Το σύστημα μου

Reaction score
1.469
No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.
Τα πόδια που χρησιμοποιεί ο κ.Χρηστος κάνουν μόνο για τον πατσά.Κι εγώ τον σιχαίνομαι.Οχι τον κ.Χρηστο.Τον πατσά.

Reaction score
1.469
No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.
Πέρα από την πλάκα,όλες οι συσκευές δονούνται.Οσο κι αν κοστίζουν.Και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αφήσει το θέμα αυτό στη διακριτική ευχέρεια των κατόχων.Οπως και μερικά άλλα.

Reaction score
3.171
Πέρα από την πλάκα,όλες οι συσκευές δονούνται.Οσο κι αν κοστίζουν.Και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αφήσει το θέμα αυτό στη διακριτική ευχέρεια των κατόχων.Οπως και μερικά άλλα.
Σαν τις γκόμενες ένα πράμα ε; 😍

Reaction score
1.469
Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.
Ροδάκινα,αποκλείεται! Ούτε καν βερυκοκκα! Ροδάκια,εννοούσα.
Σαν τις γκόμενες ένα πράμα ε; 😍
Δε θέλω σεξιστικά σχόλια! Εκτός από κοκόρια διαβάζουν και κότες.Ολιγος σεβασμός!

Reaction score
6.786
Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
Γεια σου αγαπημένε Γκουρού.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης για το αν κάποιος πρέπει να μένει στάσιμος ή όχι αλλά αν θες λεπτομέρειες στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα στα πω όλα😀😀

Reaction score
3.171
ΠΑΗ, να κανονίσουμε συγκριτικό καλωδίων σπίτι σου; μίλησα και με Λέανδρο, θα έρθει.

Reaction score
18.191
Γεια σου αγαπημένε Γκουρού.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης για το αν κάποιος πρέπει να μένει στάσιμος ή όχι αλλά αν θες λεπτομέρειες στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα στα πω όλα😀😀
Στείλε και ένα copy σε εμένα please, εάν το κάνετε.

Your biggest fan.
Πλήρης εχεμύθεια περί των λόγων αναβάθμισης και συσκευών άνευ γραπτής αδείας σου αλλά ακόμη και τότε τάφος. Ουδεμία κριτική στάση. :D

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.260
Members
38.166
Νεότερο μέλος
giannis600