Το σύστημα μου

Reaction score
1.479
No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.
Τα πόδια που χρησιμοποιεί ο κ.Χρηστος κάνουν μόνο για τον πατσά.Κι εγώ τον σιχαίνομαι.Οχι τον κ.Χρηστο.Τον πατσά.

Reaction score
1.479
No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.
Πέρα από την πλάκα,όλες οι συσκευές δονούνται.Οσο κι αν κοστίζουν.Και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αφήσει το θέμα αυτό στη διακριτική ευχέρεια των κατόχων.Οπως και μερικά άλλα.

Reaction score
3.188
Πέρα από την πλάκα,όλες οι συσκευές δονούνται.Οσο κι αν κοστίζουν.Και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αφήσει το θέμα αυτό στη διακριτική ευχέρεια των κατόχων.Οπως και μερικά άλλα.
Σαν τις γκόμενες ένα πράμα ε; 😍

Reaction score
1.479
Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.
Ροδάκινα,αποκλείεται! Ούτε καν βερυκοκκα! Ροδάκια,εννοούσα.
Σαν τις γκόμενες ένα πράμα ε; 😍
Δε θέλω σεξιστικά σχόλια! Εκτός από κοκόρια διαβάζουν και κότες.Ολιγος σεβασμός!

Reaction score
6.788
Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
Γεια σου αγαπημένε Γκουρού.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης για το αν κάποιος πρέπει να μένει στάσιμος ή όχι αλλά αν θες λεπτομέρειες στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα στα πω όλα😀😀

Reaction score
18.199
Γεια σου αγαπημένε Γκουρού.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης για το αν κάποιος πρέπει να μένει στάσιμος ή όχι αλλά αν θες λεπτομέρειες στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα στα πω όλα😀😀
Στείλε και ένα copy σε εμένα please, εάν το κάνετε.

Your biggest fan.
Πλήρης εχεμύθεια περί των λόγων αναβάθμισης και συσκευών άνευ γραπτής αδείας σου αλλά ακόμη και τότε τάφος. Ουδεμία κριτική στάση. :D

Last edited:

Reaction score
6.788
Στείλε και ένα copy σε εμένα please, εάν το κάνετε.

Your biggest fan.
Πλήρης εχεμύθεια περί των λόγων αναβάθμισης και συσκευών άνευ γραπτής αδείας σου αλλά ακόμη και τότε τάφος. Ουδεμία κριτική στάση. :D
Έγινε σοβαρή αναβάθμιση!
1730562382225.png

Reaction score
1.479
ΠΑΗ, να κανονίσουμε συγκριτικό καλωδίων σπίτι σου; μίλησα και με Λέανδρο, θα έρθει.
Έχω κανονίσει με τον Λέανδρο για να τον επισκεφθώ πρώτος.Εχει κάνει πολλές αναβαθμίσεις από την τελευταία επίσκεψη μου.Την προηγούμενη φορά είχε αλλάξει την ασφάλεια του πίνακα.Πολυ σοβαρη βελτιωση.Τωρα έχει αλλάξει το μισό σύστημα.
Αύριο,ο @kazdem θα μου ανταποδώσει την επίσκεψη.Σκοπος μου είναι ν' αντέξει τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Last edited:

Reaction score
1.012
Έχω κανονίσει με τον Λέανδρο για να τον επισκεφθώ πρώτος.Εχει κάνει πολλές αναβαθμίσεις από την τελευταία επίσκεψη μου.Την προηγούμενη φορά είχε αλλάξει την ασφάλεια του πίνακα.Πολυ σοβαρη βελτιωση.Τωρα έχει αλλάξει το μισό σύστημα.
Αύριο,ο @kazdem θα μου ανταποδώσει την επίσκεψη.Σκοπος μου είναι ν' αντέξει τα πρώτα δευτερόλεπτα.
Πρωσοπική κολόνα πότε θα βάλει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.269
Members
38.166
Νεότερο μέλος
orfeas72