Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Reaction score
0
Απάντηση: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Μιχάλη....Καιρός να αλλάξεις υπογραφή!!

Από κατανάλωση τι παίζει στο διαστημόπλοιο?
Πόλη, ταξίδι και μεικτή!

Βλέπω το 8.3lt/100km στα όργανα να «τα παίρνω»
Η μηχανή μου καίει περισσότερο!
Κατανάλωση ;;;;;
Τι είναι αυτό ;;;;;

Λοιπόν, πήγα ταξίδι ένα σκ Γαλαξίδι κ μηδένισα τον μετρητή ταξιδίου κ έβαλα βενζίνη. Καταρχήν, πήγα-ήρθα-βόλτα Ιτέα κ δεν έβαλα άλλη βενζίνη. Μέση κατανάλωση ήταν <7 λίτρα. Σε μερικά σημεία έκανα κ τα δικά μου....χιχιχιχι....

Εντός πόλης με ήρεμη οδήγηση είμαι στα 8 λίτρα +- κάτι ψιλά.
Εντός πόλης με ....γρήγορη οδήγηση είμαι 9 με 9.3 λίτρα.

Reaction score
0

Επειδή το μαύρο πλαστικό πλαίσιο στο ταμπλό έχει την τάση να γρατζουνίζετε πολύ εύκολα, η μόνη λύση που είναι κ οικονομική κ ξενοιάζεις μια κ καλή είναι η αγορά του πλαισίου του type R. Κοστίζει 56,5 ευρώ αγορά από τον Σαρακάκη, ενώ η τοποθέτησή του είναι πανεύκολη. Το τοποθέτησα μόνος μου, χρειάστηκα μόνο ένα σταυροκατσάβιδο για να βγάλω μόνο τρεις βίδες. Το υπόλοιπο είναι με κλιπς. Απλά βγάζεις το πλαίσιο, ξεβιδώνεις βέβαια μετά όλα τα όργανά του, τα βιδώνεις στο άλλο πλαίσιο κ το βάζεις στην θέση του. Τριάντα λεπτά μόνο μου πήρε για να το βάλω κ τελείωσε το πρόβλημα των γρατζουνιών, συν ότι μου αρέσει περισσότερο τώρα από πριν.

Attachments

Reaction score
0

Μετά από 3 ώρες πλυσίματος αλλά κ ενός πολύ καλού γυαλίσματος με κερί :

Ενώ εδώ φαίνεται γιατί δεν με πλησιάζουν .... ΤΑΖΖΖ !

Attachments

Reaction score
0

Όταν σε τρώει το χέρι αλλά κ αναζητάς το καλύτερο, όσο γίνεται αυτό φυσικά, τότε κάτι κάνεις....αυτό που έκανα εγώ είναι να αλλάξω την πηγή του συστήματος ήχου μου κ να πάρω το νέο JVC KW-AVX810, φυσικά αγορά εκτός Ελλάδος, από φίλο που ήταν στην Γερμανία.

Το σύστημα που έχω δεν με ικανοποιεί, ψάχνω για κάτι καλύτερο ηχητικά, οπότε πήγα σε κάτι άλλο, με λιγότερα χαρακτηριστικά αλλά με υπόσχεση ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα ηχητικά.

Το jvc λοιπόν αυτό δεν διαθέτει τηλεόραση, δεν διαθέτει bluetooth, αλλά παίζει divx, mp3, jpg, έχει θύρα sd καρτών κ usb.

Ποιοτικά σαφώς ανώτερο από αυτό που έχω τώρα, ενώ η οθόνη αφαιρείται τελείως για ασφάλεια.

Ότι δεν διαθέτει, μπορεί να τα αποκτήσει με προαιρετικές συσκευές.

Η αγορά στοίχισε 500 ευρώ περίπου, ενώ στην Ελλάδα το έβρισκα πάνω από 750 ευρώ !

Πληροφορίες εδώ :
http://jvcmobile.co.uk/product.php?pr=154
http://www.jvc.gr/product.php?id=KW-AVX810E&catid=100041

Τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ :
http://www.jvc.gr/product.php?id=KW-AVX810E&catid=100041&sub=ts#product-tabs

Reaction score
0

Ευχάριστη έκπληξη από την νέα πηγή μου είναι ότι από το usb διαβάζει σκληρό δίσκο 2.5", ανεξαρτήτως μεγέθους ! Σύνδεσα 160gb δίσκο κ τον διάβασε κανονικά κ βρήκε mp3, wav, jpg κ αρχεία βίντεο.
Κ αυτό χωρίς να χρειάζεται ρεύμα από αλλού, μόνο από την θύρα usb της πηγής.

