Το home cinema του Argi

Reaction score
460
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

O Mαρκου ειναι επικινδυνος με το volume να τον προσεχεις.:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

o ενας αφησε πισω απο το ενα καθισμα ενα κουτι απο πιτσα και 2 κουτακια μπυρες (σωτηρης)
ο αλλος ενα ποτηρι που το εκανε τασακι (γιαννης)
και ο παραλλος 4 ποτηρια μετα απο χρηση, πεταξε τα σκουπιδια του σε μια μερια (που βρηκε κοντα του ) (μην κουραστει)
Εννοηται ολοι εφυγαν βιαστικα ......
ο ενας με την μηχανη (δικιο ειχε):126:
ο αλλος πηγαινε για μαυρισμα (βραδιατικο):143:
και ο τριτος βιαζοτενε μην του χαλασει το κουτι του ονκιο....:143:

την επομενη φορα περισοτεροι και με περισοτερο χρονο

σας εδωσα ολους :143:

Reaction score
29.804

Ναι ρε μούργο , αφού στα είπα.
Τώρα για τις εντάσεις , και το κουφαλόγιστικο σκηνικό , να σου πω τα εξής.
Παλιά τότε επι teuffel με τον στριφτό τον καφάτο εμένα και τον σωτήρη , είχες παίξει πολύ πιο δυνατά, σε στάθμες , απο οτι παίξαμε προχθές.
Οταν έβαλε ο οπποστόλης τα ada έπαιξε λίγο πιο δυνατά απο οτι εσυ , αλλά οχι και εκωφαντικές εντάσεις.Εχω την εντύπωση οτι άλλα 10 db headroom πρέπει να το είχες .
Δεν λέω οτι τα μηχανάκια δεν βγάζουν στάθμες αλλοίμονο , απλά οτι θα μπορούσαν να παίξουν πιο δυνατά εύκολα.Εκτός και εχεις κάψει κανά μεγάφωνο και φοβάσαι.Αν και με ευαισθησία 102 db τι να κάψεις? μόνο τα αυτιά σου.
Τώρα οσο για τα σκουπίδια , βάλε ρε κιαρατά ενα τααάκι εκεί όξω , δεν είναι τόσο το κόστος.Γύφτο - ε γύφτο , να στο κάνω δώρο βρε.

Reaction score
29.804

O Mαρκου ειναι επικινδυνος με το volume να τον προσεχεις.:142:

Καλά θα σε φιάξω και σένα παλιομουσίτσα , που με διαβάλεις ανελλιπώς.
Εχε υπόψην σου οτι εσυ με το volume είσαι πολύ πιο επικύνδυνος απο μένα.Απλά είχες την τύχη , να μην το παρακάνεις στο hc , αλλα΄μόνο στην μουσική.:135:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ναι ρε μούργο , αφού στα είπα.
Τώρα για τις εντάσεις , και το κουφαλόγιστικο σκηνικό , να σου πω τα εξής.
Παλιά τότε επι teuffel με τον στριφτό τον καφάτο εμένα και τον σωτήρη , είχες παίξει πολύ πιο δυνατά, σε στάθμες , απο οτι παίξαμε προχθές.
Οταν έβαλε ο οπποστόλης τα ada έπαιξε λίγο πιο δυνατά απο οτι εσυ , αλλά οχι και εκωφαντικές εντάσεις.Εχω την εντύπωση οτι άλλα 10 db headroom πρέπει να το είχες .
Δεν λέω οτι τα μηχανάκια δεν βγάζουν στάθμες αλλοίμονο , απλά οτι θα μπορούσαν να παίξουν πιο δυνατά εύκολα.Εκτός και εχεις κάψει κανά μεγάφωνο και φοβάσαι.Αν και με ευαισθησία 102 db τι να κάψεις? μόνο τα αυτιά σου.
Τώρα οσο για τα σκουπίδια , βάλε ρε κιαρατά ενα τααάκι εκεί όξω , δεν είναι τόσο το κόστος.Γύφτο - ε γύφτο , να στο κάνω δώρο βρε.
oχου ολο γκρινια εισαι
ο αλλος σβηνε τα τσιγαρα με την πενσα και εσυ θες τασακι
ας τα πεταγες στο κουτι της πιτσας του θυμιου:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μετα τον αποχωρισμο του κεντρικου , ερχεται(σε κανα μηνα ) ο απογονος του και σετ των RF7 ειναι ακριβως το ιδιο ηχειο αλλα με τουιτερ 1,75 της ινσας (ιδιο με των RF) , κατα τα αλλα οι διαστασεις μεγαλωσαν και το βαρος επεσε (πιθανο μαγνητες νεοδημιου.Εντυπωσεις προσεχως\

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Περνωντας λοιπον ροζ ηχους απο τα LR και απο το κεντρικο τα τουιτερ της 1,75 της ιντσας εκαναν το τουιτερ του του κεντρικου να ακουγεται λιγο.Στις ταινιες βεβαια το ηχειο δαγκωνε.Περιμενω λοιπον να μαθω ποτε το ηχειο θα ειναι σε αποστολη προς τα δω.Ενα δευτερο σαμπακι ζει στον χωρο μου , με ελπιδα να μπουν αλλα δυο.Μετα βλεπουμε................

Reaction score
460

Περνωντας λοιπον ροζ ηχους απο τα LR και απο το κεντρικο τα τουιτερ της 1,75 της ιντσας εκαναν το τουιτερ του του κεντρικου να ακουγεται λιγο.Στις ταινιες βεβαια το ηχειο δαγκωνε.Περιμενω λοιπον να μαθω ποτε το ηχειο θα ειναι σε αποστολη προς τα δω.Ενα δευτερο σαμπακι ζει στον χωρο μου , με ελπιδα να μπουν αλλα δυο.Μετα βλεπουμε................
Τρελλαρα αμα βαλεις αλλα δυο σαμπ εκει μεσα προβλεπω να σου πεφτουν στο κεφαλι ολα τα ηχομονωτικα και οι μπασοπαγιδες που εχεις βαλει.:142::142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μπα....ξερω τι κανω.....daisy chain συνδεσμολογια στους τελικους
, πας θρου το κρος στον pioneer
στον ενα τελικο το κρος στους 80
και στον αλλο στους 40 .

Reaction score
460

μπα....ξερω τι κανω.....daisy chain συνδεσμολογια στους τελικους
, πας θρου το κρος στον pioneer
στον ενα τελικο το κρος στους 80
και στον αλλο στους 40 .
Αργυρη εχω την εντυπωση οτι για αλλα 2 τεμ θα χρειαστεις και αλλον ενα τελικο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

βεβαια, δεν γραφω και πιο πανω τον τροπο συνδεσμολογιας των 2 τελικων ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σε βαθος χρονου θα γινει.......

Reaction score
460

Είπαμε,η μάνα του χωσέ δεν έκλαψε ποτέ.:135::135:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

oλοι κλαινε
και
ολοι γελανε:126:

Reaction score
460

Εχθες περασα απο το σπιτι του Αργυρη και ακουσαμε λιγο το συστημα του.Λοιπον εαν και αρυθμιστο και χωρις κεντρικο ο ηχος του πλεον ειναι σουπερ για τα δικα μου τουλαχιστον δεδομενα.
Εχει δυναμικες, ειναι ασυμπιεστος, εχει υψηλες σταθμες και ειναι καθαρος!Πιστευω οτι οταν τοποθετησει το κεντρικο και ολοκληρωσει τις ρυθμισεις,το συστημα θα απογειωθει.
Ακουσα τις χροιες που μου αρεσουν (Αμερικανιες στο επακρο)!!Για το προηγουμενο του συστημα δεν ειχα εκφραστει δημοσια,αλλα κατ ιδιαν του ειχα πει........δεν(αυτα μεταξυ μας).Τωρα τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα.
Πιστευω τελικα οτι για να παρεις το 100% ενος hc πρεπει να παιξεις με Αμερικανικα συστηματα απο την αρχη εως το τελος!!Δικη μου αποψη αποκλειστικα για να μην παρεξηγηθω.
Τα κλωτσομπουνιδια που τρως απο ενα συστημα jbl η klipch δεν το τρως απο ενα ευρωπαικο συστημα,και πιστεψτεμε εχω ακουσει παρα πολλα συστηματα.
Γιατι οπως και να το κανουμε το hc ειναι σταθμες-ποιοτητα(διαλογοι)-και χτυπηματα(εκρηξεις,θορυβοι παντως ειδους κτλ).Τωρα βαρατεμε μεχρι τελους αλλα γνωμη δεν αλλαζω!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

χτυπηστε τον,
χτυπηστε τον
στα μπαζα αμολιστε τον:143:

hc ανευ σταθμης μονο hc δεν ειναι.

