Το σύστημα μου

Reaction score
8.997
The Gentlemen: It's a cry'n shame.Κι όμως,μπορεί να "δολοφονήσει" ακριβά συστήματα όπως έχω διαπιστώσει.
Μόνο είναι? Δεν ακούγεται η παραγωγή, ίσως από κινητό κάτι να γίνεται. :biggrin:

Που ξέρεις, μπορεί προφανώς τα δίδρομα να παίζουν καλύτερα τα μικρά σύνολα απο ότι τα τρίδρομα και τετράδρομα ή πλήρους φάσματος συστήματα κάθε είδους. Δεν μπορεί να τα έχεις όλα. Το μόνο που διαψεύδει αυτό και έχω αμφιβολίες είναι ότι ο @Ν.Κ. δεν ακούει κλασική. :D Λογικά δεν ισχύει στο πολυκάναλο (δεν ξέρω δηλαδή) και ας αντικατέστησε τις κολώνες τρίδρομα front του με δίδρομα, όπως κάπου διάβασα.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα διδρομα παίζουν αξιοπρεπώς εάν συνδυαστούν με υπογουφερ.

Reaction score
19.663
Μόνο είναι? Δεν ακούγεται η παραγωγή, ίσως από κινητό κάτι να γίνεται. :biggrin:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα διδρομα παίζουν αξιοπρεπώς εάν συνδυαστούν με υπογουφερ.
Κατάλαβα. Άρα για να απαντάς εσύ έτσι, η φήμη (πληροφορία) που διάβασα ότι τα άλλαξες με δίδρομα ισχύει. Δεν την πίστεψα , λέω αποκλείεται να έκανε τέτοια ιεροσυλία ο ΝΚ. :D Τέλος πάντων την γλύτωσες λόγω πολυκάναλου. :D

Reaction score
8.997
Κατάλαβα. Άρα για να απαντάς εσύ έτσι, η φήμη (πληροφορία) που διάβασα ότι τα άλλαξες με δίδρομα ισχύει. Δεν την πίστεψα , λέω αποκλείεται να έκανε τέτοια ιεροσυλία ο ΝΚ. :D Τέλος πάντων την γλύτωσες λόγω πολυκάναλου. :D
Ζήλεψα τον Μπούτχια που τα έχει όλα δίδρομα και ίδια και είπα να το δοκιμάσω. :biggrin:

Reaction score
19.663
@costas EAR Ear εσείς οι αποκλειστκά κρεατοφάγοι πως λαμβάνετε μαγνήσιο ; Φακές δεν τρώτε, φασολάκια δεν τρώτε, μπρόκολο δεν τρώτε. Μόνο με πασατέμπο ; :D Κάτσε να φωνάξω τον Μπρέτσο να σου πω εγώ. :D

Reaction score
1.497
@costas EAR Ear εσείς οι αποκλειστκά κρεατοφάγοι πως λαμβάνετε μαγνήσιο ; Φακές δεν τρώτε, φασολάκια δεν τρώτε, μπρόκολο δεν τρώτε. Μόνο με πασατέμπο ; :D Κάτσε να φωνάξω τον Μπρέτσο να σου πω εγώ. :D
Παίρνουν μπρόκολο αλάδωτο και από κάτω βάζουν 4 μπριζόλες για να τρώγεται

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87