Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;



JOHN MARKOU

Münchhausen
Μηνύματα
29.605
Reaction score
29.209
Ερώτηση για τους γνώστες .
Εχω σπαλομίτα μοσχάρι , αλλά είναι κάπου 3 κιλά κομμάτι.
Θέλω να μαγειρέψω το μισό .
Πως το κόβουμε ? παράλληλα με τις ίνες , ή κάθετα?
Είναι μακρόστενο κομμάτι . Γερμανίας .
 









Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.964
Reaction score
30.366
Έλεγα να παραγγείλω κάνα σουβλάκι-καλαμάκια , τελικά έσιαξα μια τυρόπιτα στο τσάκα πίκο μπιρμπιλίκο με φέτα και ανθότυρο. View attachment 369472
Καλά η φέτα. Το ανθότυρο τι το θέλεις;
Τι προσφέρει;
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
17.672
Reaction score
52.831
Το λέω επειδή σαν τυρί είναι άνοστο και άγευστο σε σχέση με τα άλλα.
Έτσι είναι, κάνε μια δοκιμή σε αναλογία 30-70 και θα σε εκπλήξει πιστεύω ευχάριστα το αποτέλεσμα. Στο μείγμα τρίψε και λίγο φρέσκο πιπέρι, δίνει μια ωραία πικάντικη πουτ@νιά στη γεύση
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.964
Reaction score
30.366
Αν θέλω πουτανιά στην γεύση βάζω καπνιστό, ή ροκφόρ ή εκείνο το γαλλικό τυρί κρέμα, που βρωμάει, το Camembert και το ψήνεις μαζί με το ξύλινο κουτάκι του στον φούρνο.
Προτιμώ το President.
Camembert.png



Επίσης τρελαίνομαι για το Provolone Piccante, φοβερή γεύση, αλλά δεν το βρίσκω παντού.
jpg-97.jpg
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
17.672
Reaction score
52.831
Τα τυριά αυτά, ειδικά τα κίτρινα τυριά βγάζουν πολύ λάδι στο ψήσιμο, γίνεται πολύ αναγούλα το τελικό αποτέλεσμα.
Η τυρόπιτα έχει άσπρα τυριά, τέλος!!
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
81.690
Reaction score
106.285

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.964
Reaction score
30.366
Τα τυριά αυτά, ειδικά τα κίτρινα τυριά βγάζουν πολύ λάδι στο ψήσιμο, γίνεται πολύ αναγούλα το τελικό αποτέλεσμα.
Η τυρόπιτα έχει άσπρα τυριά, τέλος!!
Αυτά τα τυριά δεν είναι για να φτιάχνεις πίτες.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Μηνύματα
3.014.628
Members
38.459
Νεότερο μέλος
nikolaosgeo
Top