- Reaction score
- 97.755
Πεντανόστιμο μεδούλι πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι.Ρε φίλε, αν κατάλαβα καλά (επειδή είμαι από χωριό) κόκκαλο είναι αυτό και τρώει το νωτιαίο μυελό...

Μεζές ήταν πριν το κρέας.
Πεντανόστιμο μεδούλι πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι.Ρε φίλε, αν κατάλαβα καλά (επειδή είμαι από χωριό) κόκκαλο είναι αυτό και τρώει το νωτιαίο μυελό...
Πεντανόστιμο μεδούλι πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι.
Μεζές ήταν πριν το κρέας.
Πού τα σερβίρουν αυτά? Εδώ στη Λευκάδα δεν βρίσκουμε κόκκαλα ούτε στα χασάπικα.Ναι!![]()
Τέτοια κόκαλα παίρνω από τα σφαγεία για τα σκλιά, έλα να σε δώσω όσα θες.Πού τα σερβίρουν αυτά? Εδώ στη Λευκάδα δεν βρίσκουμε κόκκαλα ούτε στα χασάπικα.
Αυτό δεν λέει τίποτα. Πολλοί χασάπηδες βάζουν ακόμα το διάφραγμα και το flank steak (τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού για το γούστο μου) μαζί με ό,τι περισσεύει για κιμάδες.Πού τα σερβίρουν αυτά? Εδώ στη Λευκάδα δεν βρίσκουμε κόκκαλα ούτε στα χασάπικα.
Η προβατίνα είναι μάπα , δεν είναι τώρα η εποχή τους. Είσαι και ΠΝ θα έπρεπε να ξέρεις ότι είναι για κάρβουνο ας είναι και μπούτι.ΠροβατίναView attachment 375068
Χαχα, να το ξανακάνεις όσο θες και όποτε θες , γούστα είναι αυτά.Συγγνώμη, δεν θα το ξανά κάνω![]()
![]()
Εκτός και είναι θκιάςΕίναι δύσκολο να βρεις προβατίνα τέτοια εποχή .