Reaction score
4.145

άρα η θύρα είναι usb 2.0 , μπράβο στη jvc!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.094

Μέχρι πρότινος η JVC ήταν η μόνη εταιρεία με σωστή υποστήριξη του USB format.

Τώρα τελευταία και η Alpine (τις προάλλες συνδέσαμε εξωτερικό σκληρό δίσκο 80GB σε CDE=9880R και έπαιξε κατευθείαν!).

Reaction score
0

Σήμερα ήρθε κ στα χέρια μου το μπλε δόντι για την πηγή, αγορασμένο τελικά από το μεγαλύτερο κατάστημα του κόσμου, το ebay.com ! Τελική τιμή με μεταφορικά + 3 ευρώ εκτελωνισμό εδώ = 105 ευρώ ! Εδώ μου ζητούσαν περίπου 200 με 230 ευρώ, ελληνικής αντιπροσωπείας...! Μάλλον ψάχνουν για.....θύματα....μην πω τίποτα άλλο.

Reaction score
0

Επειδή το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται, οφείλω στον άνθρωπο που έκανε την εγκατάσταση και συνεχίζει κ ασχολείται με το αμάξι μου, όποτε του το ζητήσω, να γράψω καταρχήν τουλάχιστον ένα ευχαριστώ, αλλά και να αναφέρω ότι λέγεται Στάθης, το τηλέφωνο του είναι 210-4113491 κ βρίσκεται στην οδό Τζαβέλλα, στον Πειραιά, φεύγοντας από Γρηγορίου Λαμπράκη προς το ΣΕΦ, στο δεξί μας χέρι. :107:

Reaction score
41

Επειδή το μαύρο πλαστικό πλαίσιο στο ταμπλό έχει την τάση να γρατζουνίζετε πολύ εύκολα, η μόνη λύση που είναι κ οικονομική κ ξενοιάζεις μια κ καλή είναι η αγορά του πλαισίου του type R. Κοστίζει 56,5 ευρώ αγορά από τον Σαρακάκη, ενώ η τοποθέτησή του είναι πανεύκολη. Το τοποθέτησα μόνος μου, χρειάστηκα μόνο ένα σταυροκατσάβιδο για να βγάλω μόνο τρεις βίδες. Το υπόλοιπο είναι με κλιπς. Απλά βγάζεις το πλαίσιο, ξεβιδώνεις βέβαια μετά όλα τα όργανά του, τα βιδώνεις στο άλλο πλαίσιο κ το βάζεις στην θέση του. Τριάντα λεπτά μόνο μου πήρε για να το βάλω κ τελείωσε το πρόβλημα των γρατζουνιών, συν ότι μου αρέσει περισσότερο τώρα από πριν.

Πολύ ωραίο το πλαστικό. Μου αρέσει και περισσότερο από πριν....:107:

Reaction score
41

Επειδή το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται, οφείλω στον άνθρωπο που έκανε την εγκατάσταση και συνεχίζει κ ασχολείται με το αμάξι μου, όποτε του το ζητήσω, να γράψω καταρχήν τουλάχιστον ένα ευχαριστώ, αλλά και να αναφέρω ότι λέγεται Στάθης, το τηλέφωνο του είναι 210-4113491 κ βρίσκεται στην οδό Τζαβέλλα, στον Πειραιά, φεύγοντας από Γρηγορίου Λαμπράκη προς το ΣΕΦ, στο δεξί μας χέρι. :107:
Μιχάλη, καλά κάνεις και το αναφέρεις, γιατί πάντα είναι καλό να ξέρουμε/ μαθαίνουμε εγκαταστάτες που το έχουν το μεράκι!! :107:

Reaction score
0

Πράγματι, χρειάζεται να γνωρίζουν κ άλλοι, ανθρώπους που τους αρέσει αυτό που κάνουν κ το κάνουν με μεράκι.

