JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.066
Ναι ρε συ βάλε κάτι μέσα , να μην κουδουνάει. Βάλε πετροβάμβακα.
Αν το αφήσεις έτσι θα κουδουνίζει σίγουρα.
Αν το αφήσεις έτσι θα κουδουνίζει σίγουρα.
Ειναι ετσι για το προτζεκτορ και οχι για την τηλεοραση. Αλλα νομιζω το αγγιξε και λιγο ο μικροςΤο κεντρικό με την κλήση που έχει δεν "χτυπάει" λίγο ψηλά...????
Κι εγώ αυτό του είπα. Έλα, όμως, που ο Νάκας τα έχει 30% φθηνότερα από τον Thomann (έτσι μου είπε)...Άμα στην έσπασε ο Νάκας, υπάρχει και ο τομάν που στα στέλνει σε ντετε
Κι εγώ αυτό του είπα. Έλα, όμως, που ο Νάκας τα έχει 30% φθηνότερα από τον Thomann (έτσι μου είπε)...
Για άσπρα600 ευρω ο τομαν, 584 ευρω ο σκρουτζ.
Παρε τηλ.
Στο Θομαν? Ο Νακας τα κανονικα μου τα δινει 530
Στο Θομαν? Ο Νακας τα κανονικα μου τα δινει 530
Όχι απλά που ξανακούστηκε να προ πλρηρώσεις κάτι φίλε μουΡίξε λίγο νερό στο κρασί σου, πάρε τα ηχεία που θέλεις. Και τί πειράζει να τα πληρώσεις προκαταβολικά; Μήπως και όταν αγοράζουμε από Θώμαν, δεν προπληρώνουμε;
Πάντως και τα 120 κάθετα έχουν τα XLR.2. Άκουσα τα Eve 207, μου άρεσαν πάρα πολυ ηχιτικά αλλά απο απόψη αισθητικής χάλια. Ειδικά το κάτω κομμάτι δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης δεν μου άρεσε ότι το XLR μπαίνει κάθετα με αποτέλεσμα να θέλεις 5-6 πόντους επιπλέον
Κάθετα εννοώ ως προς το μεγάφωνο. Όπως τα περισσοτέρα ηχεία. Στα 120 παράλληλα ως πρός το μεγάφωνο. Ετσι τα ΧΛΡ δεν βγαίνουν προς τα έξω. Λεπτομέρεια αλλά βασικό για σπίτιΠάντως και τα 120 κάθετα έχουν τα XLR.