Το σύστημα μου

Reaction score
3.259
The Spiders: Don't blow your mind.
Δυστυχώς,η συμβουλή των Spiders(η πρώτη μπάντα του Alice Cooper)δεν έχει αντίκτυπο σε μένα γιατί το πενηνταρι της ATC μου πήρε τα μυαλά όμως δεν μπορώ να το αγοράσω.

Last edited:

Reaction score
1.574
Δυστυχώς,η συμβουλή των Spiders(η πρώτη μπάντα του Alice Cooper)δεν έχει αντίκτυπο σε μένα γιατί το πενηνταρι της ATC μου πήρε τα μυαλά όμως δεν μπορώ να το αγοράσω.

Σήμερα άκουσα σε μαγαζί τα magico s3 ή s5 δε θυμάμαι ακριβώς . Άστο …

Reaction score
600

Αυτό με τα 25 χιλιάρικα; Το ενεργό;

Reaction score
1.574
Αυτά εννοώ . Οχι παθητικά ειναι τα ηχεία . Δεν έχει ενεργά η magico καμία σχέση . 56 χιλ κάνει το ζεύγος στην Ελλάδα

Attachments

Last edited:

Reaction score
10.983
Μου τον έβγαλε προτεινόμενο το ΥΤ... καλά τα λέει!8-)

μετανοειτε.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.063
Αυτά εννοώ . Οχι παθητικά ειναι τα ηχεία . Δεν έχει ενεργά η magico καμία σχέση . 56 χιλ κάνει το ζεύγος στην Ελλάδα
Τι πουλάνε οι αθεόφοβοι! Χρυσό? Μεγάφωνα και ξυλεία σε τιμή ευκαιρίας!

Reaction score
3.259
Δεν είναι ξυλεία.Ειναι αλουμίνιο και ανθρακόνημα.Αν είχα τον κατάλληλο χώρο και τα καταλληλα συνοδά θα τα έπαιρνα με κλειστά μάτια και ανοιχτή τσέπη.
Χα! Και αυτά είναι η φθηνή σειρά τους.
Όχι.Υπαρχει και η φθηνότερη σειρά A.

Reaction score
1.574
Άμα το πιάσεις και το χτυπήσεις ελαφρά θα καταλάβεις τι τανκς ειναι… Αρχικά είναι κάποιο κράμα αλουμινίου.

Είχε και το m3, αυτό και αν είναι … την κορυφαία σειρά , η s είναι η μεσαία , απλώς εννοείται ότι τα άκουσα από σπόντα μιας και πήγα για τελείως άσχετο λόγο .

Reaction score
1.574
Εγώ θα έβρισκα value στα s3/m3 και σε high end συνοδα αν μπορούσα να υποστηρίξω σύστημα κοστους διαμερίσματος . Αλλά μπορεί να ακουστεί περίεργο όταν γύρισα σπίτι και άκουσα στις συνθήκες σχεδόν nearfield (1.8m) το σύστημα μου δε μου έλειψε ιδιαίτερα ο ήχος τους . Απλώς οκ ήταν πιο μεγάλος και εντυπωσιακός και ελαφρά πιο καθαρός. Ήταν όμως αντικειμενικά καλύτερος!

Reaction score
411
Εγώ θα έβρισκα value στα s3/m3 και σε high end συνοδα αν μπορούσα να υποστηρίξω σύστημα κοστους διαμερίσματος . Αλλά μπορεί να ακουστεί περίεργο όταν γύρισα σπίτι και άκουσα στις συνθήκες σχεδόν nearfield (1.8m) το σύστημα μου δε μου έλειψε ιδιαίτερα ο ήχος τους . Απλώς οκ ήταν πιο μεγάλος και εντυπωσιακός και ελαφρά πιο καθαρός. Ήταν όμως αντικειμενικά καλύτερος!
Φανταζομαι οτι και τα συνοδα που τα ακουσες ηταν αντιστοιχα ιδιως αν πηγες εκει που νομιζω.
Το σημαντικο ομως ειναι αυτο που ειπες, να ακους τα κορυφαια αλλα να καταλαβαινεις και που βρισκεσαι. Αν το vfs (value for sound) του συστηματος σου σε καλυπτει εισαι οκ τα υπολοιπα κολοκυθοπιτα. Ο καθενας μας αποφασιζει ποτε εχει φθασει σε καποιο καλο σημειο η ποτε ειναι η ωρα να ανεβει σκαλι η σκαλα.

Reaction score
1.574
Φανταζομαι οτι και τα συνοδα που τα ακουσες ηταν αντιστοιχα ιδιως αν πηγες εκει που νομιζω.
Το σημαντικο ομως ειναι αυτο που ειπες, να ακους τα κορυφαια αλλα να καταλαβαινεις και που βρισκεσαι. Αν το vfs (value for sound) του συστηματος σου σε καλυπτει εισαι οκ τα υπολοιπα κολοκυθοπιτα. Ο καθενας μας αποφασιζει ποτε εχει φθασει σε καποιο καλο σημειο η ποτε ειναι η ωρα να ανεβει σκαλι η σκαλα.
Δεν ήταν συνδεδεμένο στον pillium οπότε οκ δεν ήταν στα αντίστοιχα κορυφαία συνοδα .

Υπό τις συνθήκες που είμαι δεν μπορώ να ανέβω παραπάνω ουσιαστικά .

θέλω γύρω στις 10κ minimum σύστημα με all in one ενισχυτή και ηχεία για σημαντική αναβάθμιση. Δηλαδή 2 κομμάτια για το επόμενο value step και μετακίνηση σε άλλο χώρο για να κάθομαι πιο μακριά .

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.063
Δεν είναι ξυλεία.Ειναι αλουμίνιο και ανθρακόνημα.Αν είχα τον κατάλληλο χώρο και τα καταλληλα συνοδά θα τα έπαιρνα με κλειστά μάτια και ανοιχτή τσέπη.

Όχι.Υπαρχει και η φθηνότερη σειρά A.
Ότι υλικό και να χρησιμοποιείται δεν δικαιολογείται η τιμή. Εντάξει προορίζονται για πολύ λίγους. Για αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα σε συνδυασμό με το..... χόμπι φυσικά.

Το ότι το θεωρώ ακριβό δεν σημαίνει και ότι το απορρίπτω.
Κάπου όμως πρέπει να υπάρχουν όρια.

Reaction score
3.259
Ότι υλικό και να χρησιμοποιείται δεν δικαιολογείται η τιμή. Εντάξει προορίζονται για πολύ λίγους. Για αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα σε συνδυασμό με το..... χόμπι φυσικά.

Το ότι το θεωρώ ακριβό δεν σημαίνει και ότι το απορρίπτω.
Κάπου όμως πρέπει να υπάρχουν όρια.
Σε τι υπάρχει όριο για να υπάρξει κι εδώ;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.063
Προσωπικά πχ αν δεν εύρισκα σε λογικό κόστος την τελευταία μου αγορά, δεν θα χαλάλιζα 6500 ευρώ για τα Pmc , και ας ήταν μέσα στις οικονομικές μου δυνατότητες Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια… πχ Dali.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.431
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot