Most visitors online was 2860 , on 13 Apr 2025
εγω δεν σκοπευω να αλλαξω τιποτα,εσυ αλλαξε πλευρο οταν κοιμασαιΘα υπάρξει απόδειξη μόνο που τότε δεν θα μπορείς να αλλάξεις στρατόπεδο. Όπως λένε.. "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς".
Αυτό εάν κάνεις μια αναγωγή , με την βοήθεια και βαθύτερη κατανόηση αυτών που ανέφερα, θα δείς ότι ισχύιει σε και για όλα τα πράγματα στην ζωή.Για το αντικειμενο μας.
Μετα απο μια καποια μακροχρονη εμπειρια σε audio fora
και "κολυμπι" σ' εναν ωκεανο αποψεων και αντιρρησεων,
εχω καταληξει οτι εχει μεγαλυτερη αξια να κλεβεις ιδεες και πρακτικες μετα απο δοκιμη,
παρα να παρακολουθεις, ακομα χειροτερα να μετεχεις,
σε αντιπαραθεσεις που δεν τελειωνουν ποτε και δεν οδηγουν πουθενα .
Μπορεί οι θρησκείες ( τις οποίες τις αντιμετωπίζω ως εντελώς άλλο θέμα από την ύπαρξη του θεού την οποία προσεγγίζω διαφορετικά ) να εκμεταλλεύονται το λογικό κενό, αλλά εδώ δεν έχει σχέση αυτό. Προσωπικά έχω αναρτήσει ισχυρές ενδείξεις μέσω μετρήσεων και μεθόδων τόσο για το ρεύμα όσο και για τη στήριξη οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να αποτυπώσουν τι ακούει ο καθένας και τις διαφορές με μια αρχική βάση ( εκτός αν έχουμε τεστ με εγκεφαλογραφήματα ). Αλλά είπαμε κάποιοι έχουν το ακουστομετρο στο τσεπάκιΣωστά.
Αυτός είναι ο στυλοβάτης της κάθε θρησκείας.
Κάθε μέρα την πέφτεις σε κάποιον. Να το κοιτάξεις.εγω δεν σκοπευω να αλλαξω τιποτα,εσυ αλλαξε πλευρο οταν κοιμασαι
Λουκά,είμαστε ίδιοι κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.O ΠΑΗ εντωμεταξύ θα πρέπει να γελάειπου που το θέμα της ανοησίας (καλώδια-χρωμα,υλικό, βερνικι, των Racks-φις-πολύμπριζα-πάχος χαλιού - μάρκα γρανίτη-πλάτη πολυθρόνας-μήκος καλωδίων-πλάτος συσκευής-βάρος πορτατίφ- μπιλιες-ποδαρικά ενισχυτή-γωνία βιβλιοθήκης και πάει λέγοντας έχει ξεχυλωθεί, υπάρχει κοινό που θέλει να το αναλύσει με τεκμηριώσεις και μάλιστα που ειναι έτοιμο να σηκώσει και μανίκια σε πιθανες διαφωνίες επί της ανοησίας.
Η Επερεσία θα αποφανθεί.Λουκά,είμαστε ίδιοι κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.
Δεν μ' ενδιαφέρει ούτε η τεκμηρίωση ούτε η μη τεκμηριωση.Εναν καλοπροαίρετο ψάχνω ώστε να τον καθίσω κάτω για ν' ακούσει ο,τι απορρίπτει δια της οράσεως.Επειδη αυτό έχει συμβεί δεκάδες φορές στο παρελθον,γνωρίζω εκ των προτερων τι θα συμβεί και την επόμενη φορά.
Μ' όποιον Επερεσιοδασκαλο καθήσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις.Η Επερεσία θα αποφανθεί.![]()
Κοινώς, χρειαζόμαστε τους άλλους ως έναν καθρέφτηΑυτό εάν κάνεις μια αναγωγή , με την βοήθεια και βαθύτερη κατανόηση αυτών που ανέφερα, θα δείς ότι ισχύιει σε και για όλα τα πράγματα στην ζωή.
Μετά απο λίγο καιρό καταλήγεις να επιλέξεις τελικά την σιωπή.
Εάν η συναισθηματική νοημοσύνη σου είναι μεσαία πρός υψηλή μπορείς και να την "βγάλεις" κάπως οριακά καθαρή με την σιωπή.
