- Reaction score
- 460
Απάντηση: Το home cinema του Argi.
O Mαρκου ειναι επικινδυνος με το volume να τον προσεχεις.:142:
oχου ολο γκρινια εισαιΝαι ρε μούργο , αφού στα είπα.
Τώρα για τις εντάσεις , και το κουφαλόγιστικο σκηνικό , να σου πω τα εξής.
Παλιά τότε επι teuffel με τον στριφτό τον καφάτο εμένα και τον σωτήρη , είχες παίξει πολύ πιο δυνατά, σε στάθμες , απο οτι παίξαμε προχθές.
Οταν έβαλε ο οπποστόλης τα ada έπαιξε λίγο πιο δυνατά απο οτι εσυ , αλλά οχι και εκωφαντικές εντάσεις.Εχω την εντύπωση οτι άλλα 10 db headroom πρέπει να το είχες .
Δεν λέω οτι τα μηχανάκια δεν βγάζουν στάθμες αλλοίμονο , απλά οτι θα μπορούσαν να παίξουν πιο δυνατά εύκολα.Εκτός και εχεις κάψει κανά μεγάφωνο και φοβάσαι.Αν και με ευαισθησία 102 db τι να κάψεις? μόνο τα αυτιά σου.
Τώρα οσο για τα σκουπίδια , βάλε ρε κιαρατά ενα τααάκι εκεί όξω , δεν είναι τόσο το κόστος.Γύφτο - ε γύφτο , να στο κάνω δώρο βρε.
Τρελλαρα αμα βαλεις αλλα δυο σαμπ εκει μεσα προβλεπω να σου πεφτουν στο κεφαλι ολα τα ηχομονωτικα και οι μπασοπαγιδες που εχεις βαλει.:142::142:Περνωντας λοιπον ροζ ηχους απο τα LR και απο το κεντρικο τα τουιτερ της 1,75 της ιντσας εκαναν το τουιτερ του του κεντρικου να ακουγεται λιγο.Στις ταινιες βεβαια το ηχειο δαγκωνε.Περιμενω λοιπον να μαθω ποτε το ηχειο θα ειναι σε αποστολη προς τα δω.Ενα δευτερο σαμπακι ζει στον χωρο μου , με ελπιδα να μπουν αλλα δυο.Μετα βλεπουμε................
Αργυρη εχω την εντυπωση οτι για αλλα 2 τεμ θα χρειαστεις και αλλον ενα τελικο.μπα....ξερω τι κανω.....daisy chain συνδεσμολογια στους τελικους
, πας θρου το κρος στον pioneer
στον ενα τελικο το κρος στους 80
και στον αλλο στους 40 .
+100000000 (αναλογα και με τον χωρο που εχεις να καλυψεις).Κι εγώ συμφωνώ με τον Αντώνη, το hc έχει αμερικάνικη καρδιά.
Τη δεκαετία του '90 είχα hc στο υπόγειο, με Cerwin-Vega 15ιντσα main και 12ιντσα surround.
Η δεκαετία του '00 με βρήκε να έχω Klipsch THX Ultra2.
H ένστασή μου αφορά στα μεγάλα main. Γνώμη μου είναι ότι το hc θέλει δορυφόρους και όχι τεράστια δαπέδου.
Το ιδανικό για μένα είναι δορυφόροι με 6,5 ιντσών μεγάφωνα μπροστά και 5ιντσα πίσω για ακαριαία ξεσπάσματα + πολλαπλά 12ιντσα sub.