Featured Το σύστημα μου

Reaction score
21.046
Ας πάρουμε πιο γηινες τιμές και συγκεκριμένα αυτές του προενισχυτη μου(σε ξεχωριστό σασί) και του τελικού μου.Καινουρια,σύνολο 5.000€.
Βρες μου ένα λαμπατο συνολο στα ίδια χρήματα.
Δεν ξέρω τα μηχανηματά σου, δεν τα θυμάμαι καλά εάν και τα είχα κοιτάξει .... για τον Primare λές ; ..... πλάκα κάνεις τώρα ; :D :D

Reaction score
3.706
Δεν ξέρω τα μηχανηματά σου, δεν τα θυμάμαι καλά εάν και τα είχα κοιτάξει .... για τον Primare λές ; ..... πλάκα κάνεις τώρα ; :D :D
Και μην διαβάσω ξανά πως δεν προτείνεις γιατί όταν θέλεις το κάνεις.

Reaction score
21.046
Και μην διαβάσω ξανά πως δεν προτείνεις γιατί όταν θέλεις το κάνεις.
Εξαίρεση για τον Δημήτρη. Μόνο και επειδή είναι special και καλό παδί .... και μόνο για να επιβεβαιωθεί κάπου και ο κανόνας. :D Και πάλι στα πλαίσια που κάπως μπορεί και δύναται να κινηθεί και βάζει αυτός ο ίδιος για τον εαυτό του. ¨Εχουμε τις αδυναμίες μας, τι να κάνουμε ; Άνθρωποι είμαστε. :D

Reaction score
3.706
Προς τους νυν η μελλοντες κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου Eversolo:
Η σωστή πολικοτητα της συσκευής είναι στο αριστερό pin.Η ηχητικη διαφορά είναι δραματικη.

Reaction score
3.706
@bujinkan,η ATC και η Primare απηντησαν άμεσα περί της σωστής πολικότητας των συσκευών τους.Στο Eversolo την βρήκα μόνος μου χωρίς να ρωτήσω.Κατα σύμπτωση και στις τρεις συσκευές η σωστή πολικοτητα είναι στο αριστερό pin.
Τώρα ξέρεις ότι μπορείς κι εσύ.

Reaction score
21.046
@bujinkan,η ATC και η Primare απηντησαν άμεσα περί της σωστής πολικότητας των συσκευών τους.Στο Eversolo την βρήκα μόνος μου χωρίς να ρωτήσω.Κατα σύμπτωση και στις τρεις συσκευές η σωστή πολικοτητα είναι στο αριστερό pin.
Απάντησαν ; Κανένας δεν ακολουθεί δηλαδή τα στάνταρντς ; Πρέπει να ανοίξουμε να δούμε που έχουν την φάση και που τον ουδέτερο ; Γείωση είχαν ή ήταν στον αέρα ; :D :D

Last edited:

Reaction score
504
Προς τους νυν η μελλοντες κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου Eversolo:
Η σωστή πολικοτητα της συσκευής είναι στο αριστερό pin.Η ηχητικη διαφορά είναι δραματικη.
Δεν παίζει σίγουρα σε έχει χτυπήσει κεραυνός εσένα χαχαχαχαχχαχα

Reaction score
741
Mωρε και δεκαδες αλλες εταιριες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες αφου υπαρχουν πελατες σαν και σενα που τα χαφτουν αμασητα ....
Τι να πω εχω χασει καθε ελπιδα για την ανθρωποτητα πλεον,εχω φτασει σε σημειο να μην μου κανει τιποτα εντυπωση πια με αυτα που βλεπω ακουω και διαβαζω καθημερινα

Reaction score
21.046
Mωρε και δεκαδες αλλες εταιριες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες αφου υπαρχουν πελατες σαν και σενα που τα χαφτουν αμασητα ....
Τι να πω εχω χασει καθε ελπιδα για την ανθρωποτητα πλεον,εχω φτασει σε σημειο να μην μου κανει τιποτα εντυπωση πια με αυτα που βλεπω ακουω και διαβαζω καθημερινα
Δηλαδή και εσυ βρε παιδάκι μου απο το audio και τον ΠΑΗ είναι ο λόγος που έχεις χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα , απο όλα τα άλλα που γίνονται γύρω μας as we speak κιόλας και που θα μπορούσες να διαλέξεις ; :D :D Έχει δύναμη τελικά το audio που την είχα υποτιμήσει, ικανό για μεγάλα μαθήματα. :D:D

Reaction score
232
Παναγιώτη δεν είναι σύμπτωση.
Στο 99% των περιπτώσεων με ρευματολήπτη συσκευής τοποθετημένο με το pin της γείωσης επάνω, η φάση είναι στο αριστερό pin.
Αντίστοιχα, με το pin της γείωσης κάτω, η φάση είναι στο δεξιό pin.

Reaction score
3.706
Παναγιώτη δεν είναι σύμπτωση.
Στο 99% των περιπτώσεων με ρευματολήπτη συσκευής τοποθετημένο με το pin της γείωσης επάνω, η φάση είναι στο αριστερό pin.
Αντίστοιχα, με το pin της γείωσης κάτω, η φάση είναι στο δεξιό pin.
Το γνωρίζω όμως κάνω πάντοτε τη σχετική δοκιμή.Οταν καταλήξω,ρωτώ τις εταιρίες για επιβεβαίωση.
Μερικοι ομως δεν ασχολούνται με μια ακοπη και δωρεάν βελτίωση.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.542
Πως τη βρήκες όμως θα έχει ένα ενδιαφέρον.
Έχω ακούσει μια μέθοδο από τον @christos77 αλλά θα ήθελα αν μπορείς και τη δική σου.

Reaction score
3.706
Πως τη βρήκες όμως θα έχει ένα ενδιαφέρον.
Έχω ακούσει μια μέθοδο από τον @christos77 αλλά θα ήθελα αν μπορείς και τη δική σου.
Επειδη δεν θέλω ν' ανοίξω τα καπάκια των συσκευών κάνω ακουστική εκτίμηση αντιστρέφοντας τα φις στο πολυπριζο.Η διαφορά είναι μεγάλη και άμεση.Υστερα ρωτώ τις εταιρίες κι αυτές με επιβεβαιώνουν.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.121
Επειδη δεν θέλω ν' ανοίξω τα καπάκια των συσκευών κάνω ακουστική εκτίμηση αντιστρέφοντας τα φις στο πολυπριζο.Η διαφορά είναι μεγάλη και άμεση.Υστερα ρωτώ τις εταιρίες κι αυτές με επιβεβαιώνουν.
Ακουστική εκτίμηση;,,

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.936
Μπορεί μερικές φορές να φαίνομαι λίγο απότομος και υπερβολικός αλλά γενικώς δεν συμπαθώ τα σάλια και προτιμώ να λέω τα πράγματα με το όνομα τους παρά να με συμπαθήσουν 10 νοματαίοι παραπάνω σε ένα διαδικτυακό καφενείο.
Από την άλλη δεν κατηγορώ κανέναν, ο κάθε ένας έχει μία άποψη γιατί το audio (όπως και σχεδόν όλα τα πράγματα στη ζωή) έχει να κάνει πάρα πολύ και με το τι έχεις ακούσει εκτός από το δικό σου για να αποκτήσεις μία εμπειρία σαν ακροατής και να έχεις μία αναφορά σαν στόχο, και το πιο βασικό είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνει ο κάθε ένας στον εαυτό του : Τι ακριβώς ψάχνει και θέλει από ένα ηχοσύστημα;
Τέλος πάντων, καλά να είμαστε γιατί κάθε μέρα ακούμε διάφορες μαλακίες με κόσμο να πέφτει κάτω και τα στέρεο θα τα φτιάξουμε 😀😀
Η παρακάτω στιχουργική προσπάθεια είναι εμπνευσμένη από τη... συλλογική μας συνείδηση...

Ακόλουθοι θαμώνες
στου χαϊφαϊ το ψέμα
τα ποστ του Πολύπριζου like
Τους γράφει φιρμάνια
ώσπου να συνέλθουν
το χόμπι στην Κούλουρη πάει

του Τουλ το βιβλίο
σπουδές σε ωδείο
άκυρες μοιάζουν αξίες
Αρνείται να διαβάζει
και μόνο με ακροάσεις
ορίζει στους άλλους τι πρέπει

Πολύπριζε , Πολύπριζε
πλήθη ταυτίζονται μαζί σου

Το χόμπι αλλάζει
και αυτός διασκεδαζει
σε φις μονίμως ψαγμένος
Οι νέοπες τα χάσαν
οι πάλιουρες μπαφιάσαν
με ηχεία μένει τώρα ζωσμένος

Στα σάϊτ τα μέλη
με δέος χαζεύουν
και όλοι του κάνουν αβάντα
Στα ταβάνια ο Πολύπριζος
ακούει τα σαμπ του
με audio people συχνάζει

Πολύπριζε , Πολύπριζε
ούτε συ δεν μαθαίνεις ποιος είσαι

Last edited:

Reaction score
3.106
Στη δική μου ηχητική εγκατάσταση , πλέον με όποια φορά και να τοποθετήσω τους ρευματολήπτες στο πολυπριζο , δεν υπάρχει καμία απολύτως μετρήσιμη διαφορά . Πόσο μάλλον με ακρόαση ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.796
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5