Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;



Μηνύματα
29.861
Reaction score
29.536
Ερώτηση για τους γνώστες .
Εχω σπαλομίτα μοσχάρι , αλλά είναι κάπου 3 κιλά κομμάτι.
Θέλω να μαγειρέψω το μισό .
Πως το κόβουμε ? παράλληλα με τις ίνες , ή κάθετα?
Είναι μακρόστενο κομμάτι . Γερμανίας .
 









Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.090
Reaction score
30.660
Έλεγα να παραγγείλω κάνα σουβλάκι-καλαμάκια , τελικά έσιαξα μια τυρόπιτα στο τσάκα πίκο μπιρμπιλίκο με φέτα και ανθότυρο. View attachment 369472
Καλά η φέτα. Το ανθότυρο τι το θέλεις;
Τι προσφέρει;
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.116
Reaction score
53.733
Το λέω επειδή σαν τυρί είναι άνοστο και άγευστο σε σχέση με τα άλλα.
Έτσι είναι, κάνε μια δοκιμή σε αναλογία 30-70 και θα σε εκπλήξει πιστεύω ευχάριστα το αποτέλεσμα. Στο μείγμα τρίψε και λίγο φρέσκο πιπέρι, δίνει μια ωραία πικάντικη πουτ@νιά στη γεύση
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.090
Reaction score
30.660
Αν θέλω πουτανιά στην γεύση βάζω καπνιστό, ή ροκφόρ ή εκείνο το γαλλικό τυρί κρέμα, που βρωμάει, το Camembert και το ψήνεις μαζί με το ξύλινο κουτάκι του στον φούρνο.
Προτιμώ το President.
Camembert.png



Επίσης τρελαίνομαι για το Provolone Piccante, φοβερή γεύση, αλλά δεν το βρίσκω παντού.
jpg-97.jpg
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.116
Reaction score
53.733
Τα τυριά αυτά, ειδικά τα κίτρινα τυριά βγάζουν πολύ λάδι στο ψήσιμο, γίνεται πολύ αναγούλα το τελικό αποτέλεσμα.
Η τυρόπιτα έχει άσπρα τυριά, τέλος!!
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.130
Reaction score
107.539

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.090
Reaction score
30.660
Τα τυριά αυτά, ειδικά τα κίτρινα τυριά βγάζουν πολύ λάδι στο ψήσιμο, γίνεται πολύ αναγούλα το τελικό αποτέλεσμα.
Η τυρόπιτα έχει άσπρα τυριά, τέλος!!
Αυτά τα τυριά δεν είναι για να φτιάχνεις πίτες.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Μηνύματα
3.031.374
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top