- Μηνύματα
- 28.855
- Reaction score
- 84.964
Που;Μοσχαρίσια, rare -.
Ήταν μακράς ωρίμανσης, του'πα να τη ζεστάνει μόνο.
Τη λες και bleu.
View attachment 353478
View attachment 353479
Οι πατάτες με τσίλι, μπέικον, κλπ
Που;Μοσχαρίσια, rare -.
Ήταν μακράς ωρίμανσης, του'πα να τη ζεστάνει μόνο.
Τη λες και bleu.
View attachment 353478
View attachment 353479
Οι πατάτες με τσίλι, μπέικον, κλπ
Καημό το έχω να κάνς και μένα τη ίδια ερώτηση, πχ. τι τσασίτη είναι οι μπάμιες που τρώωΠου;
αν και πειναγα......το βρηκα αξιοπρεπες, αν και δεν θυμαμαι παλαιοτερα.Κάποτε έτρωγα από εκεί, ήταν πεντανόστιμο το σουβλάκι με κοτόπουλο.
Τώρα;
Όχι απαραίτητα, μια ασφαλής λύση είναι η γάστρα, στη θκιάμ περίπτωση μια από τις τεχνοτροπίες είναι μέσα σε μεταλλική γάστρα και σε στόφα ή ξυλοφουρνο για εγγυημένο μαλακό και γευστικό αποτέλεσμα.Θέλει να'ναι μεγάλος μάστορας ο μάγειρας για να το κάνει ωραίο, νόστιμο και μαλακό το κρέας από αγριογούρουνο.
Σωστόοος. Στη γάστρα με τα κρεμμύδια τους, τα καρότα τους, τα (προαιρετικά) φρούτα τους, αρωματικά, κρασάκι, και όλη νύχτα στους 100 βαθμούς.Όχι απαραίτητα, μια ασφαλής λύση είναι η γάστρα, στη θκιάμ περίπτωση μια από τις τεχνοτροπίες είναι μέσα σε μεταλλική γάστρα και σε στόφα ή ξυλοφουρνο για εγγυημένο μαλακό και γευστικό αποτέλεσμα.
Ποιος ξέρασε;Επειδή γελάει ο Ντίμις θα βάλω και το μπουρανί ως τιμωρία
Καλέ είναι τα βουνίσια τα τσουκνίδια, δεν το κατάλαβες?Ποιος ξέρασε;