- Reaction score
- 751
O www.audiophonics.fr φαινεται να ειναι ο φθηνοτεροςΝαι ναι, ότι είπε ο αποπανω!
Τσέκαρε το masori.de νομίζω το έχει φτηνότερα συν δωρεάν μεταφορικά συν κάτι κουπόνια που παίζουν.
και για το umik και γενικα.
O www.audiophonics.fr φαινεται να ειναι ο φθηνοτεροςΝαι ναι, ότι είπε ο αποπανω!
Τσέκαρε το masori.de νομίζω το έχει φτηνότερα συν δωρεάν μεταφορικά συν κάτι κουπόνια που παίζουν.
Έκανα αυτό που μου είπες και είναι μια χαρά η κόρνες έτσι!!Μη την ψάχνεις. Βάλε 0,47 και χώσε καμία αντίσταση εν σειρά, ώστε να ρίξει τη στάθμη του πιέζο, να έρθει κάπως στα ίσια με το γουφερ. Έχει 105 ευαισθησία, δε παλεύεται χωρίς αντίσταση.
Υποθέτω 2-4 ωμ θα χρειαστεί σε σειρά με το μεγάφωνο, αναλόγως γουστων πάντα.
Θα σ'αρέσει.
ΥΓ. Βάλε αντίσταση άνθρακος, βατική, με 5 βατ καλά είσαι. Να μην έχει επαγωγικότητα. Οι άνθρακος ακούγονται ωραία. Έτσι ζήτα τη στα ηλεκτρονικά, βατική άνθρακος.
ΥΓ. 2. Αν τυχόν δε σ'αρέσει, δοκίμασε με λίγο μικρότερης χωρητικότητας πυκνωτή. 0.33. Στο μακρινό παρελθόν είχα φτιάξει αρκετά ηχεία με κόρνες πιεζοηλεκτρικες, έπαιζαν πολύ ευχάριστα με πολύ μικρούς πυκνωτές, ειδάλλως τσίριζαν του κερατά και καίγονταν εύκολα, δεν αντέχουν μεγάλη ισχύ.
Έκανα ότι μου είπες για της κόρνες και είναι μια χαρά σε ευχαριστώ πολύ!!Μη την ψάχνεις. Βάλε 0,47 και χώσε καμία αντίσταση εν σειρά, ώστε να ρίξει τη στάθμη του πιέζο, να έρθει κάπως στα ίσια με το γουφερ. Έχει 105 ευαισθησία, δε παλεύεται χωρίς αντίσταση.
Υποθέτω 2-4 ωμ θα χρειαστεί σε σειρά με το μεγάφωνο, αναλόγως γουστων πάντα.
Θα σ'αρέσει.
ΥΓ. Βάλε αντίσταση άνθρακος, βατική, με 5 βατ καλά είσαι. Να μην έχει επαγωγικότητα. Οι άνθρακος ακούγονται ωραία. Έτσι ζήτα τη στα ηλεκτρονικά, βατική άνθρακος.
ΥΓ. 2. Αν τυχόν δε σ'αρέσει, δοκίμασε με λίγο μικρότερης χωρητικότητας πυκνωτή. 0.33. Στο μακρινό παρελθόν είχα φτιάξει αρκετά ηχεία με κόρνες πιεζοηλεκτρικες, έπαιζαν πολύ ευχάριστα με πολύ μικρούς πυκνωτές, ειδάλλως τσίριζαν του κερατά και καίγονταν εύκολα, δεν αντέχουν μεγάλη ισχύ.