Reaction score
460

Τωρα για να εκφερω απολυτη γνωμη και για τους Αμερικανικους αποδικωποιητες εναντι των Ιαπωνεζικων δεν ειμαι απολυτα σε θεση να το κανω,αλλα κατι μου λεει απο την μικρη εμπειρια που εχω οτι,μαλλον υπερτερουν και εκει οι Αμερικανοι,με απολυτα και ανευ κοστους κριτηρια.Ασχετως εαν πηρα προσφατα ντενον.
Εαν ο προταρχικος ρολος στο συστημα μου ηταν το hc δεν θα επαιρνα Ιαπωνικο αποδικωποιητη.Αυτο βεβαια εχουν δειξει και οι επιλογες και αγορες που εκανα στα ενισχυτικα του δικαναλου συστηματος μου.

Reaction score
460

Εχουμε μπλεξει με ολες τις Ιαπωνικες π@π@ριες (ντενον-παιονιρ-ονκυο κτλ)και νομιζουμε οτι κατι καναμε.Παντα κατα την δικη μου αποψη,για να μην παρεξηγηθω.
Ποτε βγαλανε ολες αυτες οι εταιρειες ουλτρα χαι εντ μηχανακια που να χτυπανε στα ισα τα Αμερικανικα τερατα και δεν το ξερω(βλεπε CLASSE-MARK LEVINSON-KRELL-THRESHOLD-GAS-MCINTOSH-BRYSTON-HARMAN KARDON CITASION,κλπ).Εαν εχουν βγαλει τοτε ζητω συγνωμη.
Απλα βγαλανε καποια υπερφορτωμενα κτηνακια απο διαφορα καλουδια σε μια καλη τιμη και αυτο ηταν ολο.
Παραμυθιαζομαστε οτι εχουμε τα τελεια μηχανακια αλλα τελικα εχουμε απλα καλα μηχανακια (λεγε με seiko η timex).
Μιλαω μονο για το hc,εαν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα να αποκτησουμε εναν κρελλ 707,η ενα μαρκ 50 τοτε θα παιρναμε Ιαπωνεζο,μαλλον οχι.
Οι Ιαπωνες και οι Ευρωπαια εχουν καλες πηγες (cd-pick up-br-dvd)και καποια καλα ηχεια.
Ασε που θεωρω υπερτιμημενα ολα τα Ιαπωνεζικα μηχανακια πλεον.Τωρα ξεκινατε να βαρατε(οσοι δεν ξερουν).
Δεν ειναι επιθεση η μηδενισμος τα γραφωμενα μου προς τους κατοχους Ιαπωνεζικων μηχανηματων(αλλωστε ειμαι και εγω κατοχος μερικων απο δαυτα)ειναι το αποσταγμα της δικης μου εμπειριας.

Reaction score
5.618
Κι εγώ συμφωνώ με τον Αντώνη, το hc έχει αμερικάνικη καρδιά.

Τη δεκαετία του '90 είχα hc στο υπόγειο, με Cerwin-Vega 15ιντσα main και 12ιντσα surround.

Η δεκαετία του '00 με βρήκε να έχω Klipsch THX Ultra2.

H ένστασή μου αφορά στα μεγάλα main. Γνώμη μου είναι ότι το hc θέλει δορυφόρους και όχι τεράστια δαπέδου.

Το ιδανικό για μένα είναι δορυφόροι με 6,5 ιντσών μεγάφωνα μπροστά και 5ιντσα πίσω για ακαριαία ξεσπάσματα + πολλαπλά 12ιντσα sub.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Κι εγώ συμφωνώ με τον Αντώνη, το hc έχει αμερικάνικη καρδιά.

Τη δεκαετία του '90 είχα hc στο υπόγειο, με Cerwin-Vega 15ιντσα main και 12ιντσα surround.

Η δεκαετία του '00 με βρήκε να έχω Klipsch THX Ultra2.

H ένστασή μου αφορά στα μεγάλα main. Γνώμη μου είναι ότι το hc θέλει δορυφόρους και όχι τεράστια δαπέδου.

Το ιδανικό για μένα είναι δορυφόροι με 6,5 ιντσών μεγάφωνα μπροστά και 5ιντσα πίσω για ακαριαία ξεσπάσματα + πολλαπλά 12ιντσα sub.
+100000000 (αναλογα και με τον χωρο που εχεις να καλυψεις).

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.239
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos