- Reaction score
- 83.670
Ναι, εκεί είναι για ενήλικα συστήματα.Trinnov | Multiple demonstrations using Altitude at ISE 2024
Multiple speaker manufacturers will be using the Altitude at ISE 2024www.trinnov.com
Ναι, εκεί είναι για ενήλικα συστήματα.Trinnov | Multiple demonstrations using Altitude at ISE 2024
Multiple speaker manufacturers will be using the Altitude at ISE 2024www.trinnov.com
Τα πόδια που χρησιμοποιεί ο κ.Χρηστος κάνουν μόνο για τον πατσά.Κι εγώ τον σιχαίνομαι.Οχι τον κ.Χρηστο.Τον πατσά.No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.
Πέρα από την πλάκα,όλες οι συσκευές δονούνται.Οσο κι αν κοστίζουν.Και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αφήσει το θέμα αυτό στη διακριτική ευχέρεια των κατόχων.Οπως και μερικά άλλα.No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.
Σαν τις γκόμενες ένα πράμα ε;Πέρα από την πλάκα,όλες οι συσκευές δονούνται.Οσο κι αν κοστίζουν.Και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αφήσει το θέμα αυτό στη διακριτική ευχέρεια των κατόχων.Οπως και μερικά άλλα.
Ροδάκινα,αποκλείεται! Ούτε καν βερυκοκκα! Ροδάκια,εννοούσα.Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.
Δε θέλω σεξιστικά σχόλια! Εκτός από κοκόρια διαβάζουν και κότες.Ολιγος σεβασμός!Σαν τις γκόμενες ένα πράμα ε;
Ω, τί είπε! Πετυχημένο.Δε θέλω σεξιστικά σχόλια! Εκτός από κοκόρια διαβάζουν και κότες.Ολιγος σεβασμός!
Γεια σου αγαπημένε Γκουρού.Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
να... για κάτι τέτοια δε μ' αρέσει που μένω στο χωριό....ΠΑΗ, να κανονίσουμε συγκριτικό καλωδίων σπίτι σου; μίλησα και με Λέανδρο, θα έρθει.
Στείλε και ένα copy σε εμένα please, εάν το κάνετε.Γεια σου αγαπημένε Γκουρού.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης για το αν κάποιος πρέπει να μένει στάσιμος ή όχι αλλά αν θες λεπτομέρειες στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα στα πω όλα
για την γειτόνισσα θα λέει, πρέπει να μπήκε στο σαιτ. βλέπετε κανένα χρήστη lola_geitonissa_tou_pah η κάτι τέτοιο?Ω, τί είπε! Πετυχημένο.