Featured Το σύστημα μου

Reaction score
3.146
Δεν πρέπει να έχεις κ πολλές εμπειρίες σε τέτοια θέματα,
σ εμένα μια απ αυτές που λέτε, σε ένα vacuum που Μ είχε κάνει, έβγαλε έξω, σπερματοδόχους κύστεις, νεφρά, επιδιδυμίδες κ όλα τα συνοδα, και όλα αυτά δίχως να αφήσει κανένα “ίχνος”
Ρουφάνε τον προστάτη, τον καθαρίζουν με τις φλεφαρίδες τους, τον κάνουν σαν καινούργιο πριν τον επανατοποθετήσουν στη θέση του. Και όλα αυτά τα κάνουν εάν τους υποσχεθείς ότι μετά θα απολαύσουν δύο υπέροχα εκλέρ με καρύδα.

Screenshot 2025-04-06 222804.jpg

Reaction score
262
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ακούτε φωνές. Τώρα μαθαίνω ότι ακούτε και έπιπλα.
Τώρα??????????
Όταν θα με καλέσεις και θα ανταποκριθώ (καλοσύνη σου ) να είσαι προετοιμασμένος πως θα σου πω τα πράγματα με το όνομα τους , ελπίζοντας να μην με παρεξηγήσεις.
.........................................
Και μετά αν θέλετε ελάτε και οι δύο από εμένα, να κεράσω μία ακρόαση, να μου πεις κι εμένα τα πράγματα με το όνομά τους. ;)

Last edited:

Reaction score
3.783
Τώρα??????????

Και μετά αν θέλετε ελάτε και οι δύο από εμένα, να κεράσω μία ακρόαση, να μου πεις κι εμένα τα πράγματα με το όνομά τους. ;)
Θα σου τα πω μόνο επί των πιθανών παρατηρήσεων σου για το σύστημα σου.Δεν θελω να σε κάνω Παναγιώτη κι ελπίζω πως κι εσύ δεν θέλεις να με κάνεις Μάκη.

Reaction score
21.160
Τώρα??????????

Και μετά έλα εσυ απο εμένα, να μου πείς τι σου είπαν οι άλλοι δύο για να αρχίσουμε να τους κοροιδεύουμε και να γελάμε. :D

Reaction score
3.783
Ωραίο κομμάτι! Μουσικότατο!
Και προσφέρει επί πλέον ευχαρίστιση, απαξιεί τα ενοχλητικά πρόσθετα (subs).....
Τα subs είναι μια φορά μπελάς αν δεν τους ρίξεις καλώδια ενώ γίνονται δύο φορές μπελάς όταν έχεις και απεριποιητο χώρο.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.618
Τα subs είναι μια φορά μπελάς αν δεν τους ρίξεις καλώδια...
εγώ τους ρίχνω και τα χαρτιά... όπου βγουν σ' εκείνη τη θέση τα βάζεις, το ίδιο κάνεις και με τα settings που μπορεί να κουβαλάνε... το μικρόφωνο το έδωσα στα μικρά για καραόκε!

Reaction score
3.783
εγώ τους ρίχνω και τα χαρτιά... όπου βγουν σ' εκείνη τη θέση τα βάζεις, το ίδιο κάνεις και με τα settings που μπορεί να κουβαλάνε... το μικρόφωνο το έδωσα στα μικρά για καραόκε!
Δηλαδή πάμε κι όπου βγει και στον ήχο;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.618
Δηλαδή πάμε κι όπου βγει και στον ήχο;
Ε έτσι δε λένε οι μεγάλοι χαϊεντάδες του forum?
Δοκιμάζεις κι αν σ' αρέσει κάνεις αλλαγή... (το καλώδιο π.χ.)
ξαναδοκιμάζεις και φτου απ' την αρχή πάλι αλλαγή...

Το sub που μόνο το κουνάς θα μας πειράξει? !!!!

Reaction score
1.618
Eχετε καταλαβει οτι τουλαχιστον το 90% των youtube reviewers πληρωνονται για τις παπαριες που λενε..
Κοίταξε να δεις... Το σκεπτικό σου το βρίσκω λίγο απλοϊκό. Φυσικά όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης... Κάνεις δεν είναι "ανεξάρτητη αρχή" και ακόμα και η AES και η CEDIA δεν έχουν εξαντλήσει όλο το πεδίο των εξελίξεων ακόμα. Όλοι κρίνονται για αυτά που ισχυρίζονται και διατυπώνουν....Μπορεί κάποιος να δει στο βίντεο τον εξοπλισμό και την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί και να κρίνει αν τα θεωρεί επαρκή η σχετικά για να εξαχθούν πιθανές συνδέσεις της αντικραδασμικής προστασίας και του αντιληπτού ηχου.

Reaction score
3.783
Ε έτσι δε λένε οι μεγάλοι χαϊεντάδες του forum?
Δοκιμάζεις κι αν σ' αρέσει κάνεις αλλαγή... (το καλώδιο π.χ.)
ξαναδοκιμάζεις και φτου απ' την αρχή πάλι αλλαγή...

Το sub που μόνο το κουνάς θα μας πειράξει? !!!!
Οι ίδιες δοκιμές και αλλαγές ισχύουν και για σένα με τα subs και χαίρομαι που ακολουθείς τους μεγάλους χαιενταδες του forum.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.618
Οι ίδιες δοκιμές και αλλαγές ισχύουν και για σένα με τα subs και χαίρομαι που ακολουθείς τους μεγάλους χαιενταδες του forum.
στο πολύ περίπου... δεν αλλάζω subs, θέσεις και ρυθμίσεις αλλάζω :p

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.943
Members
38.384
Νεότερο μέλος
chris iliou