Το σύστημα μου

Reaction score
9.008
The Gentlemen: It's a cry'n shame.Κι όμως,μπορεί να "δολοφονήσει" ακριβά συστήματα όπως έχω διαπιστώσει.
Μόνο είναι? Δεν ακούγεται η παραγωγή, ίσως από κινητό κάτι να γίνεται. :biggrin:

Που ξέρεις, μπορεί προφανώς τα δίδρομα να παίζουν καλύτερα τα μικρά σύνολα απο ότι τα τρίδρομα και τετράδρομα ή πλήρους φάσματος συστήματα κάθε είδους. Δεν μπορεί να τα έχεις όλα. Το μόνο που διαψεύδει αυτό και έχω αμφιβολίες είναι ότι ο @Ν.Κ. δεν ακούει κλασική. :D Λογικά δεν ισχύει στο πολυκάναλο (δεν ξέρω δηλαδή) και ας αντικατέστησε τις κολώνες τρίδρομα front του με δίδρομα, όπως κάπου διάβασα.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα διδρομα παίζουν αξιοπρεπώς εάν συνδυαστούν με υπογουφερ.

Reaction score
19.680
Μόνο είναι? Δεν ακούγεται η παραγωγή, ίσως από κινητό κάτι να γίνεται. :biggrin:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα διδρομα παίζουν αξιοπρεπώς εάν συνδυαστούν με υπογουφερ.
Κατάλαβα. Άρα για να απαντάς εσύ έτσι, η φήμη (πληροφορία) που διάβασα ότι τα άλλαξες με δίδρομα ισχύει. Δεν την πίστεψα , λέω αποκλείεται να έκανε τέτοια ιεροσυλία ο ΝΚ. :D Τέλος πάντων την γλύτωσες λόγω πολυκάναλου. :D

Reaction score
9.008
Κατάλαβα. Άρα για να απαντάς εσύ έτσι, η φήμη (πληροφορία) που διάβασα ότι τα άλλαξες με δίδρομα ισχύει. Δεν την πίστεψα , λέω αποκλείεται να έκανε τέτοια ιεροσυλία ο ΝΚ. :D Τέλος πάντων την γλύτωσες λόγω πολυκάναλου. :D
Ζήλεψα τον Μπούτχια που τα έχει όλα δίδρομα και ίδια και είπα να το δοκιμάσω. :biggrin:

Reaction score
19.680
@costas EAR Ear εσείς οι αποκλειστκά κρεατοφάγοι πως λαμβάνετε μαγνήσιο ; Φακές δεν τρώτε, φασολάκια δεν τρώτε, μπρόκολο δεν τρώτε. Μόνο με πασατέμπο ; :D Κάτσε να φωνάξω τον Μπρέτσο να σου πω εγώ. :D

Reaction score
1.501
@costas EAR Ear εσείς οι αποκλειστκά κρεατοφάγοι πως λαμβάνετε μαγνήσιο ; Φακές δεν τρώτε, φασολάκια δεν τρώτε, μπρόκολο δεν τρώτε. Μόνο με πασατέμπο ; :D Κάτσε να φωνάξω τον Μπρέτσο να σου πω εγώ. :D
Παίρνουν μπρόκολο αλάδωτο και από κάτω βάζουν 4 μπριζόλες για να τρώγεται

Reaction score
9.008
Άστον τον Αυτιά, κοιτάει τώρα τι δασμούς θα επιβάλουν στην tesla :biggrin:

Reaction score
19.680
Καλό, άντε να πάρεις επιτέλους το στριμερ να ακούς ότι θέλεις.
Δεν ακούμε λίστες (πες στον Ν.Κ. ΠΑΗ), μόνο ολόκληρα άλμπουμ. :D Τι είμαστε ; Ραδιοσταθμός ; :D
Άστον τον Αυτιά, κοιτάει τώρα τι δασμούς θα επιβάλουν στην tesla :biggrin:
Αγόρασε νωρίς ο Ear, δεν χάνει. :D

Reaction score
9.008
Δεν ακούμε λίστες (πες στον Ν.Κ. ΠΑΗ), μόνο ολόκληρα άλμπουμ. :D Τι είμαστε ; Ραδιοσταθμός ; :D
Ο ΠΑΗ είναι νοσταλγός της εποχής που μεσουρανούσε το τζουκ μποξ, εσύ είσαι νέος δεν τα πρόλαβες :biggrin:

Reaction score
19.680
Ο ΠΑΗ είναι νοσταλγός της εποχής που μεσουρανούσε το τζουκ μποξ, εσύ είσαι νέος δεν τα πρόλαβες :biggrin:
Είναι ωραίος ο ΠΑΗ, εάν τα είχε και σε βινύλιο απο παλιά θα ήταν τέλειος. (και πάμπλουτος). :D

Reaction score
19.680
Εγώ στην θέση του θα το πουλούσα για να πάρω BMW και τα ρέστα Geithain. :biggrin:
Εγώ θα έκανα φίλο τον Μπρέτσο (αντί να τον βρίζει για τις μπάμιες) θα έπαιρνα και ένα δυναμό και θα φόρτιζα με το ποδήλατο που κάνει ώρες κάθε μέρα στο σπίτι το Tesla μου. :D Και ο Μπρέτσος θα ήταν ευχαριστημένος λόγω αύξησης της προσπαθειας του και βαθμού δυσκολίας. :D Να ένα επιχείρημα για να κάνει τον Μπρετσο να αγοράσει ηλεκτρικό, αλλά που μυαλό. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.685
Χωρίς να είμαι καθημερινός κρεατοφάγος σημειώνω ότι έστω και αν καταναλώνονταν τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο μεγάλο μέρος αυτού αποβάλλεται αναξιοποίητο αφού υφίστανται στον οργανισμό συνθήκες που μειώνουν το βαθμό απορρόφησης. Μια εξ αυτών είναι και η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε λιπαρά. Επομένως θα ήταν χρήσιμο συμπλήρωμα μαγνησίου τόσο υπό κατάλληλη χημική μορφή - δεν είναι ισοδύναμα όλα τα άλατα μαγνησίου - όσο και κατάλληλη μορφή λήψης για τη βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα. Επειδή όμως το απορροφούμενο μαγνήσιο αποβάλλεται μέσω των νεφρών δεν συνιστάται τέτοιο συμπλήρωμα όταν κάποιος έχει νεφρική δυσλειτουργία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87