Reaction score
0
Σήμερα εγκατέστησα το μπλέ δόντι. Δεν φαίνεται φυσικά τίποτα, η συσκευή μπήκε στο πίσω μέρος της πηγής μου, πιάνει τέλεια με τα δύο κινητά μου, ιΦον & Νοκια παλιό(εταιρικό), το δε μικρόφωνο κρύφτηκε στο κέντρο του παρμπρίζ, πάνω από τον κεντρικό καθρέπτη, θα ανεβάσω φωτό σύντομα.
Το κακό είναι ότι δεν βλέπει ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά όλα παίζουν πολύ καλά, μέχρι κ την στάθμη της μπαταρίας δείχνει στην οθόνη του.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Επειδή σύντομα παραλαμβάνω το πεντάθυρο , μπορείς να μου πεις κόστος εγκατάστασης και αγοράς των παραπάνω?
Καλημερα αγαπητε
Επειδη ειμαι σε αναζητηση αυτοκινητου, και το Honda ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα μου (δεν θελω τουρμπο), μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις απο το 5υρο; Ξερεις...τιμονι, κρατηματα, κλισεις, επιταχυνσεις εν κινησει, καταναλωση κλπ. Ευχαριστω

Reaction score
0

Καλημερα αγαπητε
Επειδη ειμαι σε αναζητηση αυτοκινητου, και το Honda ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα μου (δεν θελω τουρμπο), μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις απο το 5υρο; Ξερεις...τιμονι, κρατηματα, κλισεις, επιταχυνσεις εν κινησει, καταναλωση κλπ. Ευχαριστω
Θα σου απαντήσει ότι γενικότερα είναι σούπερ σαν αμάξι... (δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό). Προσωπική γνώμη, οτι είναι και από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν.

Αλλά εγώ θα πρόσθετα το εξής... "να ήταν και τούρμπο"... :119:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θα σου απαντήσει ότι γενικότερα είναι σούπερ σαν αμάξι... (δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό). Προσωπική γνώμη, οτι είναι και από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν.

Αλλά εγώ θα πρόσθετα το εξής... "να ήταν και τούρμπο"... :119:
Δεν αρκουν τα 140 αλογα, ή το λες για λογους... πλεονεξιας; Και, μεταξυ μας, που θα ξεδιπλωσεις τα παραπανω; μονο σε καμια ευθεια λιγων χιλιομετρων. Οποτε; εκτος κι αν με αυτα που εχει δεν ειναι ασφαλες αυτοκινητο (αντιδρασεις, προσπερασεις αναγκης κλπ σχετικα)

Reaction score
152
Re: Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Καλημερα αγαπητε
Ελα να σε παω μια βολτα...

Reaction score
0

Δεν αρκουν τα 140 αλογα, ή το λες για λογους... πλεονεξιας; Και, μεταξυ μας, που θα ξεδιπλωσεις τα παραπανω; μονο σε καμια ευθεια λιγων χιλιομετρων. Οποτε; εκτος κι αν με αυτα που εχει δεν ειναι ασφαλες αυτοκινητο (αντιδρασεις, προσπερασεις αναγκης κλπ σχετικα)
Εκτός από τα άλογα, υπάρχει και η ροπή, και ότι αυτή συνεπάγεται (χαμηλότερες στροφές λειτουργίας, πιο ήσυχα ταξίδια, λιγότερες αλλαγές για να κρατιέσαι ψηλά που είναι η δύναμη κλπ). :126:
Επίσης αυτά τα άλογα, με μεγαλύτερη ροπή, θα μπορούσες να τα έχεις σε 1400 κυβικά. Και ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με κινητήρα 1400 τούρμπο, συνήθως καίει (και κοστίζει η αγορά του) λιγότερα.
τέσπα, θεωρητική είναι η κουβέντα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ (τα έχουμε ξαναπεί με τον Μιχάλη), αλλά σε αυτά τα κυβικά και τιμή θα το ήθελα δυνατότερο, ή με αντίστοιχη δύναμη αλλά σε λιγότερα κυβικά (και ταυτόχρονα φτηνότερο).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Ελα να σε παω μια βολτα...
Γεια σου Σπυρετο! 4θυρο ή 5θυρο; ελπιζω ν πηρες 5θυρο για...μελλοντικα (ξερεις μωρα καροτσια ψωνια πεθερα:135::135::135:). Θα σε ενοχλησω σιγουρα για τεστ (και σε στροφες οχι μονο στο ισιωμα:138:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam