Featured Το σύστημα μου

Reaction score
3.777
Δεν έχουν χρυσό οι ακροδεκτες?
Μόνο σε δύο καλώδια ρεύματος και σε ένα usb.Προσπαθώ ν' αποφευγω τα επίχρυσα βύσματα ενω τα χρησιμοποιώ μόνο σε περιπτώσεις εργοστασιακως τερματισμενων καλωδίων.

Reaction score
722
Δεν έχουμε ακριβά καλώδια.Ισως να φαίνονται ακριβά σε άλλους όμως όχι σε μας.
Είναι ακριβά ή φθηνά ανάλογα με το κόστος των συσκευών που διασυνδεονται ή τροφοδοτουν. Οπότε είναι προς ακριβά στην περίπτωση σου

Reaction score
21.154
Είχε ακριβά καλώδια ο κύριος;
Αμερικάνικη audio εταιρεία γνωστή απο παλαιότερη συνεργασία της με την NASA, ανέλαβε τον σχεδιασμό και παραγωγή μεγάλου αριθμού υπεραγώγιμων καλωδίων YBCO αδιάκοπου μήκους 3.000 km έκαστο που θα αναπτυχθούν γύρω απο τον πλανήτη Άρη και θα χρησιμοποιηθούν για να φτιαχτεί μαγνητικό πεδίο που δεν θα αφήνει τα φορτισμένα υποατομικά σωματίδια παραγόμενα απο τον ηλιακό άνεμο να παρασύρουν την ατμόσφαιρα του μην επιτρέποντας έτσι την διαφυγή του μελλοντικά παραγώγιμου οξυγόνου και μειώνοντας παράλληλα δραματικά και την δόση ραδιενεργής ακτινοβολίας που θα δέχονται οι άνθρωποι που θα μετέχουν στον εποικισμό του.

Τον διαγωνισμό τον κέρδισε επάξια παρουσιάζοντας το καλύτερο σχέδιο και την οικονομικότερη προσφορά απέναντι άλλων μεγάλων εταιρειών κατασκευής τέτοιων μοναδικών καλωδίων όπως της Furukawa, Fujikura αλλά και της Supercon μεταξύ άλλων.

Καλό μήνα. 1η Αρπιλίου σήμερα. 😍

Reaction score
3.777
Ο πρόωρα χαμένος James Darroch τραγουδά πως δεν χρειάζεται τους λόγους.Το ίδιο κι εγώ.
The Eastern Dark: I don't need the reasons

Reaction score
3.777
Παρήγγειλα άλλο ένα ράφι Exelixis(δεν βελτιώνει τον ηχο όμως είναι ίδιο με τα υπάρχοντα)ώστε το Eversolo να τοποθετηθεί μόνο του και να αξιοποιήσω τα Rollerblocks τα οποία βελτιώνουν πολύ τον ηχο.Το Neotech και το Supra είναι εύκαμπτα και ελαφρα και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει αποσταθεροποίηση της συσκευής.

Last edited:

Reaction score
3.145
Σύνδεσε το Eversolo στην παροχή ρεύματος με ένα πολύ εύκαμπτο καλώδιο. Αυτό που έχω προτείνει αποτελέιται από καλωδιο με υφασμάτινη επικάλυψη ιδίου τύπου με εκέινα που τοποθετούνται και στα ηλεκτρικά σίδερα.
Το πλέον κατάλληλο καλώδιο για συσκευές ήχου, όπου η ευκαμψία και η χαμηλή συχνότητα συντονισμού εξασφαλίζουν τις ιδανιές συνθήκες λειτουργίεας του εξοπλισμού μας. Αποσβεση κραδασμών της τάξης του 90%, ενδογενείς και airborne..
Ακροδέκτες (Σούκο και IEC) της αρεσκείαας σου.

Reaction score
542
Παρήγγειλα άλλο ένα ράφι Exelixis(δεν βελτιώνει τον ηχο όμως είναι ίδιο με τα υπάρχοντα)
Ρε συ θα μας κάψεις Κυριακάτικα;
Παίζει και το Ρακ ρόλο στην απόδοση ; Έχει και τεχνικά χαρακτηριστικά ; Απόκριση συχνοτήτων;

Reaction score
3.777
Παίζει και το Ρακ ρόλο στην απόδοση ; Έχει και τεχνικά χαρακτηριστικά ; Απόκριση συχνοτήτων;
Παίζει και μάλιστα αρκετά μεγάλο ρολο αρκεί να είσαι αποφασισμένος.Λιγακι διστακτικό σε βλέπω!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.871
Μη σου πω ότι κάνει και σουφλέ. Αμα λάχει .

Reaction score
259
Είναι αυτό ερώτηση εν έτει 2025??? :D
Τα έχουν πει, τα έχουν γράψει και τα έχουν αναλύσει εδώ και 30 χρόνια.
Και δεν μιλάω για αυτούς που τα φτιάχνουν και τα πουλάνε (ζητώντας έως και μια μικρή περιουσία), γιατί αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν.
Μιλάω για αυτούς που αγόρασαν, πειραματίστηκαν, άλλαξαν από ρακ σε ρακ, και άκουσαν με τα αυτιά τους (όχι με τη τσέπη τους ή τις φαντασιώσεις τους ή ...) τι κάνουν τα ρακ.

Reaction score
775
Και βεβαια ακουγονται διαφορες..... Ξερετε εσεις και δεν ξερουν αυτοι που σκανε 3 χιλιαρικα για ενα επιπλο με 4 θεσεις? :lol:

Τελικα τωρα καταλαβαινω γιατι οι πιθηκοι εχουν αρχισει να αρνουνται οτι ειμαστε απογονοι τους:lol:

Ρε το εχετε καψει τελειως λεμε

Reaction score
542
Είναι αυτό ερώτηση εν έτει 2025??? :D
Τα έχουν πει, τα έχουν γράψει και τα έχουν αναλύσει εδώ και 30 χρόνια.
Και δεν μιλάω για αυτούς που τα φτιάχνουν και τα πουλάνε (ζητώντας έως και μια μικρή περιουσία), γιατί αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν.
Μιλάω για αυτούς που αγόρασαν, πειραματίστηκαν, άλλαξαν από ρακ σε ρακ, και άκουσαν με τα αυτιά τους (όχι με τη τσέπη τους ή τις φαντασιώσεις τους ή ...) τι κάνουν τα ρακ.
Ναι ξέρω , γνωρίζω εχω ακούσει και εχω διαβάσει.

ασφαλειες μπλε-κίτρινες , καλωδια που κοστίζουν όσο ενα Αυτοκίνητο , ποδαράκια ηχείων μιας περιουσίας , jumpers από χρυσό και τώρα τα έπιπλα.
Κάποιος θυμάμαι πέρσι όταν είχα τα q acoustics 3050i , και γκρίνιαζα για το υπέρμετρο θολό μπάσο τους, μου έστειλε μην (καλοσύνη του όμως ) και είπε πως η λύση έρχεται με 15 ευρώ από τα jumbo η τα Lidl δεν θυμάμαι ακριβώς .
Θα πας να αγοράσεις ένα χοντρό πόμολο πόρτας , αρκετά βαρύ και θα το τοποθετήσεις επανω σου ηχείο και τέλος.
Ως δια μαγείας θα παίζει εντελώς διαφορετικά είπε……
Φυσικά και δεν πήγα καν να αγοράσω τίποτα.
Μα τώρα είναι δυνατόν το ρακ να αλλάζει τον ήχο σε ενισχυτή , Dac η cd;
Ακούστηκε ποτέ από τεράστιες εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων πως πρέπει να επιλέγουμε και το είδος του ξύλου που θα τοποθετούμε τις συσκευές τους;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.934
Members
38.384
Νεότερο μέλος
Alesta