Εάν όμως είναι πολύ υψηλή τότε έχεις προβλημα καθώς η σιωπή και η κατανόηση , γνώση , και μοναξιά που συνοδεύουν αυτήν είναι πάντα μικρότερη ως ανάγκη απο την μεγαλύτερη κυριάρχουσα ανάγκη του να εκφράσεις ελεύθερα την ατομικότητα σου στα πλαίσια ενός εξωτερικού περιβάλλοντος μη απομόνωσης. Όσο πιο πολύ το γνωσιακό - γνώση μαζεύεται μέσα σου τόσο περισσοτερο έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με την ανάγκη σου να το εκφράσεις και να το μοιραστείς. Το δεύτερο είναι πιο σημαντικό και βαρύνων στον ανθρωπο. Εάν δεν το καταφέρεις έχεις προβλήματα. Η γνώση δηλαδή είναι εκ φύσεως κάτι που πρέπει να μεταλαμπαδευτεί και μοιραστεί καθώς ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν και επίσης χάνει και το reference του ως πρός τους άλλους καθώς δεν μπορεί να την επιβεβαιώσει και άρα και τον εαυτό του στο τέλος μην γωνρίζοντας τι είναι ή τι δεν είναι αληθνό συνεχώς αμφιβάλλοντας για την ορθότητα των συμπερασμάτων σου ενώ αυτά είναι όντως ορθά.
παρων δηλωνω,(γειτονες ειμαστε ετσι και αλλιως) αλλα εαν διαφωνησω δεν θα με πεις καλοπροαιρετο, αλλα προκατελημενο!Λουκά,είμαστε ίδιοι κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.
Δεν μ' ενδιαφέρει ούτε η τεκμηρίωση ούτε η μη τεκμηριωση.Εναν καλοπροαίρετο ψάχνω ώστε να τον καθίσω κάτω για ν' ακούσει ο,τι απορρίπτει δια της οράσεως.Επειδη αυτό έχει συμβεί δεκάδες φορές στο παρελθον,γνωρίζω εκ των προτερων τι θα συμβεί και την επόμενη φορά.
Εσύ μου την έπεσες οπότε μην μπερδευεσαιΚάθε μέρα την πέφτεις σε κάποιον. Να το κοιτάξεις.
Λάθος, απάντησα στο σχόλιο σου και χρησιμοποιήσα ένα ρητό. Εσύ το γύρισες σε προσωπικό.Ε
Εσύ μου την έπεσες οπότε μην μπερδευεσαι
Αλήθεια τώρα???Εαν καποτε με καποιο τροπο βρισκοταν αποδειξη οτι υπαρχει θεος ,τον αθεο δεν θα τον αγγιζε αυτο,τουναντιον θα το εκλαμβανε και θετικα στην τελικη
Αντιθετως εαν υπαρξει αποδειξη οτι οντως δεν υπαρχει θεος τοτε ο πιστος θα γκρεμιζοταν ολος του ο κοσμος κυριολεκτικα ομως
Οχι.Θα σου πω ν' ανέβεις στον πρώτο όροφο.παρων δηλωνω,(γειτονες ειμαστε ετσι και αλλιως) αλλα εαν διαφωνησω δεν θα με πεις καλοπροαιρετο, αλλα προκατελημενο!
καλα εκει δεν βρισκεις ακρη ....εχω βαρεθει να συζηταω με πιστους.....οταν ζητησω αποδειξη οτι υπαρχει θεος μου το γυρνανε μπουμεραγκ να αποδειξω εγω οτι δεν υπαρχει θεος
Και οταν απανταω οτι εσυ πιστευεις σε κατι αρα εσυ πρεπει να αποδειξεις την υπαρξη του και οχι εγω το αντιθετο..ε απλα δεν το καλαταβαινει το στενο τους το μυαλο τη διαφορα. Και αν θελω να χαβαλεδιασω τους λεω οτι μαρεσουν οι ροζ μονοκεροι και μου λενε τι βλακειες λες δεν υπαρχουν ροζ μονοκεροι.
Οποτε ευλογα τους ρωταω να μου το αποδειξουν![]()
θα σου απαντησω και σταματαμε εδω γιατι ειναι ξενο τοπικ.Αλήθεια τώρα???
Γνωρίζεις ακριβώς τι θα γίνει όταν/αν αποδειχθεί ότι υπάρχει / δεν υπάρχει Θεός???
Και μάλιστα γνωρίζεις ποιός θα έχει ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ο πιστός ή ο άπιστος???
Αλήθεια τώρα???
Έτσι ακριβώς είναι, αν και το νήμα του ΠΑΗ έχει "μολυνθεί" πολλές φορές από απίστευτες μπουρδολογίες και απέραντη παντογνωσία!!!Θεωρώ ένα τέτοιο και τόσο πολύ λεπτό θέμα περί θρησκείας και Θεού , δεν έχει καμία σχέση στο νήμα του Παναγιώτη .
Συγχωρέστε με μέρες που είναι.