάρχουν οι εξής 2 λύσεις:

1. Κάνεις υπομονή και δεν τρως τίποτα για μία μέρα, δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα

2. Παραγγέλνεις από αυτόν αφού δεν υπάρχει άλλος και αναγκαστικά τρως ότι σκατά σου φέρει.

10€ για τις προτάσεις μου.:pickingnose:
Λαγονήσι είσαι?

Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.

D

Deleted member 23222

Guest
Κάπως έτσι, μάλιστα για να αποφύγω το μπέικον και γαλοπούλα που συνηθίζουν να βάζουν το είχα παραγγείλει με στήθος κοτόπουλου, ένα λεπτό, στεγνό άγευστο φιλέτο.
Κάνει και ωραιότατες λασπομένες μακαρονάδες με ετοιμες σάλτσες και βέβαια το κορυφαίο είναι η πίτσα.
Αυτή δεν είναι κατεψυγμένη αλλά σε γεύση είναι χειρότερη και από αυτες βαθιάς κατάψυξης.
Αν σε αυτό το μαγαζί είχαν πρόσβαση απλοί θνητοί άνθρωποι θα είχε κλείσει 5 λεπτά αφότου έκοψε κορδέλα...
Και κάτσε ρε Μπρέτσο, αφού τη ξέρεις τη pipa, γιατί ξαναπάς ξυπόλητος στα αγκάθια?
Μια φρατζόλα ψωμί, ένα βάζο φυστικοβούτυρο, ακόμα και μαρμελάδα σταφύλι, χωράνε σε ένα σακίδιο πλάτης, και τώρα θα είχες πάρει 12.000 θερμίδες και δεν θα έσκουζες σαν τη χήρα στο κρεβάτι... :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Έτυχε μωρέ, εγώ σου λέω το πόνο μου και εσύ μας βάζεις χέρι και από πάνω:(
Στο σακίδιο φεύγοντας το πρωί από το σπίτι έχει μπόλικο φαγητό, τα έφαγα όλα μέχρι το μεσημέρι.
Όσο κάνω τη χήρα έφαγα και το κουλούρι και τη πίτα.
Τέλος όλα...

Reaction score
2.803
Πλάκα κάνει ο Μπρέτσος, είναι πειθαρχημένος και προνοητικός, τσεκάρει αντιδράσεις, ακόμα και σε ένα μικρό παιδί να του πεις να πάει κάπου εκδρομή το πρώτο πράγμα που θα κάνει να φτιάξει το σακίδιο του και να το γεμίσει φαγώσιμα, σιγά μην πιστέψουμε ότι έχει πάει ξεβράκωτος στα αγγούρια. :geek:
Στο σακίδιο φεύγοντας το πρωί από το σπίτι έχει μπόλικο φαγητό, τα έφαγα όλα μέχρι το μεσημέρι.
Τέλος όλα...

Αν τα έφαγες όλα καλά να πάθεις, υπομονή! :p

D

Deleted member 23222

Guest
Τέλος όλα...
Κι εγώ βλέπω κάτι ωραία λικνιστά πισινά στο Θεό ρε Μπρέτσο ,και μου ανοίγουν την όρεξη, αλλά και...ντελίβερι να πάρω, είναι εξίσου επικίνδυνο όπως εκεί που είσαι, απλά υπομένω στωικά τη μοίρα μου και βασίζομαι στις ικανότητες μου και μόνο.!!! :D

Μόνο εσένα σε έκανε μάνα δηλαδή??:p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Κι εγώ βλέπω κάτι ωραία λικνιστά πισινά στο Θεό ρε Μπρέτσο ,και μου ανοίγουν την όρεξη, αλλά και...ντελίβερι να πάρω, είναι εξίσου επικίνδυνο όπως εκεί που είσαι, απλά υπομένω στωικά τη μοίρα μου και βασίζομαι στις ικανότητες μου και μόνο.!!! :D

Μόνο εσένα σε έκανε μάνα δηλαδή??:p
Καλό!! :roflmao:
Ψηλά στο βουνό μόλις πέρασε ένα κοπάδι με κατσίκια, νυχτώνει άρα ο τσοπάνης πάει να τα κλείσει στο μαντρί, λογικά το μαντρί θα είναι κοντά.:spiteful:
Ανάβω φωτιά στη ύπαιθρο και κάνω πασχαλιά!
Ζωοκλοπή...Πόσο τιμωρείται?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.071
Ζωοκλοπή...Πόσο τιμωρείται?
Στη βασική του μορφή λοιπόν, το αδίκημα αυτό, είναι πλημμέλημα, που τιμωρείται, με ποινή φυλάκισης, από 2 έως 5 έτη και χρηματική ποινή, από 20.000 δρχ έως 1.000.000 δρχ (σε ευρώ 59 έως 3000).

Αν όμως τα ζώα, ήταν περιφραγμένα, στην αυλή ή σε στάβλο του ιδιοκτήτη τους ή προορίζονταν για τη διατροφή της οικογένειας του ιδιοκτήτη τους, τότε η ελάχιστη ποινή, ανεβαίνει στα 3 έτη.

- άσε . . . διακτίνισέ τα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.346
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk